Skab større motivation og samarbejde ved at bruge alle talenter

Iris Engelund

CEO & Founder af Play Your Talent, erhvervscoach og talentudvikler

Hvem er Iris Engelund 
Iris Engelund har i mere end 20 år været med til at skabe succes og udvikling i både private og offentlige organisationer. Hun har en baggrund i psykologi, erhvervspsykologi, pædagogik og projektledelse, hvilket også har gjort hende til en værdsat sparringspartner i strategiske udviklings- og innovationsprocesser. Gennem sine foredrag og workshops har Iris Engelund inspireret ikke mindre end 18.000 mennesker til at opfatte talent markant anerledes, hvilket vil udvikle kommunikation og arbejdsglæde markant – både på arbejdspladsen og i for den enkelte.

Det får du ud af et foredrag med Iris Engelund
Det er ikke kun dem, som frembruser med den ene store præstation efter den anden, som har talent. ALLE har talent – og flere skjulte af slagsen. Iris Engelund talentkoncept – Play Your Talent – er baseret på hjerneforskning og fokusere på, hvordan man skaber de mest optimale arbejdsvilkår for hjernen. Hvad giver energi – og hvad dræner for energi? Ved at få indblik i arbejdet med talenter, vil du også få indblik i, hvordan du kan aktivere dig selv og holde dig topmotiveret frem mod dine mål.

Derfor skal du booke et foredrag med Iris Engelund
Iris Engelund er en engageret, sprudlende og levende foredragsholder. Under et foredrag med Iris Engelund vil du blive bragt på banen og være en del af oplevelsen. Hun formår at viderebringe viden og læring på en legende og effektiv facon med sin positive energi, så du kan sætte din nye viden i spil allerede, når du kommer hjem samme dag. Iris Engelund kan gennem hendes forskellige uddannelser, brede erfaring samt let anvendelige værktøjer hjælpe dig til at kommunikere endnu bedre.

Du kan også booke Iris Engelund til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Play your talent

Talent spiller en afgørende rolle for vores relationer til menneskene omkring os. Men mange af os er slet ikke klar over, hvilke skjulte talenter vi selv besidder. Iris Engelund vil i dette inspirerende foredrag på underholde facon vise dig vejen til, hvordan du kan sætte dit talent i spil og skabe nye og bedre muligheder i dit daglige arbejde.

Styrk din kommunikation 
At få italesat talenterne vil lette den daglige kommunikation. Det vil skabe en større forståelse, åbenhed og bevidsthed omkring styrker og svagheder og, hvad der motivere dig og dine kolleger hver især. Og ikke mindst, så vil det komme ned på et detaljeniveau, som gør det ukompliceret og håndgribeligt i hverdagen. At arbejde med talenter – både dine egne og kollegernes – giver meget hurtig effekt. Det er ligesom at få installeret GPS – nu er vejen frem soleklar.

Find dine talenter
Foredraget er krydret med illustrative øvelser og eksempler fra den virkelige verden. Du vil undervejs få afdækket dine top 10 talenter vha. Iris’ digitale platform ”Play Your Talent”. Dermed får du viden omkring, hvad der dræner dig for energi – og hvordan du bedst bliver motiveret og aktiverer dine talenter i dit daglige arbejde. Brugbar viden som du kan bruge med det samme.


Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I en workshop vil I få muligheden for at gå endnu mere i dybden med talentudvikling og hvordan dette kan styrke netop jeres virksomhed/organisation. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov. ønsker og situation.

Få en workshop, der passer til jeres arbejdsplads og situation.

Kontakt os på 22 80 60 56 og hør nærmere om, hvordan I kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

Erol Alcevski

Arbejdernes Landsbank

“Foredraget var rigtig godt. Iris har en god og sjov stemning og anden del af foredraget, da workshoppen kom til, blev det også seriøst. På den måde en rigtig god kombination.

De værktøjer vi blev præsenteret for var rigtig gode. Da vi fortsatte vores møde med tre indlægsholdere blev mojo temaet brugt mange gange. I forbindelse med at opnå resultater inden for karrieren, skabe resultater m.m. Vælger man at bruge kombinationen af livstemaerne med handleplanen, så kan man nå langt”.

Bjarke Nielsen

Partner, Cand. Merc.

“Iris Engelund er en gribende og engagerende foredragsholder. Hendes måde at bringe vores TALENTER i spil i arbejdslivet går rent ind. Jeg kunne se både mig selv, mit team og nogle af vores udfordringer i hendes farverige ord. Umiddelbart efter foredraget tog jeg det i brug hjemme i organisationen, og vi fik løst op for en konflikt samme dag. Det er interessant at lære på så legende og samtidig effektiv facon”.

Mai-Brit Berg

Digitaliserings- og datasikkerhedskonsulent. Fredericia Kommune

“Vi fik udarbejdet talentprofiler for hver medarbejder og efterfølgende afholdte vi en workshop, hvor vi gik i dybden med profiler og disses betydning i vores arbejde. Selvom workshoppen var arrangeret i arbejdssammenhæng, er der ingen tvivl om, at vi hver især også har lært noget til brug i privaten.
Jeg er ikke i tvivl om, at det fokus jeg har fået på de forskellige talenters betydning for vores ageren, er en viden, jeg vil kunne gøre brug af i mange sammenhænge, så jeg er virkelig glad for, at vi afholdte denne workshop.”