Lær hvordan du håndterer en stalker og kommer styrket tilbage

Eydis Dali

Forfatter, foredragsholder & podcast-creator

Hvem er Eydis Dali
Et Tinder-match endte for Eydis Dali med intens stalking, der stod på i halvandet år. Gennem manipulation forsøgte stalkeren at ødelægge alle hendes relationer, og han ville være så tæt på hende, at han blandt andet brækkede hendes ribben og ikke ville lade hende gå alene på toilettet.

I dag har hun både skrevet en bog og holder foredrag om sin historie – og så er hun aktuel med podcasten “Stalker - mit fatale Tindermatch”, hvor hun dykker ned i sin historie sammen med andre implicerede for at finde ud af, hvorfor det var netop hende, der endte som bytte.

Det får du ud af et foredrag med Eydis Dali
Eydis Dali har modtaget stor ros og anerkendelse for hendes arbejde for at kaste lys over fænomenet stalking. Det er vigtigt at få oplyst verden omkring, hvad stalking er og, hvilke konsekvenser det har – og ikke mindst, hvor der er hjælp at hente. Det kan være enormt ensomt at være offer for stalking – men du er ikke alene.

Eydis giver dig en personlig fortælling, som giver dig ny viden og perspektiver om, hvordan du kan hjælpe, hvis en af dine nærmeste bliver udsat for stalking.

Derfor skal du booke et foredrag med Eydis Dali
Emnet stalking bliver desværre mere og mere relevant og aktuelt – særligt med udbredelsen af internettet og sociale medier, hvor stalkere får en helt ny jagtmark. Grænserne rykkes hele tiden, og mennesker uden empati og sociale færdigheder kan boltre sig på internettets legeplads – stort set uden konsekvenser.

Derfor er det vigtigt, at du både som privatperson og som organisation ved, hvad du skal gøre, hvis en af dine nærmeste bliver udsat for stalking.

Du kan også booke Eydis Dali til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Stop Stalking – Sådan håndterer du en stalker

Eydis giver dig i dette personlige foredrag dig indblik i, hvad stalking er, hvilke konsekvenser det har – og hvor der er hjælp at hente. 

Ifølge Justitsministeriet udsættes op mod 100.000 danskere årligt for stalking. Og som i Eydis Dalis tilfælde bliver langt størstedelen stalket af en person, som de kender eller har været i et forhold med tidligere.

Eydis Dali vil fortælle om, hvordan hun kæmpede sig fri af stalkerens jerngreb og formåede at vende denne forfærdige oplevelse til en styrkende fortælling, som skabte hendes egen personlige succes. Eydis Dali håber på at være med til at inspirere andre til at forsøge at vende en forfærdelig oplevelse i deres liv til noget positivt – uanset om det omhandler stalking, vold eller andet. Der er altid en vej ud – og et liv bagefter.


 

Referencer er på vej!