Lær, hvordan du bruger kultur og værdier aktivt

Dorte Krogh

Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver

Hvem er Dorte Krogh
Dorte er mentor i DTU Science park samt medlem af Advisory Board i Krifa’s Videncenter for God arbejdslyst.
Dorte Krogh arbejder internationalt og fokuserer på strategisk arbejde for at hjælpe virksomheder med at forankre deres virksomhedskultur og værdier i deres organisation, produkt og mærke for at opnå merværdi.
Som bestyrelsesmedlem i Danske Designere startede Dorte Dansk Designforening. Hun har været et internationalt jurymedlem og har et stort internationalt netværk.
Hun er medlem af den norske MAIA, og rådgivende rådsmedlem i World Brand Congress 2013/14. Hun taler og giver foredrag om værdibaseret branding.

Det får du ud af et foredrag med Dorte Krogh
Værdier betyder noget for alle mennesker. For nogle er de dog mere i fokus end hos andre. Værdier kan være både konkrete og udefinerbare på samme tid. Dorte Krogh hjælper jer med at blive skarpe på netop de værdier I har i jeres virksomhed og, hvordan disse værdier kommer til udtryk i jeres virksomhedskultur. 

Derfor skal du booke et foredrag med Dorte Krogh
Dorte Krogh vil give dig indsigt i, hvordan du aktivt kan arbejde med værdier og virksomhedskultur. Mange ledere kan hurtigt blive enige om, at den rette virksomhedskultur er altafgørende for at skabe gode resultater. Men hvordan arbejder man aktivt med det? Hun gør det muligt at definere det udefinerbare, så I kan stå knivskarpt på jeres arbejdsplads. 

Du kan også booke Dorte Krogh til online foredrag og virtuelle arrangementer 

Foredrag

Hvad er det med kultur og værdier?

Mange ledere siger, at det er blødt og udefinerbart, samtidig med, at de forklarer at deres virksomhed aldrig havde nået så godt et resultat, hvis ikke det var for den unikke kultur.

Og hvorfor går nogen af os en ekstra mil eller skifter job, enten på grund af et værdisæt vi tror der er mere levende i andre virksomheder end den vi lige nu arbejder i.

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i Dortes foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og møde

Send os en uforpligtende forespørgsel, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

Video

Dorte Krogh taler om, hvordan man skal bruge kultur og værdier mere aktivt.


 

Referencer er på vej!

______