Skab en sund virksomhedskultur med feedback og læring

Claus Lautrup

Produkt- og udviklingsdirektør i TACK International, konsulent og underviser

Hvem er Claus Lautrup
Claus Lautrup er uddannet cand.scient.soc og har en stærk baggrund indenfor salg, ledelse samt værdi- og kulturudvikling. I dag er han produkt- og udviklingsdirektør hos TACK International, hvor han har ansvaret for kvalitet og udvikling i virksomheden. Derudover fungerer han også som coach og mentor for flere førende virksomheder i Danmark, når det kommer til ledelse, salg og personlig udvikling.

Det får du ud af et foredrag med Claus Lautrup
Med sin gode energi vil Claus Lautrup give dig en værdifuld indsigt i, hvad det vil sige at skabe en sund arbejdskultur og styrke det gode arbejdsmiljø. Hvordan spiller I hinanden gode i det daglige? En stærk virksomhedskultur, den daglige motivation og arbejdsglæde skabes i fællesskab. Det handler ikke kun om god ledelse – men også om, hvordan den enkelte bidrager til fællesskabet.

Derfor skal du booke et foredrag med Claus Lautrup
Du får et indblik i, hvordan de gode vaner baner vejen for et stærkt mindset, som bliver din medspiller i stedet for en modspiller. Du vil få styrket dine værktøjer ift. kommunikation, konflikthåndtering, salg og ikke mindst arbejdsmiljø og virksomhedskultur.

Du kan også booke Claus Lautrup til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Skab en sund feedbackkultur

”Må jeg lige give dig en kort feedback?” De fleste af os har hørt sætningen, men ofte tager vi ikke imod den viden og læring, som følger efter sætningen. Vores amygdala går i alarmberedskab og vi tænker ”det skal du bare lade være med”. Men vi siger det ikke højt. Vi er bange for at blive kritiseret og overhører derfor vigtig læring og viden om vores egen adfærd, som kan være med til, at vi står stærkere, når vi i fremtiden skal løse den samme opgave.

En sund kultur omkring feedback kan forebygge mange af de konflikter, som er i en virksomhed. Konflikter kan ikke undgås, men kan forebygges. Undersøgelser viser, at vores hjerne er mere eksponeret for negative oplevelser end positive. Der skal derfor langt flere positive tilkendegivelser og anerkendelse til for at opveje blot én negativ kommentar.

Claus Lautrup vil i dette foredrag give dig indsigt i, hvad en sund feedbackkultur kan gøre af forskel for virksomheden som helhed og bidrage til bedre resultater.


Styrk din læring og opnå bedre resultater

Det du har i dit top of mindset vil vokse. Det vil have en selvforstærkende effekt. Derfor er det vigtigt, at du har det rette fokus – også når det kommer til din personlige og professionelle læring.
Du glemmer omkring 75 % af ny tillært viden efter blot 3 dage, hvis ikke du bruger den aktivt. For at opnå de bedste resultater skal der derfor være en klar plan for, hvad der skal ske fremadrettet, så du får brugt den nyttige viden, som du netop har tillært dig. Læring skal omsættes til handling. Læring er ikke kun fra kurser, men også fra konferencer, foredrag, podcasts eller noget helt femte.

En styrket læring handler også om en konstruktiv feedback fra nærmeste leder, hvor forventninger bliver afstemt og mål bliver defineret. Hvad er det du skal lære – og hvorfor? Med mål og forventningsafstemning skabes en stærkere fundament for at kunne gøre en forskel og skabe en forandring i dit daglige virke med den nye læring.


 

Referencer på vej