Lær af tech giganterne og styrk din digtale strategi

Dennis Kronborg

Ekstern marketingschef, rådgiver, investor og foredragsholder

Hvem er Dennis Kronborg
Dennis Kronborg har mere end 30 års erfaring med salg, markedsføring, virksomhedsdrift og ledelse. Disse erfaringer har bragt han vidt omkring i både det danske erhvervsliv men også internationalt, hvor han har arbejdet i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England og USA.
Dennis Kronborg har derudover udviklet metoden AADR (automatiseret adfærdsmæssig dynamisk respons), som sikre relevant kommunikation og branding baseret på dine potentielle kunders adfærd.

Det får du ud af et foredrag med Dennis Kronborg
Med Dennis Kronborg vil du møde en foredragsholder, som formår at formidle kompleks viden med en masse spændende eksempler gennem en levende formidling, så alle går klogere derfra. Dennis Kronborg besidder en stor viden omkring markedsføring, salg og ledelse, som vil give dig indblik i fremtidens udfordringer og mulige løsninger.

Derfor skal du booke et foredrag med Dennis Kronborg
Dennis Kronborg er en formidabel formidler, der præsenterer dig for ny viden og inspiration til fremtiden med et frisk pust og et smil på læben. Dennis Kronborg er kendt for sit store overblik, behagelige væsen og samtidig være knivskarp på, hvordan du og din virksomhed kan lære af de store konkurrenter på markedet og udvikle din forretning.

Du kan også booke Dennis Kronborg til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Amazon kommer!

Amazon er verdens største e-handelsplads og en milliardforretning. Dennis Kronborg fortæller dig i dette foredrag historien om, hvordan Amazon gik fra en garage til en verdensomspændende gigant og verdens tredje største virksomhed målt på omsætning. Dennis løfter også sløret for, hvad det er, der gør Amazon (næsten) uovervindelige. Du får indsigt i, hvad det præcist er Amazon gør – og hvordan du kan lære af dem.
Amazon ved, hvad der rør sig online. De strategier de benytter online er blevet forfinet og er fra absolut øverste skuffe. Men, de kan sagtens bruges i mindre målestok. Og det kan din virksomhed få glæde af.


Succes med digital transformation

Verden bliver mere og mere digital, hvilket stiller store krav til ledere, direktion og ejere af danske virksomheder, når de skal arbejde med digital transformation af markedsføring, salg og forretningsudvikling.
Facebook, Apple, Google, Amazon, AliBaba, LinkedIn, Uber og Tesla er alle virksomheder, der driver hele deres forretning baseret på digital tilstedeværelse. Men hvad er det præcist de gør? Og hvordan kan du lære af dem?
Med dette foredrag vil Dennis Kronborg give dig værdifuld indsigt i, hvordan du kan sikre, at dine produkter og services lever op til de krav, som fremtidens forbrugere stiller. Derudover vil Dennis Kronborg også give dig et indblik i, hvordan de store tech-giganter agerer i markedet – og hvordan du kan vækste med viden om, hvad de gør. For det er ikke for sent at udnytte de digitale tendenser og skabe et soldt fundament for vækst i din virksomhed gennem digital transformation.


Flere kunder med leadgenerering

Hvilken virksomhed ønsker ikke at tiltrække flere kunder – og gerne i en kontinuerlig strøm. Dennis Kronborg giver dig i dette foredrag strategier og teknikker til at skabe et flow af nye kunder til din virksomhed. Dennis Kronborg guider dig igennem, hvordan leadgenerering gennem sociale medier, content marketing samt annoncering på sociale medier kan skabe et kontinuerligt flow af nye kunder.
Dennis Kronborg giver dig i dette foredrag værdifuld viden om, hvordan du kan tiltrække, fastholde og sælge til nye kunder ved at have leadgenerering som et stærkt fokus i din markedsføringsstrategi.


Referencer er på vej!