Træn din vilje - og præstér bedre

Erik Østenkjær

Dipl. Psych med speciale i præstationspsykologi, MFCC, mentaltræner og præstationscoach

Hvem er Erik Østenkjær
Erik Østenkjær har mange års erfaring fra større multinationale virksomheder, som personaledirektør og uddannelseschef samt som selvstændig præstationscoach og mentaltræner. Erik Østenkjær har været mentaltræner for elitesportsudøvere inden for ikke mindre end 28 sportsgrene fra 21 forskellige lande. Heriblandt har han bl.a. været tilknyttet Danmarks førerende fodbold-, håndbold- og ishockeyklubber. Erik Østenkjær har over 45 års erfaring med mentalcoaching af OL, VM, EM, og Tour De France-vindere.

Det får du ud af et foredrag med Erik Østenkjær
Erik Østenkjær kan, som en af verdens førende mentaltrænere og ekspert i præstationspsykologi give dig konkrete værktøjer til at styrke din vilje og forebygge en negativ livsstil. Det er Eriks erfaring, at evnen til at leve livet i nuet, hvor der hverken er hindringer fra fortiden eller angst for fremtiden, er det, der kræves for at leve livet fuldt ud. Erik Østenkjær giver dig værdifuld indsigt i, hvad viljen har af betydning for dit liv, hvor den kommer fra – og hvordan du udvikler den.

Derfor skal du booke et foredrag med Erik Østenkjær
Erik Østenkjær er direkte i sin facon og ikke bange for at vise og bruge følelser og humor i dialog med publikum. Erik Østenkjær er en mental håndværker, der kan vise dig, hvordan du får det optimale ud af andres potentiale. Et foredrag med Erik Østenkjær bliver skræddersyet efter jeres målgruppe, situation, ønsker og behov og emnerne kan spænde vidt indenfor kulturudvikling, ledelse, mentaltræning og selvudvikling.

Du kan også booke Erik Østenkjær til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Præstationskultur

”Kulturens formål er at skabe fælles identitet” – Erik Østenkjær

Hvad er kultur? Hvorfor opstår den? Og ikke mindst – hvad kan vi ændre og hvordan? Hvis ikke der sker en kulturel udvikling i organisationer og virksomheder, fastholdes vi, i det der er, og på den måde sker der ingen udvikling – tværtimod. Derfor er det altafgørende, at der skabes en holdningsændring og en erkendelse af, at mentalitetsudvikling er grundlæggende for kulturel udvikling i organisationer og virksomheder.

Erik Østenkjær giver dig i dette foredrag indblik i den digitale præstationskultur på baggrund af de erfaringer han har gjort sig gennem mere end 50 års arbejde som mentaltræner for både sportsfolk og erhvervslivet.


Viljen til livet

”Omsorgen for den enkelte binder et samfund sammen” – Erik Østenkjær

Nu skal det handle om de problemer, som vi har skabt for os selv. Vi befinder os i en tid, hvor afstanden til os selv bliver større og større med den konsekvens, at det bliver sværere at skabe nærhed og socialt fællesskab til andre.

Det handler dog ikke om enten eller – men et både og. Erik Østenkjær mener, at det er tvingende nødvendigt at have overskuddet til at skabe nærhed og sociale relationer for at have et sundt følelsesliv.

Arbejdet med professionelle sportsfolk har givet Erik Østenkjær en indsigt i, hvilke mekanismer, der gør os mentalt robuste og, hvordan vi kan forebygge psykiske problemer og udfordringer.


VILJEN – træn din vilje

”Viljen starter, hvor lysten holder op” – Erik Østenkjær

At træne sin vilje er ikke kun relevant for sportsfolk og atleter, men relevant for alle, der ønsker at udvikle sig selv. Der handler om at styrke egne evner, viljestyrke og mental robusthed. Erik Østenkjær kan give dig konkrete værktøjer til at optimere dine præstationer – uanset i om rollen er som forældre, sportsudøver, leder eller medarbejder. Du får værktøjskassen til at skabe de forandringer, som du har brug for i livet.

En styrket vilje gør det nemmere at slippe af med vaner og holdninger, som står i vejen for et bedre liv. Viljen er derfor både et mål i sig selv og et værktøj til at opnå det, du gerne vil. Det er Eriks erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt – og man kan begynde at træne sin vilje når som helst, hvor som helst og i alle aldre.


 

Referencer er på vej