Forstå din frygt og brug den konstruktivt til nye eventyr

Casper Steinfath

Elitesportsudøver, 6 x verdensmester i SUP (Stand Up Paddle) samt dobbeltvinder af verdens vildeste SUP-race, RedBull Heavy Water og inspirerende foredragsholder

Hvem er Casper Steinfath
Casper Steinfath har i 12 år været en del af verdenseliten i SUP (Stand Up Paddle), hvor han har talrige EM- og VM-guldmedaljer. Derudover har han også vundet verdens vildeste SUP-race, Redbull Heavy Water hele to gange. Sidst men absolut ikke mindst er han også den første i verden til at krydse Skagerrak og padle fra Danmark til Norge. Sidenhen er også Kattegat blevet erobret og i 2023 er det planlagt, at Casper Steinfath afslutter trilogien og krydser Nordsøen.

Det får du ud af et foredrag med Casper Steinfath
I et foredrag med Casper Steinfath vil du opleve en foredragsholder, som er dedikeret, passioneret og har en naturlig nysgerrighed for at dykke ned i de udfordringer, vi møder som mennesker. Fysisk som mentalt. Casper Steinfath fortæller på autentisk vis, hvordan du kan lære af hans erfaringer fra hans præstationer på eliteplan men også i de mere ekstreme situationer, såsom at krydse Skagerrak. For hvad gør du, når du ikke længere konkurrere mod andre – men mod dig selv og elementerne?

Derfor skal du booke et foredrag med Casper Steinfath
Casper Steinfath er elitesportsudøver på øverste hylde, eventyrer og kreativ forretningsmand. Han er upoleret, oprigtig og forstår at rykke deltagernes mindset. Han har en naturlig evne til at få deltagerne til at lytte intenst, reflektere og bryde grænser, når han bevæger sig ud i emner som frygt, angst, risikovillighed, fordelen ved at stille sig i ubehagelige situationer og en metodisk tilgang til nye opgaver og eventyr.

Du kan også booke Casper Steinfath til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Fra vandskræk til verdensmester

”Når vi tør indrømme vores fejl og lære af dem, bliver vi bedre” – citat Casper Steinfath

Frygten for at tabe har altid boet i Casper Steinfath. Med tiden har han formået at gøre frygten til en medspiller i stedet for en modspiller. Lært, hvordan han udnytter frygtens kraft til noget positivt. Casper Steinfath giver dig et ærligt indblik, når han fortæller om frygten for at tabe, om glæden ved at begå fejl – og ikke mindst – betydningen af at have et godt hold omkring dig. Og han giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du kan lære af hans erfaringer og opnå det, du gerne vil i dit liv.

Få appetit og lyst til eventyr – store som små – når Casper Steinfath giver dig værdifulde indsigter til selvrefleksion og få øjnene op for de muligheder og læringer, som dine fejl og udfordringer giver dig – uanset hvor du er i livet.

Casper Steinfath er på bølgelængde med sit publikum fra første sætning og lukker deltagerne ind i en verden, som kun de færreste kender. Du vil opleve en foredragsholder, som ærligt, troværdigt og autentisk lukker dig ind i refleksionerne og erfaringerne bag beslutningerne – for er det altid kun en skidt ting, når noget er farligt eller skræmmende?


Referencer er på vej!