Styrk jeres samarbejde og trivsel med mentale vitaminer

Niels Sønderby

Iværksætter, tekstforfatter, forfatter, inspirator og foredragsholder

Hvem er Niels Sønderby
Niels Sønderby er tidligere partner og kontaktdirektør i et større reklamebureau. I dag står han i spidsen for Manguster, som skaber strategi, kommunikation og reklame for danske virksomheder. Derudover er Niels Sønderby også rådgiver og motivator for en række erhvervsledere og sportsfolk. Sidst men ikke mindst kan du også møde ham som fast fredagsguru på Radio ClassicFM samt i podcasten ”Yes, det er fredag!” – hvor han også er forfatter til bogen af samme navn.

Det får du ud af et foredrag med Niels Sønderby
Niels Sønderby har over 450 foredrag på samvittigheden og er kendt for sit positive og nysgerrige væsen, hvor lysten, den gode energi og det glade livssyn hjælper mange til at få umulige udfordringer til at virke overkommelige. Niels’ foredrag er altid tilsat en god portion humor, så du både får ny viden og nye perspektiver – og samtidig noget at grine af sammen med dine kollegaer.
Et foredrag med Niels Sønderby tager udgangspunkt i hverdagssituationer og har derudover et solidt greb i den positive psykologi. Dette giver dig et smugkig ind i de små ting, der skaber arbejdsglæde, motivation og en sund bundlinje.

Derfor skal du booke et foredrag med Niels Sønderby
Niels Sønderby trives og motiveres af at udfordre og motivere andre. Han er glad, når hans skæve idéer og spørgsmål kan få andre til at få øje på nye muligheder – både professionelt og privat.
Når du booker et foredrag med Niels Sønderby er du garanteret en passioneret foredragsholder, der virkelig formår at rykke publikums mindset. Niels Sønderby giver gennem sine foredrag konkrete tips til, hvordan du skaber den gode kundeoplevelse, der får kunderne til at komme igen og igen og igen og dermed skaber mersalg.
Du kan også glæde dig til de nye vaner, som du og dine kollegaer kan gå i gang med at træne – allerede i morgen.

Du kan også booke Niels Sønderby til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Mentale vitaminer

Alt for mange mennesker får stress – og alt for mange virksomheder kæmper med økonomien, fordi de ikke fokuserer på de muligheder, der ligger lige for næsen af dem. I vores hverdag møder vi alt for mange mennesker uden motivation, dårlig kommunikation og ledelse uden energi.

Dette foredrag vil give dig ny energi på en sjov og tankevækkende måde. Du vil få noget at grine af, noget at tænke over og konkrete tips og tricks til, hvordan du kan skabe gode kundeoplevelser, service og mersalg.

Foredraget tager udgangspunkt i de situationer, som vi kender alt for godt fra hverdagen. Derudover får du også ny viden og et solidt greb i den positive psykologi. Alt dette giver dig værdifuld indsigt i de faktorer som skaber arbejdsglæde, motivation og en sund bundlinje.

Hør Niels Sønderby fortælle mere om foredraget her: 


Michael Pluszek

Operations Manager, Baresso

"Dine input, samt relevante historier og eksempler, fortalt på en meget humoristisk måde – bidrager positivt til vores fortsatte arbejde med at gøre det endnu bedre. Til glæde for Baressos gæster. Tak for indsatsen!"

Jens Peter Friis

Økonomidirektør, Gentofte Kommune

"En stor tak for dit særdeles spændende og tankevækkende oplæg. Hele salen fandt smilet frem og var godt underholdt under hele oplægget. Du formåede både at være sjov på en hjertelig måde og formidle brugbare budskaber, der sætter fokus på mødet med kunden, som i al sin enkelhed drejer sig om indstilling."

Claus Bertelsen

CEO, Peter Larsen Kaffe

"Super godt foredrag i går! Jeg synes, at du kom rundt om rigtigt mange vigtige emner, og det var fedt, at du udfordrede og drillede undervejs. Det gav en fed stemning - og jeg er sikker på, at vi alle har fået lidt nyt at tænke over... Og træne i det daglige. Tak!"