OmSPEAKERS lounge

Vi er din tætte samarbejdspartner

Hos SPEAKERSlounge finder du spændende foredragsholdere fra hele landet. Vores foredragsholdere repræsenterer en bred vifte af emner, så du kan finde lige netop det, som du er på udkig efter.

SPEAKERSlounge er ikke blot en formidler af foredrag mellem dig som kunde og foredragsholderen. Hos os guider vi dig på vej, så du sikrer, at den nye viden, inspiration og læring lever videre på din arbejdsplads efter foredraget. Vi er med dig hele vejen både før, under og efter foredraget.

Hos SPEAKERSlounge er et foredrag ikke bare et foredrag. Det handler om at skabe en fantastisk oplevelse. Foredrag kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være ifm. et kick-off, hvor du ønsker at få sparket en ny udvikling i gang. Det kan være i forbindelse med læringsforløb, som inspirationsoplæg, for at skabe debat eller noget helt femte. Foredrag kan bruges i mange sammenhænge og til mange formål. Derfor sørger vi også for at undersøge, hvad formålet med netop DIT arrangement er og, hvilke behov foredragsholderen skal leve op til.

Foruden foredrag er det også muligt at booke flere af vores foredragsholdere til kurser eller workshops. Du kan se mere under foredragsholderens profil - ellers så er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

 Top professionelle foredragsholdere

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

Vi er klar til at hjælpe dig!

22 80 60 56

Customer care, care for employees, human resources, employment agency and marketing segmentation concepts.

Sammen spiller vi hinanden gode

Vi er et team af dedikerede og erfarne medarbejdere, der varetager funktioner i ledelse, marketing, IT, økonomi, salg og ikke mindst vores dygtige konsulenter, som altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål, guide og hjælpe dig videre i din planlægning

SPEAKERSlounge er en del af Kompetenceudviklingsportaler ApS sammen med Kursus-Kompagniet og OneClub.

Sammen er vi en del af TACK International.

Hos os finder du hjælp til at komme videre i din planlægning. Vi guider dig videre uanset, hvad dit spørgsmål eller udfordring måtte være - stort som småt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en uforpligtende forespørgsel. Vi sidder klar til at hjælpe dig!