Stå stærkere i din innovations- og forandringsledelse

Anders Høiris

Professionelt bestyrelsesmedlem, seniorkonsulent og bestyrelsesmedlem i TACK International og underviser på MBA.

Hvem er Anders Høiris
Anders Høiris har mere end 30 års ledererfaring fra en række både nationale og internationale organisationer samt er formand og medlem af diverse bestyrelser i det danske erhvervs- og kulturliv. Anders Høiris har en stærk baggrund med strategisk, taktisk og operationel ledelse, udvikling & CSR. Bl.a. har han været med til at gennemføre organisationsændringer og udvikling af små og store virksomheder samt været i front for forretningsudvikling på direktørniveau.

Det får du ud af et foredrag med Anders Høiris
Anders’ stærke fundament i både salg, udvikling og ledelse giver dig et unikt udgangspunkt for at opnå dine mål, ønsker og behov ud fra den situation, som du befinder dig i. Anders Høiris vil give dig værdifulde indsigter og viden, som du kan bruge i dit arbejde med strategi, implementering og forandringsledelse.

Derfor skal du booke et foredrag med Anders Høiris
Hvad enten du er på udkig efter et foredrag om strategiimplementering, performance management, projektledelse eller salg og markedsføring kan Anders Høiris give dig konkrete værktøjer, som styrker dit professionelle virke. Anders Høiris skræddersyr foredraget, så det passer lige netop til din organisation og jeres udfordringer samt målgruppen for foredraget.

Du kan også booke Anders Høiris til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Fremtidens innovationsledelse

De succesfulde virksomheder er ikke kun dem, der innoverer med nye produkter, men også formår at udfordre den måde de levere varen på til kunderne, så de ikke lader sig styre af systemer. Selv markedsledere falder bag om dansen, hvis ikke de formår at styrke deres innovation. Innovation skal være en integreret del af driften og ikke en sideløbende aktivitet.

Lysten til at stille spørgsmål, lysten til at være en del af netværk samt evnen til at få skabt et ledelsesteam, som kan holde balancen i, hvor mange forandringer organisationen kan håndtere på én gang er afgørende for, hvor stor en succes virksomheden får med innovationsledelse. Vi skal styrke nysgerrigheden til at forandre os – og skabe muligheden for at blive endnu bedre. 

Anders Høiris giver dig værktøjerne til at komme sikkert i mål med ledelse af innovation i netop din organisation.


Kom godt i mål med dine forandringer

Mennesket har en indbygget frygt for forandringer. Vi ved, hvad vi har – men vi ved ikke, hvad vi får. Forandringer kan komme mange steder fra – både internt og eksternt. Men fælles for dem alle er, at virksomheden er nødt til løbende at tage stilling til forandringerne for at være på forkant med udviklingen. Fejltolkning af omgivelserne kan være fatal for virksomhedens fremtid.

God forandringsledelse handler om, at forandringer får lov til at komme ind og blive en del af kulturen. Ikke blot at skabe forandringer for forandringernes skyld. En organisation kan kun håndtere et vist antal forandringer på én gang.

Vi er nødt til at forandre os for at blive ved med at være relevante. Det er en løbende proces og ikke kun en nødvendighed, når det virkelig brænder på. For så er det allerede for sent.


Referencer på vej