Bliv klogere på strategisk håndtering af barsel og økonomisk ligestilling

Natalia Rogaczewska

Stifter og direktør i VÆRDBAR

Hvem er Natalia Rogaczewska
Natalia Rogaczewska har mere end 15 års erfaring med politisk og strategisk arbejde - også internationalt. Natalia Rogaczewska er en erfaren leder og har derudover et solidt kendskab til bestyrelsesarbejde.
Natalia Rogaczewska er direktør og stifter af VÆRDBAR, som rådgiver om strategisk håndtering af barsel, derudover er Natalia Rogaczewska også direktør i Kvindeøkonomien, som er en politisk NGO, der arbejder for økonomisk ligestilling mellem kønnene.

Det får du ud af et foredrag med Natalia Rogaczewska
Når du har oplevet et foredrag med Natalia Rogaczewska, vil du have nye perspektiver på ligestilling og diversitet – og få inspiration til, hvad du konkret kan gøre for at opnå de mål, I arbejder med på din arbejdsplads eller, som du har sat for dig selv.
Natalia Rogaczewska giver dig et blik for potentiale og udviklingsmuligheder, hvor hun evner at lave strategiske koblinger i forhold til kerneopgaven, hvor du dermed får mere ud af mindre og kan kombinere langsigtede og kortsigtede målsætninger.

Derfor skal du booke et foredrag med Natalia Rogaczewska
Ved et foredrag med Natalia Rogaczewska bliver du klædt på til at forberede dig selv og din organisation på de krav og den efterspørgsel, som fremtiden bringer – og de krav som allerede er her. Foredraget er underholdende og engagerende og giver samtidig viden og fakta, som forbedrer udgangspunktet for at arbejde med diversitet og ligestilling uanset, hvor I er som organisation.

Du kan også booke Natalia Rogaczewska til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

 


Barsel – en gave til vores arbejdsmarked

Danmark står overfor akut mangel på arbejdskraft, og barsel er desværre en stor barriere for, at kvinder deltager fuldt ud på arbejdsmarkedet. Flere kvinder end mænd er på deltid, de er sværere at fastholde efter barsel, og de kommer ikke i samme grad med i ledelses- og bestyrelseslagene.
Men med øremærket barsel til mænd, vil flere mænd tage barsel – med andre ord vil en endnu større del af arbejdsstyrken gå på barsel. Desuden forventes der også nye regler for måltal for kvinder i ledelse og bestyrelser.

Kort og godt er der en brændende platform for arbejdsgivere og ledere i at kunne håndtere barsel på en måde, der bidrager til at flere udlever deres fulde potentiale, får flere kvinder i toppen af dansk erhvervsliv, at flere mænd tager barslen og i sidste ende giver en strategisk håndtering af barsel en større konkurrenceevne for virksomheder og en sikring af vores velfærd.
Natalia Rogaczewska vil give dig værdifulde perspektiver og indsigt i, hvordan en strategisk håndtering af barsel kan klæde ledere og medarbejdere på til at omsætte barsel til værdi, hvor vi samtidig gør op med uhensigtsmæssige strukturer på arbejdsmarkedet og bruger strategisk håndtering af barsel som et springbræt til ledelsesudvikling.


Økonomisk ligestilling – the missing link i ligestillingsdebatten

Hvad koster det kvinder, når de tager 90 % af barslen eller i gennemsnit arbejder mere end en time mere i hjemmet end mænd? Hvorfor er det svært at tale om økonomi for særligt kvinder? Og er det kvindernes skyld, at de tjener mindre end mændene?

I dette foredrag vil Natalia Rogaczewska give dig indblik i, hvordan økonomisk ligestilling er godt for både den enkelte, men også for Danmarks samfundsøkonomi. Ved at mindske samfundsrelevante udfordringer på en måde, der samtidigt mærkbart forbedrer det enkelte menneskes liv og udviklingsmuligheder, sparer vi også samfundsøkonomien for store udgifter.


Drømmer du også på dansk?

Natalia Rogaczewska er født i Sydney af polske forældre og har boet næsten hele sit liv i Danmark. I dette foredrag giver Natalia Rogaczewska dig indblik i forskellen på at være divers i sin gøren og være divers i sin væren – og hvor vigtigt det er, at vi får diversiteten ind i vores væren og ikke mindst, hvad vi hver især kan gøre for at være mere diverse. Kan vi være diverse uden at være inkluderende? Eller kan vi være inkluderende uden at være diverse? Hvad er forskellen på de to begreber og, hvorfor er det vigtigt at kende forskellen?

Dette foredrag vil give dig et ærligt, vigtigt og personligt indblik i diversitetens verden. For dig som ønsker at arbejde og sætte fokus på diversitet enten på individuelt eller organisatorisk plan.'


 

Lene Espersen

Adm. direktør, DA

"Det er et stort privilegie at samarbejde med Natalia. Jeg har nydt godt af hendes strategiske tænkning og politiske indsigt og passion for at skabe positive forandringer i samfundet."

Tomas Frydenlund

Direktør, PKA

"Natalia er en fornøjelse at samarbejde med. Hun leverer altid strategisk stærk sparring og ser potentialerne for synergier på tværs og metoderne til at indfri dem."

Laila Kildesgaard

Direktør, KL

"Der er altid god energi omkring Natalia og hendes arbejde. Der er højt tempo og skarp indsigt på samme tid."