Få mere overskud og bedre balance i dit arbejdsliv

Lykke Marianna

Selvstændig coach, foredragsholder og tidl. konstabel i militæret

Hvem er Lykke Marianna
Med sin erfaring som destinationschef og hotelchef rundt om i Europa og sin fortid som konstabel i militæret, kender Lykke til at være hårdfør, være forandringsparat og finde løsninger på ALT. De erfaringer har hun kombineret med et blødere værdiarbejde som forbinder menneskets evne til at finde løsninger, med længslen efter at kunne finde ro. Siden 2011 har hun brugt det i sit arbejde som selvstændig coach og hypnoterapeut, hvor hun hjælper særligt kvindelige ledere til at opnå deres ambitioner ud fra deres værdier.

Det får du ud af et foredrag med Lykke Marianna
Som leder kan hårdhed og fikser-genet skygge for at give dig selv lov til at være 100 % tilstede og nærværende. Måske skygger det endda også for at være hjertevarm og empatisk overfor dine medarbejdere, kollegaer og endda dig selv. Lykke Marianna viser dig velafprøvede metoder til, hvordan du kan skabe større nærvær ved at udfordre status quo og skabe overskud på en måde, som er effektiv og bæredygtig. Lykke Marianna bruger forskning og viden om hjernens egne styrker til at vise dig hvordan du gør.

Derfor skal du booke et foredrag med Lykke Marianna
Lykke Mariannas mission er at give dig inspiration og konkret indsigt i, hvordan du med simple ændringer af dine tanker og vaner, kan gøre ting anderledes for at opnå mere uden at brænde ud. Du opnår værdifuld viden om, hvordan du kan få hjernen til at være en medspiller og ikke en modspiller, så du kan opnå bedre resultater, udfylde dit fulde potentiale og få en bedre balance mellem arbejde og privatliv – og dermed opnår du selv en personlig balance, som vil give dig større personlig gennemslagskraft med skarpere kommunikation og større effektivitet.

Du kan også booke Lykke Marianna til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Bag enhver god beslutning

Der er særligt én ting, som mange drømmer om: At have flere timer i døgnet. Flere timer i døgnet og evnen til at kunne lukke ned for arbejdet, når de kommer hjem til deres familie.

Men hvordan får man mere tid i døgnet, når døgnet kun har 24 timer? Og hvordan lukker man ned for det arbejde, som stadig rumsterer i hovedet efter arbejdstid, så man kan åbne for nærværet til børn og familie.

Lykke Marianna giver dig i dette foredrag konkrete metoder til at kommunikere med din hjerne, så den arbejder med dig og ikke imod dig. I virkeligheden er det at ønske sig mere tid, en hæmsko for at opnå netop dette. Lykke Marianna giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du kan være nærværende og tilstede i nuet både på arbejdspladsen og derhjemme – uden at gå på kompromis med dig selv.


De rationelle valgs bagside

Hvorfor er det svært at motivere andre – eller sig selv til en ny vane?

Vi mennesker ved det godt. Vi gør det bare ikke altid. Vi er jordens mest intelligente væsener. Det burde da være ligetil – eller hvad?

Der er en grund til, at vi mennesker gør som vi gør. Det ligger dybt i os. Så dybt at det påvirker vores celler.

Men det ændrer ikke ved, at det alt for ofte føles som et nederlag at vide alt det, man kan gøre, men så alligevel ikke lykkes med at gøre det. Du har ikke brug for mere viden. Du har brug for at kunne omsætte den viden du allerede har.

Og der er en rigtig god grund til, at det ikke er så nemt, som det virker.

I dette foredrag vil Lykke Marianna give dig de 5 skift der skal til, for at ændre både store og små ting – så de bliver en del af dig.   


Referencer er på vej!