Nå dit publikum via LinkedIn

Jacob Elton

Underviser og medstifter af LinkedInsider

Hvem er Jacob Elton
LinkedIn har mere end 2 mio. brugere – og det alene i Danmark. Jacob Elton viser dig, hvordan du kan udnytte dette i dit salgsarbejde. Jacob Elton har gennem mange år arbejdet med social selling og ved derfor, hvordan du kan skabe værdi for dine kunder. Han har bl.a. hjulpet virksomheder såsom Telenor, Ekstra Bladet, Arbejdernes Landsbank, Dansk Metal, Toyota og Business Danmark med at nå endnu flere kunder gennem social selling.

Det får du ud af et foredrag med Jacob Elton
Det er ikke nogen hemmelig, at der er hård kamp om kundernes opmærksomhed. Du bliver dagligt bombarderet med tilbud, annoncer og information. Jacob Elton viser dig vejen til, hvordan du bruger LinkedIn, som et værdiskabende værktøj. Jacob giver dig indsigt i, hvad det kan gøre for dit B2B salg, at du skaber værdifulde connections med dine kunder på LinkedIn.

Derfor skal du booke Jacob Elton
Med et foredrag af Jacob Elton får du masser af inspiration til, hvordan du kan gribe dit salgsarbejde an fra en helt ny vinkel. Jacob har hjulpet adskillige virksomheder med at mangedoble deres omsætning – alene ved at fokusere på en strategisk brug af LinkedIn, hvor 1:1 dialogen med målgruppen er i fokus på en ekstrem effektiv måde. Du vil opleve, at social selling giver helt nye muligheder for at være en værdifuld samarbejdspartner for dine kunder – og ikke kun en sælger.

Du kan også booke Jacob Elton til online foredrag og virtuelle arrangementer 

Foredrag

Lær at sælge med LinkedIn

Social selling handler ikke om at bruge ustyrligt mange timer på sociale medier for at skaffe nye kunder. Det handler om at have det helt rette mindset og bruge LinkedIn på en strategisk måde, så det giver bedst mening for dig og dine kunder. Jacob Elton vil i dette underholdende foredrag give dig indsigt i de grundlæggende principper bag social selling. Jacob Elton giver dig muligheden for at skabe meromsætning, nye muligheder og nye partnerskaber. Han vil gennemgå tips og tricks til, hvad der gør en profil attraktiv – og hvad der ikke gør. Og sidst men bestemt ikke mindst, så vil han vise dig, hvordan du kan sælge uden at være sælgende.


Workshop

Med en workshop går Jacob Elton mere i dybden.

Jacobs workshops tager udgangspunkt i hans foredrag "Lær at sælge med LinkedIn". I denne workshop har du mulighed for at komme endnu mere i dybden og prøve kræfter med de konkrete værktøjer, som Jacob præsenterer dig for.

En workshop varer typisk 3-4 timer, men vil blive planlagt i samarbejde med dig, så vi sikre, at den tager udgangspunkt i jeres behov, ønsker og situation. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på 22 80 60 56 eller send en uforpligtende forespørgsel i kontaktformularen her til højre. Vi glæder os til at høre fra dig.


Christian Thygesen

Senior Business Resilience Manager, A.P. Møller – Mærsk

"Efter netop at have været selvstændig i 3 år, og har været i kløerne på Jacob, og de andre dygtige profiler ved LinkedInsider, så tænkte jeg at, at mit sidste opslag som selvstændig, skulle have på alle tangenter, som de har lært mig. Mit opslag endte i omkring 60.000 visninger, og over 800 likes. - Jeg er imponeret! Skal du/I have yderligere eksponering, på en effektiv måde, så kan jeg stå 100% inde for Jacob og Co."

 

Annette Juel Baunsgaard

Founder & manager – Onboarding 2 Denmark

"Jacob kom til vores netværksmøde og holdt en ’LinkedIn-peptalk’ på ca. 1 times tid og derefter var vi ca. 10 partnere der købte en hel kursusdag med Jacob med emnet ’Lær at sælge med LinkedIn’ i september 2019. Det blev en god og inspirerende dag vi havde med Jacob og jeg fik nye ting med mig jeg ikke vidste om LinkedIn og som jeg bruger i dag i min business, så mange tak for det! Jacob var også god til at udfordre, ja måske endda lidt provokere os deltagere og fik nogle af os til at gå længere med salgsteknikkerne end vi måske havde troet vi ville inden kursusdagen. Vigtigst af alt var at alle virkede til at tage gode ting og vigtig læring med sig fra dagen. Jeg kan klart anbefale andre virksomheder eller enkeltpersoner til at tage fat i Jacob Elton hvis det er LinkedIn I også bruger som netværksværktøj."

Sanne Milou

Solution Designer, Telenor

"Jeg kan varmt anbefale at bruge Jacob, hvis du er ramt af en blokering og har svært ved at komme i gang med at bruge Linkedin. Jacob er super skarp i Linkedin og har rigtigt mange gode råd som kan hjælpe en. Personligt havde jeg udfordringer, med at jeg i lang tid ikke viste hvordan jeg skulle markedsføre mine 3 virksomheder på en gang. Dette satte sig som en blokering og gjorde jeg i stedet for at tage aktion, ikke gjorde noget som helst. Efter en snak med Jacob, som gav mig mange gode råd, bl.a. at fokuseret på en virksomhed af gangen, blev jeg i stand til at tage aktion og komme videre. :-)"

Henrik Bøggild

CSO, Flexminds ApS

"Jacob Elton er det man kan kalde for en ægte netværker. Han forstår hvad god karma betyder. Jacob er en glad og åben person, som ser det positive i næste alle mennesker han møder. Jacob er skarp når det kommer til forretnings delen, han har tilført mig megen værdi. Jeg har deltaget på et af Jacobs LinkedIn kurser, og han formåede at tilføre mig yderligere viden omkring dette fantastiske medie. Den viden har jeg kunne omsætte med det samme, til noget konkret og brugbart i min hverdag som sælger. Jeg kan anbefale at tage en snak med Jacob omkring LinkedIn, eller prøve et af hans kurser."