Styrk dit personlige og professionelle brand gennem stærk storytelling

Helle Rosendahl

Stifter og CEO i Storytellingakademiet samt anerkendt debattør om storytelling og iværksætteri

Hvem er Helle Rosendahl
Helle Rosendahl er stifter af Storytelling Akademiet, der hjælper iværksættere og større organisationer med at skabe stærke fortællinger med afsæt i passion, der gør en forskel rent strategisk og på bundlinjen. Helle Rosendahl er en anerkendt debattør og klummeskribent, og hendes klummer om storytelling og iværksætteri har været bragt i blandt andet Finans.dk og Børsen.
Helle Rosendahl har en baggrund fra globale virksomheder som Mærsk og Microsoft, der arbejder målrettet med strategisk storytelling, og hun er blevet tildelt to priser i Mircosoft for storytelling, the Comms Cup EMEA Region samt The Global Communications Excellence Award i kategorien ‘Captivating the audience’. 

Det får du ud af et foredrag med Helle Rosendahl
Helle Rosendahl giver dig med sine foredrag en værdifuld indsigt i, hvorfor storytelling er vigtigt og, hvad der gør det så unikt. Du får konkrete værktøjer til dit arbejde med storytelling. Så konkrete værktøjer, at det bliver så ligetil, at det kan stå på bagsiden af en æske tyggegummi.
Alle fortællinger er unikke. Uanset om vi taler om personer eller virksomheder. Helle Rosendahl ser det som et håndværk. Ligesom en skrædder har nogle teknikker og værktøjer, har hun nogle koncepter, som hun ved virker.

Derfor skal du booke et foredrag med Helle Rosendahl
Stærkere fortællinger gennem storytelling er med til at inspirere og gøre en kæmpe forskel. Både for medarbejdere, ift. strategien, og så kan det også tydeligt ses på bundlinjen. Ved at skabe en fælles fortælling skabes der fælles retning og identitet, som styrker virksomheden brand og kommunikation. Både internt og eksternt. Storytelling er fascinerende, fordi det påvirker vores hjerne og hjerte og kan gøre en konkret forskel for et andet menneske.

Du kan også booke Helle Rosendahl til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Styrk dit brand med storytelling

Storytelling handler om meget mere en blot at fortælle en historie. Det handler om at fortælle en historie på den rette måde, på den rette kanal i den rette kontekst. Storytelling kan dermed gøre dig i stand til at styrke dit brand – både personligt og som virksomhed.

Helle Rosendahl giver dig konkret inspirations til, hvordan du arbejder med storytelling, så det giver den effekt og resultat, som du efterspørger. Du vil bl.a. få indsigt i de neurologiske aspekter af storytelling – hvad sker der i hjernen, når vi fortæller historier og, hvorfor virker det så effektivt.

Helle Rosendahl giver dig konkrete eksempler fra virkelighedens verden, som er med til at skabe et stærkt fundament for dit arbejde med storytelling.

Storytelling er vigtigt, fordi det er med til at skabe en relation til andre mennesker – dine kunder. Det styrker virksomhedens brandværdi og differentiere jer fra konkurrenterne.


 

Kaare Danielsen

Stifter & direktør, Jobindex

"Vi kunne tilbyde 500 af vores kunder et super oplæg fra Helle på vores rekrutteringskonference. Ikke nok med at Helle selv er god på en scene og kan fortælle, så man lytter og mærker – hun formår også at gøre det indlysende for alle, hvorfor storytelling i kommunikation og Employer Branding er så essentielt"

Anne Sophie Sehested Münster

Founder & CEO, Inspired Beyond Babies

"Er meget imponeret over din tilstedeværelse på scenen og din måde at indfange dit publikum. Du har en helt speciel ro og imødekommenhed over dig. Og enormt gode, håndgribelige og konkrete råd! Det var virkelig brugbart og flere kom op til mig og sagde, at det var et af de bedste indlæg i IBB, de havde været med til."

Janne Aagaard

Projektleder på Business Makers, Journalisthøjskolen

"15 skarpe entreprenører i mediebranchen lyttede, deltog og voksede, da vi havde Helle Rosendahl fra Storytelling Akademiet til at holde et eksklusivt webinar om at udvikle sin personlige historie. De mange gode eksempler og øvelser gav vores deltagere meget at tænke over, og Helles positive energi var lige hvad vi manglede!"