Skab værdifuldt indhold for dine modtagere

Josephine Staunsbjerg

Ekspert i influencer marketing og specialist i LinkedIn samt foredragsholder

Hvem er Josephine Staunsbjerg
Josephine Staunsbjerg er ekspert i sociale medier og specialist i LinkedIn og influencer marketing. Hun har en baggrund som kandidat i kommunikation med speciale i digitale medier og strategisk kommunikation fra Roskilde Universitet. I 2018 modtag hun Kforums Specialepris for sit speciale om influencer marketing og autenticitet, og det var startskuddet på hendes opstart som selvstændig.

I dag er hun ejer og leder af JOST Communication, hvor hun beskæftiger sig med sociale medier og influencer marketing. Her hjælper Josephine Staunsbjerg med at udarbejde strategier til kundernes personlige branding samt virksomheders branding på LinkedIn. Derudover arbejder hun også med influencermarketing, hvor hun udarbejder hele kampagnen for kunden fra strategi, til at finde den rette influencer, forhandling af priser og kontrakter samt til det kreative på kampagnen og opsamling af data.

Det får du ud af et foredrag med Josephine Staunsbjerg
I et foredrag med Josephine Staundsbjerg vil du opnå konkret viden omkring influencer marketing og LinkedIn. Du vil få inspiration til, hvordan du kommer i gang med influencer marketing og/eller branding på LinkedIn – og hvis du allerede er i gang, så kan Josephine Staunsbjerg give dig gode tips og tricks til, hvordan du optimere din indsats.

Derfor skal du booke et foredrag med Josephine Staunsbjerg
Josephine Staunbjerg vil klæde dig bedre på til at opnå en bedre forståelse for, hvem der er i centrum i denne form for kommunikation – nemlig modtageren. Hun sætter fokus på, hvordan dit indhold skaber værdi for modtageren, så det bliver værdifuldt for alle parter. Josephine Staunsbjerg arbejder ud fra, at det skal være så konkret, håndgribeligt og brugbart som muligt, så du selv kan implementere det og arbejde med det – allerede fra i morgen.

Du kan også booke Josephine Staunsbjerg til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Influencer marketing A-Z

Hvis du har overvejet om din organisation skulle gøre brug af en influencer, så har du helt sikkert stille dig selv spørgsmålene; Hvordan virker influencer marketing? Hvordan kommer man i gang og, hvordan sikre du, at du finder den helt rigtige influencer? Hvad skal det koste - og hvordan måler du på indsatsen?

Alt dette og meget mere vil Josephine Staunsbjerg give jer en tryg indflyvning til i dette spændende foredrag. Foredraget tager jer igennem alle faserne i influencer marketing. Foredraget tager også udgangspunkt i en konkret case, så du kan blive inspireret til, hvordan du kommer i gang med influencer marketing eller optimere dine kampagner – eller hvordan du kan blive klogere på dialogen med dine kunder.


LinkedIn: Personlig Branding

Personlig branding kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan være ud fra din egen personlige vinkel eller til fordel for den virksomhed, som du arbejder i, når du får vist din faglighed ferm og opbygget værdifulde relationer. Hvordan du kan bruge personlig branding og styrke denne via LinkedIn vil Josephine Staunsbjerg give dig inspiration og tips til i dette spændende og indlevende foredrag. Vi kommer omkring den gode LinkedIn-profil, det gode opslag og generelle råd til aktivitet på LinkedIn.

Du vil gå fra foredraget med nye idéer og indsigter til, hvordan du kan styrke din personlige branding – både til gavn for dig selv og den organisation, som du arbejder for.


LinkedIn: Virksomhedssiden

Mange virksomheder er repræsenteret på LinkedIn. Men hvordan bruger du LinkedIn til at skabe succes med din virksomhedsside? Det kan være lidt af en udfordring, da den organiske rækkevidde er bedst på personlige profiler. Betyder det, at du skal give op? Slet ikke!

Flere og flere virksomheder driver deres virksomhedssider med succes. Josephine Staunsbjerg giver dig i dette foredrag konkrete værktøjer samt tips og tricks, som du kan implementere allerede fra i morgen.


Referencer er på vej!