Beskyt din virksomhed mod cyberangreb og stå stærkere som leder

Michael Andersen

Ledelsesfilosof, forfatter, foredragsholder, erhvervspsykologisk rådgiver samt gidselforhandler ved cyberangreb

Hvem er Michael Andersen
Michael Andersen er uddannet fra Harvard og INSEAD, og han er teoretikeren bag ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse, hvor han er forfatter til bogen af samme navn. Derudover har han været særlig rådgiver for topledelser i mere end 35 lande og er dermed en af Danmarks førerende ledelseseksperter. Michael Andersen har også en baggrund som koncerndirektør for et af Danmarks største familieejede milliardkoncerner samt har besiddet diverse ledelsesstillinger i det danske Forsvar.

Det får du ud af et foredrag med Michael Andersen
I disse foredrag vil du opleve, at Michael Andersen med klogskab, visdom og humor forklarer, hvorfor mennesket er det mest fjollede dyr på kloden. Michael leverer sin viden og pointer i et letforståeligt sprog, hvor han ved brug af humor gør forankrede filosoffers og psykologiprofessorers menneskelige og livsvigtige viden tilgængelig, så alle kan være med.

Derfor skal du booke et foredrag med Michael Andersen
Michael Andersen vil give dig og dine medarbejdere samt ledere evnen til at tænke mere nuanceret. Og huske på, at vi frem for alt er mennesker før vores titler. Et foredrag af Michael Andersen vil give nye tanker til en måde at være i livet på, undren og forståelse for nuancering og medmenneskelighed. Michael Andersens ledelsesfilosofiske tilgang vil skabe eftertænksomhed og refleksion, fordi du får belyst mennesket, som et irrationelt dyr, som bilder sig selv ind, at det er rationelt. Men det er vi ikke – og det stiller os i svært i samarbejdet med andre mennesker.

Du kan også booke Michael Andersen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Compassionfokuseret ledelse

Når ledelse skal flyttes fra teori til den virkelige verden, skal du bruge Compassionfokuseret Ledelse. Michael Andersen sætter i dette foredrag fokus på det, som virkelig skaber værdi i stedet for de mange uhensigtsmæssige ledelsesteorier, hvor fokus i al for høj grad er centreret omkring resultatskabelse. For at du og dine kolleger kan skabe reel værdi for jeres virksomhed, er det altafgørende, at kreativiteten får frie rammer, hvor det ikke er stjerner på skulderen, som tæller, men derimod er det nødvendige samspil mellem mennesker i centrum – uanset position.

Michael Andersen vil i dette foredrag give dig værdifuld viden og indsigter, som er funderet i hjerneforskning og den kliniske psykologi. Du vil bl.a. opleve, at begreber som tilknytning, selvbillede, affektregulering, lyst og behov bliver sat ind i et ledelsesmæssigt perspektiv.


Hvis samarbejde skal virke

Det er de færreste, der ved det. Ved hvad et samarbejde egentlig indeholder og kræver af os som mennesker. Det er en af menneskets sværeste discipliner, som er den vigtigste ingrediens i et godt samarbejde. Nemlig nysgerrighed – oprigtig nysgerrighed.

Uvidenheden omkring samhørigheden mellem nysgerrighed og samarbejde gør, at vi mennesker ofte giver rigtig dårlige råd omkring samarbejde og vores relationer i et samarbejde. Vel at mærke med de bedste intentioner.

Michael Andersen giver dig i dette foredrag om samarbejde og oprigtig nysgerrighed indsigt i de psykologisk modsatrettede dynamikker, der er indbygget i kravet om samarbejde i en traditionel opbygget virksomhed. For hvordan skaber du et godt miljø for samarbejde i din organisation? Hvordan bliver samarbejdsrelationerne frugtbare?

Dette og meget andet vil Michael Andersen i dette foredrag give dig svaret på. Du vil få viden og inspiration til at gøre andet, end det I plejer.


Gidselforhandleren – Mit liv i et warroom

Klokken er 10:31 d. 9. juni 2021. Pludselig går beredskabsalarmen hos Michael Andersen. Dette skulle vise sig at blive starten på et af Nordens mest omfattende cyberangreb på en supplychain. Michael Andersen var gidselforhandler, da 900 hoteller i norden oplevede, at deres data blev taget som gidsler i et stort cyberangreb. Michael Andersen giver dig indsigt i en tophemmelig verden med statsstøttede kriminelle fra Rusland, Kina, Nordkorea og Iran m.fl. En verden som også truer og angriber flere og flere danske virksomheder.

Michael Andersen giver dig i dette foredrag et kig bag de ellers hermetisk lukkede døre til en verden, som kun få har kendskab til. Hvad sker der bag de lukkede døre? Hvordan etableres en kriseorganisation? Hvilke efterretninger har Michael at arbejde med? Hvordan ser fjenden ud? Og hvad skete der i de 14 dage i et warroom?

Når virksomheder og organisationer bliver ofre for cyberangreb, hvor data bliver taget som gidsel, er det sjældent noget, som fanger mediernes opmærksomhed. Derfor har du sjældent hørt om angrebene på BAUHAUS, COOP, Salling Group, ILLUM, Vestas, Demant, Choice Hotels, ISS og mange flere. 


Dine fjender på nettet

Det er langt fra alle, som har fjender på nettet. Men hvor cyberangreb tidligere agerede på stat mod stat niveau, så oplever flere og flere virksomheder og privatpersoner at blive udsat for cyberangreb af kriminelle.

Michael Andersen giver dig i dette foredrag indsigt i, hvilke udfordringer cyber-kriminelle skaber for både private og danske virksomheder på nuværende tidspunkt. Du får indsigt i de efterretninger, som giver et billede af, hvilke grupperinger, som operere i Danmark netop nu. 

Men Michael Andersen tager dig også med over på den anden side, hvor han inviterer dig med på tophemmelige undercover operationer. Her har Michael og hans team til opgave at angribe virksomheder for at teste deres robusthed mod et cyberangreb fra hackere. Michael Andersen vil give dig svaret på, hvordan de fysisk trænger ind i en virksomhed? Hvorfor de stjæler skraldespande? Og hvordan de med forskellige gadgets kan lamme en hel organisation.


Referencer er på vej!