Styrk dine relationer i dit salgsarbejde over telefonen

Jannich Rindom

Erhvervs- og salgscoach & ejer af Phoner2support

Hvem er Jannich Rindom
Jannich Rindom har arbejdet i mere end 16 år med salg og telemarketing. Derudover er han uddannet coach og har gennem mange år beskæftiget sig med salgscoaching og salgstræning med særligt fokus på at skabe gode relationer med kunderne over telefonen. Jannich Rindom arbejder ud fra filosofien om, at gode relationer, nærvær og forståelse er afgørende faktorer for din succes med telemarketing.

Det får du ud af et foredrag med Jannich Rindom
Jannich Rindom har altid en positiv indgangsvinkel til opgaverne, som skal løses. ”Det er intet, som er umuligt – det tager bare længere tid”. Jannich Rindom viser dig vejen til, hvordan du kan styrke dine relationer med kunderne over telefonen. Hvordan du én gang for alle slipper for at blive associeret som den irritererende telefonsælger fra 1980’erne. Forberedelse, tilstedeværelse og evnen til at lytte er de vigtigste nøgleord i arbejdet med salg.

Derfor skal du booke Jannich Rindom
Med et foredrag af Jannich Rindom er du sikret et boost af energi og motivation til din salgsafdeling. Du vil få skabt fundamentet til, hvordan du skaber en god samtale med fokus på en stærkere relation til kunden, hvor du bliver opfattet som et menneske – og ikke en maskine. Du vil få aha-oplevelser sammen med dine kollegaer, som vil skabe stof til eftertanke. Jannich Rindom vil give jer indsigt i, hvad det vil betyde for jeres salg, når fokus bliver stillet på det menneske, som du taler med – og ikke det produkt eller service som skal sælges.

Du kan også booke Jannich Rindom til online foredrag og virtuelle arrangementer 

Foredrag

Styrk din kundeservice og dit salg gennem stærke relationer 

Vi forventer en personlig service, som er i øjenhøjde, når vi interagere med virksomheder. Derfor er det alfa omega, at der selv over telefon og mail bliver kommunikeret personligt og autentisk med kunderne. 

Det kan måske lyde let og ligetil - men det er det ikke for alle. Jannich Rindom har udarbejdet KLT-metoden, som går ud på at opbygge tillid og styrke relationen til den enkelte kunde. Det handler ikke kun om, hvad du siger i telefonen. Men også alle de aspekter, som sker inden, at du løfter røret. 

Du vil få værdifuld viden om, hvordan du med telefonen, som det primære redskab kan skabe værdifulde relationer og styrke din kundeservice og virksomhedens bundlinje. 


Vær mere end bare en sælger

Telefonen ringer. Du kender ikke nummeret. ”Uh, er det nu en sælger?”. Tanken og følelsen kender du sikkert alt for godt. Den irriterende telefonsælger, som vil sælge dig noget, som du slet ikke har brug for. Ham har du sikkert også stiftet bekendtskab med. Det er ham vi alle frygter, når chefen kommer med en lang liste og der skal ringes kold kanvas. Det er ham, vi sammenligner os selv med – men som vi for alt i verden ikke vil ende med at blive.

Jannich Rindom viser vejen til, hvordan du gennem ærlig og åben dialog med kunden kan være med til at styrke relationen og skabe merværdi for kunden. Jannich Rindom giver dig indsigt i, hvordan du kan blive kvit med overspringshandlinger og ubehag ved at ringe op. Alt salg handler om relationer. Derfor er den irriterende telefonsælger også en personlighed, som hører fortiden til.

Med dette foredrag vil I få en aha-oplevelse og nye måder at tænke jeres salgsarbejde på. Jannich Rindom har selv arbejdet med telemarketing og salg i mere end 16 år og selv løftet røret ikke mindre end 1 mio. gange. Du vil blive inspireret og få konkrete værktøjer til, hvordan du kan skabe mere værdi i din relation med kunden.


Workshop

Med en workshop går Jannich Rindom mere i dybden.

Jannich workshops tager udgangspunkt i hans foredrag "Aldrig mere kold kanvas". I denne workshop har du mulighed for at komme endnu mere i dybden og prøve kræfter med de konkrete værktøjer, som Jacob præsenterer dig for.

En workshop varer typisk 3-4 timer, men vil blive planlagt i samarbejde med dig, så vi sikre, at den tager udgangspunkt i jeres behov, ønsker og situation. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på 22 80 60 56 eller send en uforpligtende forespørgsel i kontaktformularen her til højre. Vi glæder os til at høre fra dig.


Michael Trebbien Christensen

Chefkonsulent, Thomas International Danmark

"Jeg har deltaget på en 1 times peptak med Jannich under titlen: "Aldrig mere kold canvas". Det var den bedste time jeg har brug på den slags i meget langt tid. Fremragende ganske enkelt. Jeg har længe tænkt at det er slut med at sælge via telefon, men du fik mig overbevist om det modsatte. Jeg fik nogle helt konkrete værktøjer jeg kan bruge med det samme. Bedste anbefalinger herfra :-)"

Linda Hansen

Copenhagen Consulting

"Jeg har haft den vildeste oplevelse med Jannich som underviser i går. Jannich er faglig utrolig kompetent, humoristisk og yderst professionel. På toppen af dette har han overblik og udviser en ganske særlig ro. Han støtter mig som kursist, når jeg skal ud i grænseoverskridende handlinger - det er prisværdigt. Uden tvivl de absolut varmeste anbefalinger og et STORT 5 tal herfra!"

Henrik Eliselyst Vennevold

Midtjysk Kran & Elektro A/S

"Sjældent har jeg oplevet en "energibombe" som ham. En sand fornøjelse at være deltager på et hold, hvor Jannich med stor passion og enkelhed forklarede sine oplevelser med at UNDGÅ kold kanvas."

Hanna Snorradotírr

Harmonic Living

"Grundig, intuitiv, ud-af-boksen-tænkende og værdiskabende. Jannich er fantastisk skarp til at stille skarpe spørgsmål helt ind til kernen af din virksomhed og komme med brugbare strategier til målgrupper og salgsstrategier. Jeg har sjældent mødt en salgsperson, der udviser så ægte en interesse og gør sit hjemmearbejde så grundigt og ordentligt. Jeg kan til hver en tid anbefale Jannich."