Styrk din ledelse og gå fra high performance til human performance

Claudia Lindby

Executive & Team Performance Coach, virksomhedsrådgiver, forfatter og foredragsholder

Hvem er Claudia Lindby
Claudia Lindby har i mere end 25 år beskæftiget sig med performance-ledelse – først på diverse internationale ledelsesposter, og siden som rådgiver og coach for mere end 1000 ledere i både danske og internationale virksomheder omkring forretningsudvikling og performance management. Claudia er uddannet Cand. Merc. Int. og har desuden en lang række certificeringer, herunder NLP Business Master, DiSC™ Leadership, Conversational Intelligence® Facilitator og Motivation Factor Institute™ Facilitator.

Claudia Lindby har senest udgivet bogen ”ALIGN! The Art and Craft of Leading Performance with Ease and Joy” (2022).

Det får du ud af et foredrag med Claudia Lindby
Claudia Lindby vil give dig en game-changing tilgang til performance, som vil transformere din måde at lede både dig selv og andre gennem værdifulde resultater og samskabelse af følelsen af at høre til. Meningsfulde resultater, samskabelse og følelsen af at bidrage i fællesskab er nøgleord for moderne performanceledelse. Claudia er kendt for sin evne til at skabe en stærk atmosfære af tillid, som har et konstant fokus på opmærksomhed og udvikling. Hun formår i den grad at walk the talk og forstår med indgående kendskab de udfordringer, som ledelse i et resultatfokuseret miljø skaber.

Derfor skal du booke et foredrag med Claudia Lindby
Med et foredrag af Claudia Lindby vil du få værdifulde værktøjer til ledelse på alle niveauer i organisationen. Performance er ofte misforstået som viljestyrke, masser af indsatser og lysten til at kontrollere. Men Claudia Lindby vil vise dig, hvordan du gennem en dybere forståelse af, hvordan vi mennesker fungerer og samarbejder, kan skabe et bedre miljø for ledelse både af dig selv og gennem andre og herigennem løfte jeres performance til det næste niveau.

Du kan også booke Claudia Lindby til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Redefining Performance

Forventningerne og kravene til ledelse ændres eksponentielt i disse år. De nye generationer på arbejdspladsen kommer med et grundlæggende anderledes verdensbillede og forståelse af bl.a. arbejde, samarbejde, og performance. De vil ikke længere arbejde for en organisation, som er indrettet til deres forældre eller bedsteforældres generationer. Fremtidens generationer ønsker at blive ledt med passion og formål og arbejde i en kultur, hvor de kan opfylde deres sande potentiale. Og om få år vil det være disse mennesker og deres verdensbillede, som vil forme kulturen i jeres organisation.

Claudia Lindby vil i dette foredrag give dig værdifuld indsigt i de mentale og adfærdsmæssige skift, der er undervejs, og som vil forme den nære fremtid på alle arbejdspladser. Du vil få en forståelse for dynamikkerne i en naturlig og uundgåelig udvikling, som også bærer store muligheder med sig – hvis vi ved, hvordan vi skal gribe dem.


Fra High Performance til Human Performance

Performance er et begreb i massiv forandring disse år. Den klassiske tilgang til performance management og ”high performance” er ikke kun blevet irrelevant – den er også decideret destruktiv. Det er på tide vi gør op med et gammelt paradigme og aligner vores ledelsestilgang med, hvad det vil sige at være menneske. For at kunne skabe denne transformation er det afgørende, at vi alle lærer os menneskelige færdigheder (human skills) og lægger gamle, dårlige vaner som behovet for kontrol fra os.

Claudia Lindby vil i dette foredrag vise dig en vej ud af det gamle paradigme og videre mod det næste niveau, ”Human Performance”. Hvordan du konkret kan begynde at udvikle en ledelseskultur, som fremmer vores naturlige impulser til at samarbejde og til at præstere det bedste, vi kan. Du vil endvidere få indblik i de vigtigste færdigheder for fremtidens arbejdsmarked, samt et par praktiske tips til at komme videre.


Referencer er på vej!