Foredrag om arbejdsglæde

Har du brug for hjælp og vejledning til at guide dig gennem processen, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter gennem kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 80 60 56.

Du får et hurtigt svar på din forespørgsel - som selvfølgelig er helt uforpligtende

Book et foredrag om arbejdsglæde og styrk trivslen i organisationen

Foredrag om arbejdsglæde kan være med til at skabe en sundere arbejdskultur og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden eller organisationen. Foredragsholdere giver jer værdifulde indsigter, som vil gøre dig i stand til at se din hverdag fra nye vinkler og perspektiver. Måske har du en dårlig vane, som du slet ikke var klar over? Måske har autopiloten været medbestemmende i mange af dine beslutninger? Eller hvad ville der ske, hvis du gjorde noget helt andet, end det du plejer? 

Arbejdsglæde handler om mange ting og er ikke noget, som man kan ændre fra den ene dag til den anden. Men du kan selv gøre en aktiv indsats for at styrke din arbejdsglæde. For det er et faktum, at vi bruger 25 % af ugens timer på vores arbejdsplads - hvis du arbejder med en 37 timers arbejdsuge. 

Hvad er arbejdsglæde? 

Glæde er en meget individuel størrelse - og betyder noget forskelligt fra person til person. Men ift. hjerneforskningen så er glæde en følelse, som er fremkaldt af belønningsstoffer i hjernen. Arbejdsglæde er i den forstand derfor den følelse, som du får, når du tænker du dit arbejde eller er i fuld gang med at udføre dine arbejdsopgaver. 

De to amerikanske forskere og psykologer Eward D. Deci & Richard M. Ryan er gennem deres forskning nået frem til, at arbejdsglæde ikke kommer gennem en lækker frokostordning, løn eller fornemme titler og frynsegoder. Derimod handler følelsen af arbejdsglæde om at tilfredsstille nogle helt basale indre behov. Derfor er nogle af de faktorer, som har størst indvirken på vores arbejdsglæde også følelser. Nemlig følelsen af, at vi selv kan bestemme i vores arbejde, at vi føler og kompetente til vores job og, at vi har gode relationer på vores arbejdsplads.

Hvem henvender foredrag om arbejdsglæde sig til? 

Enhver virksomhed eller organisation har brug for at have fokus på arbejdsglæden på arbejdspladsen. Forskning viser at glade medarbejdere er mere effektive medarbejdere og samtidig er gode ambassadøre for virksomheden uden for arbejdstiden. 

Foredrag om arbejdsglæde giver ikke blot medarbejderne et boost af ny energi og mulighed for at træde ud af hverdagens hamsterhjul. Det giver også et fællesskab medarbejderne imellem. Som kolleger får de en fælles oplevelse, som vil kunne danne grundlag for mange snakke ved kaffemaskinen eller over frokosten fremover. 

Et foredrag om arbejdsglæde kan derfor skabe positive effekter i en organisation både på kort og på lang sigt. 

Har du brug for rådgivning om foredrag? 

Hos SPEAKERSlounge er vi klar til at rådgive dig frem til den rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Ud fra en grundig dialog om dine ønsker, behov, målgruppe og formål finder vi frem til det rigtige match, så dit arrangement bliver en stor succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22 80 60 56 eller via mail info@speakerslounge.dk