Forstå kundernes kropssprog - og boost dit salg

Jesper Bergstrøm

CEO, foredragsholder, underviser og ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation.

Hvem er Jesper Bergstrøm
Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem vores krop og psyke. Han er en desuden passioneret og energisk foredragsholder, hvor han har holdt adskillige foredrag for bl.a. politi, forsikring og erhvervsfolk for at hjælpe dem til at blive bedre til at aflæse menneskers troværdighed. Jesper har specialiseret sig i at hjælpe andre mennesker med at opnå større gennemslagskraft. Når du kan bruge dit kropssprog optimalt så får du større succes i sociale situationer - uanset om det er ved kundemøder, networking eller præsentationer. 

Det får du ud af et foredrag med Jesper Bergstrøm
Hans foredrag og ekspertise giver dig konkret viden og værktøjer til at opnå den gode relation, sælge dig selv og aflæser det menneske, som du sidder over for i rummet. Du vil opnå en unik indsigt i, hvordan du strategisk kan bruge viden om andre menneskers kropssprog og lære meget mere om dit eget. 

Derfor skal du booke et foredrag med Jesper Bergstrøm
Jesper er stor fortaler for, at godt humør og god energi kan gøre et stor forskel for menneskene omkring os. Derfor vil du også opleve en engageret og passioneret foredragsholder gå på scenen, hvor både smilebånd og lattermuskler også kommer på arbejde.
Når du deltager til et foredrag med Jesper Bergstrøm, vil du opleve, at det er særdeles tankevækkende og nærværende. Det kan være små ting, som er med til at gøre den store forskel. Jesper Bergstrøm vil give jer nye værktøjer, som I kan tage i brug med det samme. 

Du kan også booke Jesper Bergstrøm til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Jesper Bergstrøm, foredrag, SPESKERSlounge, kropssprog, kommunikation, motivation, arbejdsglæde, smil dig glad


En vinders kropssprog

Det tager faktisk kun 10 sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk af andre mennesker. 10 sekunder! 

Jesper Bergstrøm vil i dette foredrag give dig en dybere forståelse for mennesker og de signaler, som vi modtager og sender. Du vil opnå en forståelse for eget og andres kropssprog - og, hvordan du kan bruge det til din fordel. Derudover vil Jesper give dig indsigt til metoder, som får dig til at fremstå mere selvsikkert og troværdigt, hvilket vil give dig en større motivation og energi i dit arbejde.  

Hør Jesper fortælle mere i videoen nedenfor: 

 


Arbejdsglæde og Motivation

Et sundt arbejdsmiljø afhænger af arbejdsglæde og motivation, hvor både ledere og medarbejdere får lov til at tænke selvstændigt og derfor højne deres effektivitet, som igen gør, at alle når sine mål langt hurtigere. 

Jesper Bergstrøm vil i dette foredrag give jer nogle enkelte teknikker til, hvordan I kan skabe motivation, energi og arbejdsglæde i hverdagen. I vil få et kærligt spark bagi og inspiration til, hvordan du kommer uvanerne til livs. 

Sidst men ikke mindst så vil Jesper Bergstrøm også give dig indsigt i, hvordan du effektivt kan modvirke stress og negative tanker. Med andre ord. Du vil i dette foredrag få en større forståelse for, hvordan I kan skabe positivt energi, som løfter hinanden på arbejdspladsen. 


 

Workshops

Jespers foredrag og workshop kan kombineres efter jeres ønsker og behov. Ring til vores konsulenter på 22 80 60 56 og hør nærmere om muligheden for en workshop hos jer


Referencer

Salgschef

TRYG Forsikring

“Jesper var verdensklasse, og vi slog vores rekord ugen efter”

Pernille Sams

Liebhaver ejendomsmægler

“Jesper er super inspirerende og har en anderledes og brugbar tilgang til salg, der virker fantastisk.”

Jan Andersen

Filialdirektør Arbejdernes Landsbank i Kolding

”Tusind tak til Jesper Bergstrøm for et inspirerende og lærerigt foredrag, om kropssprog og networking, ved bankens erhvervs netværksmøde på Innovationsfabrikken i Kolding. Et foredrag alle kan have gavn af både privat og erhvervsmæssigt.

Michael Olsen

Direktør i Betterways Lederuddannelse

“Jespers foredrag om kropssprog og motivation vakte stor begejstring på ”Proceslederuddannelsens Årsdag”. Det var underholdende, brugbart og spændende – og interaktivt, som procesledere kan lide det. Vi blev mødt i øjenhøjde – og havde med Jesper den bedste finale på en allerede god dag. Kan varmt anbefale Jesper.”