Foredrag om arbejdskultur

Har du brug for hjælp og vejledning til at guide dig gennem processen, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter gennem kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 80 60 56.

Du får et hurtigt svar på din forespørgsel - som selvfølgelig er helt uforpligtende

Book et foredrag om arbejdskultur og styrk trivslen og produktiviteten i organisationen

Hvad er en arbejdskultur?

Arbejdskultur findes i alle organisationer og virksomheder. Arbejdskulturen er formet af organisationens værdier, prioriteter, medarbejdere og meget andet. Alle disse faktorer og elementer danner rammen om virksomhedens daglige arbejdsmiljø og medarbejdernes arbejdskultur. Men hvad forstår du ved en sund arbejdskultur?

En sund arbejdskultur bliver ofte udtryk, som værende en arbejdskultur, hvor medarbejderne føler sig værdsatte, trygge og generelt godt tilpas – og hvor der er mulighed for faglig såvel som personlig udvikling.

Det er alment kendt, at en glad og tryg medarbejdergruppe giver en arbejdskultur, hvor medarbejderne er mere produktive og trives bedre. En sund arbejdskultur styrker også virksomheden i både fastholdelse og tiltrækning af nye talenter.

Hvem henvender foredrag om arbejdskultur sig til?

En sund arbejdskultur er afgørende både for at styrke medarbejderengagementet i virksomheden men også for virksomhedens succesfulde bundlinje. Derfor vil et foredrag om arbejdskultur være relevant for de virksomheder, som ønsker at excellere på både performance, trivsel og udvikling. Et foredrag om arbejdskultur vil skabe sammenhold hos medarbejderne og skabe et fælles sprog, når arbejdskulturen i det daglige italesættes.

Arbejdskulturen er også vigtigt, når det kommer til det stigende antal af hjemmearbejdspladser. Den hybride arbejdskultur, hvor vi arbejder både på kontoret og fra hjemmet er der brug for klare rammer, løbende dialog, en tydelig rollefordeling samt fokus på udvikling af kompetencer og vidensdeling.

Foredragsholderne har forskellige vinkler til, hvordan du kan arbejde med arbejdskultur. Det kan handle om adfærd, nudging, kommunikation, mødekultur, vidensdeling og læring samt ledelse, produktivitet og trivsel generelt.

Når du booket et foredrag om arbejdskultur, vil du altid få mulighed for at aftale det specifikke indhold direkte med foredragsholderen inden dit arrangement afholdes. På denne måde sikre du, at foredragsholderne får viden omkring jeres organisation, arbejdsopgaver og indsigt i hverdagen og den arbejdskultur, som eksisterende på nuværende tidspunkt. Et foredrag om arbejdskultur handler ikke om at ændre den eksisterende arbejdskultur. Foredraget kan også have til formål at styrke hele arbejdskulturen eller dele af arbejdskulturen.

Har du brug for rådgivning om foredrag?

Hos SPEAKERSlounge er vi klar til at rådgive dig frem til den rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Ud fra en grundig dialog om dine ønsker, behov, målgruppe og formål finder vi frem til det rigtige match, så dit arrangement bliver en stor succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22 80 60 56 eller via mail info@speakerslounge.dk.