SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 

Om

SPEAKERS lounge

VI ARBEJDER SAMMEN MED DIG!

SpeakersLounge er en innovativ og moderne platform der repræsenterer foredragsholdere i hele Danmark. Hver dag arbejder vi med alle typer af kunder. Vores kunder er små som store virksomheder, kommuner og regioner,  skoler, foreninger, institutioner, biblioteker.

Vores platform tilbyder et hurtigt og overskueligt overblik af de muligheder, der findes indefor foredragsholdere, konferenciers, ordstyrere og workshopfacilitatorer.

Vi tilbyder foredrag til lige netop dit arrangement, om det er til konferencer, personalemøder, kick-off i virksomheden, arrangementer på skoler, i institutioner eller private arrangementer formidler SpeakersLounge kontakten mellem dig og din foretrukne foredragsholder.

Foruden foredrag arbejder vi dagligt med formidlingen af workshops til eksempelvis personlig udvikling, ledelse, Networking, økonomi, arbejdsmiljø, trivsel, stresshåndtering, og meget mere.

Vores kompetencer rækker langt. På vores søsterportal Kursus-Kompagniet.dk finder du et stort udvalg af kompetencegivende kurser og uddannelser til ledere og medarbejdere - for alle slags virksomheder.

 Top professionelle foredragsholdere

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

SKAL VI TAGE EN SNAK?

27 60 60 05

foredragsholdere, foredrag

A-HOLDET

Hos SpeakersLounge sidder vi ikke bare og drikker god kaffe hele dagen 🙂 MEN..vi byder gerne dig på en kop, hvis du kigger forbi.

Vi er et team af dedikeret og erfarne medarbejdere der varetager funktioner i ledelse, marketing, It, økonomi, salg og ikke mindst vores dygtige supportteam, som altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål, guide og hjælpe dig videre.

Vi elsker det vi laver, og det vil vi også gerne have at du gør! Derfor arbejder vi altid hårdt for vores foredragsholdere og for dig som er kunde hos SpeakersLounge.

Vi værdsætter den gode dialog og lange relation med vores kunder.

Send os en uforpligtende forespørgsel. Vi sidder klar til at hjælpe dig!