Styrk din skærmtække og bliv tydelig, troværdig, tjekket og tryg

Rie Helmer

Journalist, TV-vært, kommunikationsrådgiver, medietræner, moderator og forfatter

Hvem er Rie Helmer
Du genkender formentlig Rie Helmer fra tv-programmer som "Sporløs" og "Aftenshowet", hvor hun gennem flere år har været vært. Rie Helmers mission er at lære dig, hvordan du brænder igennem på skærmen. Uanset om du skal interviewes til tv eller lede onlinemøder i hybride teams. Gennem mere end 20 år har Rie Helmer forfinet metoder og teknikker til at brænde igennem på skærmen via sit arbejde som tv-vært, moderator og medietræner.
I sin bog ”SKÆRMTÆKKE: Tydelig, troværdig, tjekket og tryg” samt i foredrag og workshops klæder hun ledere og medarbejdere på til at kommunikere effektivt og troværdigt igennem en skærm, så de bliver mere effektive, opnår trygge relationer og får større arbejdsglæde. Selvom de ikke er i samme lokale.

Det får du ud af et foredrag med Rie Helmer
Når du har deltaget i en workshop eller et foredrag med Rie Helmer vil du opleve, at du får større selvtillid, når du skal lede online møder, holde webinarer eller interviewes på tv.
Du får nemlig konkrete værktøjer til at få skærmtække, som du kan implementere med samme. Samtidig får du evidens- og forskningsbaseret viden om teamdynamikker, motivation og nærvær på skærmen, så du forstår teorien bag metoderne.

Derfor skal du booke et foredrag med Rie Helmer
Onlinemøder kan give gladere medarbejdere, mere teamspirit og bedre resultater. De betyder også mindre transport, større fleksibilitet og mindre spildtid. Men mange er i tvivl om, hvordan de griber det rigtigt an og får nok ud af skærmmøderne. Kender du også til det?
Brænder du og dit team sammen over dårlige onlinemøder, der suger energi eller føles som spild af tid? Har I svært ved at etablere en mødeetikette for jeres hybridmøder? Eller er du som leder i tvivl om, hvordan du faciliterer et effektivt onlinemøde?
Så er et foredrag eller en workshop med Rie Helmer oplagt.

Du kan også booke Rie Helmer til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Skab trivsel og resultater via skærmen

Rie Helmer giver dig TV-værtens bedste tips og tricks. Tricks, du kan låne og implementere med det samme.

Du får konkrete værktøjer til at styrke dit sprog, kropssprog og få styr på dine dårlige vaner og andre ubevidste detaljer, som spænder ben for din tryghed og troværdighed på skærmen.

Foredraget spænder vidt fra at lære dig, hvordan du skaber en skarp, virtuel præsentation, faciliterer onlinemøder effektivt og trygt for dit team og bliver en autentisk leder på distancen – til hvordan du fremstår i et tv-interview eller i andre former for videooptagelser.


Referencer er på vej!