Vend dine udfordringer til successer

René Holten Poulsen

Elitesportsudøver, professionel kajakroer og foredragsholder

Hvem er René Holten Poulsen
René Holten Poulsen er Danmarks bedste kajakroer og har vundet flere medaljer ved både OL, VM, EM og European Games. René Holten Poulsen går også under navnet ”Powerhouse Poulsen”, fordi han besidder en sjælden kombination af ekstrem vindermentalitet, en dedikeret tankegang, en vilje til at træne mere og hårdere end konkurrenterne og en dyb tro på, at han kan vinde hver gang kajakken er i vandet.

René Holten Poulsen har bl.a. vundet priser som: Årets Sportsnavn (2016), BT Guld (2016) samt Årets Sportsmand til World Paddle Awards i 2016.

Det får du ud af et foredrag med René Holten Poulsen
Når du oplever et foredrag med René Holten Poulsen vil du opleve en ærlig og autentisk foredragsholder, som giver dig en større forståelse af, at det kræver et almindeligt menneske og en ekstraordinær indsats at præstere – uanset om det gælder elitesport eller det professionelle erhvervsliv – og ikke ekstraordinære mennesker med ekstraordinære talenter.

Derfor skal du booke et foredrag med René Holten Poulsen
Selv de bedste i verden har udfordringer og problemer, de lider og er usikre på sig selv. Det at lykkedes og nå sine mål handler om at blive ved med at skabe små fremskridt, der understøtter det endelige mål og ønske. René Holten Poulsen vil med afsæt i hans personlige historie give dig værdifulde værktøjer, tips og tricks til, hvordan du bedst opnår dine mål og drømme – uden at miste dig selv undervejs.

Du kan også booke René Holten Poulsen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Kompromisløs

René Holten Poulsen har igennem sin karriere haft en kompromisløs tilgang til at nå målet, men dermed missede han også mange af sine svagheder, som endte med at blive hans nederlag på den største scene, nemlig OL i 2016.

René Holten Poulsen giver dig i dette spændende, ærlige og inspirerende foredrag indblik i, hvordan han er kommet tilbage til glæden ved at ro kajak og, hvordan han igen er begyndt at præstere blandt verdens bedste. Han vil give dig et værdifuldt indblik i, hvordan man kan finde sig selv igen og, hvordan du sørger for at have dig selv med i hele processen.

Det er vigtigt, at du får vendt dine største nederlag i livet og gør det til din største styrker. Hverdagens udfordringer rammer alle, og det handler mere om, hvordan du tackler dem end, hvorvidt du undgår dem.


 

Referencer er på vej!