SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Positive forandringer i organisationen

- ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand.

HARDEEP DHANJAL

Foredragsholder, Coach og rådgiver

Hardeep er ekspert, når det kommer til at skabe positive forandringer i organisationer ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand.

Han har arbejdet med nogle af de største virksomheder i verden, hvor han har skabt værdi igennem sin evne til at komme ind under huden på folk og tale direkte til hjertet.

Han inspirerer mennesker på tværs af grænser, sprog og kulturer og revitaliserer gejsten til at kæmpe for ens drømme og visioner – også selvom det måtte kræve, at du bevæger dig ud af din komfortzone.

Hardeep har en unik evne til at sikre en positiv udvikling i andre mennesker ved at få dem til at tage ansvar og ikke nøjes, men derimod stile efter at opfylde deres virkelige potentiale.

Hardeep kan bookes til foredrag og 1:1-rådgivning.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København/Copenhagen

 

Om Hardeep

Hardeeps perspektiver på livet er værdifulde, men de er heller ikke kommet gratis. I løbet af sin opvækst oplevede Hardeep mange udfordringer, som han brugte til at udvikle sig selv. Han var nødt til at udkæmpe mange kampe allerede i en tidlig alder, og det gav ham styrken til at kaste sig ud i en international musikkarriere.

Det førte i 2008 til, at Hardeeps gruppe, Overseas, blev den bedst sælgende internationale gruppe i Indien. De fik mulighed for at udgive deres musik i 13 lande og optræde for henholdsvis 30.000 fans live og for 200 mio. seere på TV.

Succesen kulminerede dog i, at Hardeep blev snydt for royalties og udnyttet af både sit pladeselskab og management, hvilket slukkede hans passion for musik, som var afgørende for hans musikalske kreativitet, og Hardeep besluttede herefter at forlade musikbranchen.

Det tog efterfølgende 3 år for Hardeep at rejse sig igen og komme ud af det mørke hul, han befandt sig i, men efter at have studeret de fremmeste inspirationstalere i verden og udviklet sin egen stil, er Hardeep nu selv blevet en af de mest eftertragtede i branchen. Det skyldes ikke mindst hans urokkelige ønske om at give folk nogle livsbekræftende budskaber, der giver tilhørerne noget substantielt, som de kan tage med videre og succesfuldt anvende eller implementere i deres eget liv.

Foredrag

Foredragne giver:

·   Konkret viden om hvordan du opbygger en god præsentation
·   Bevidsthed om hvilke greb du kan bruge for at fastholde dit publikum
·   Afgørende råd til at få dit budskab klart igennem
·   Masser af brugbare værktøjer så du føler dig mere komfortable
·   Konkrete råd til din fysiske fremtoning

Alle foredrag kan holdes på engelsk eller dansk og tilpasses ønsker og behov.


Det er dit liv, dit eneste liv

Hardeep tager i dette foredrag udgangspunkt i sin egen historie og fortæller om, hvor vigtigt det er at forfølge sine livsdrømme, hvordan du kan sætte mål for at opnå dem, og hvordan du bedst arbejder for at opfylde dem.

Han berører, hvordan du udnytter dit reelle potentiale ved at forstå og anerkende hvor specielt og unikt dit liv er, og hvad du kan udrette i dit liv ved at gå efter dine drømme. Det vil bl.a. kræve, at du ikke lader dig hæmme af de opfattede begrænsninger, som du til tider vil opleve, hvilket vil gøre dig bedre i stand til at tage ansvar for og bestemme over dit eget liv.

Det kommer dog ikke til dig, uden at du kæmper for det – sådan som Hardeep også selv har gjort i både opture og nedture igennem sit liv. Med sin passionerede tilgang giver Hardeep deltagere livsvisdom og øget engagement igennem såvel historier og rap som personlige fortællinger og publikumsinddragelse.


Den menneskelige faktor!

Hvad enten du er medarbejder eller leder, er du nødt til at anerkende, at hvis du vil have succes, er du også nødt til at have viljen til at opnå den. Løn hverken kan eller skal være den eneste motivationsfaktor for at yde dit bedste og slå dine konkurrenter. Der er derimod brug for, at du har et oprigtigt ønske om at gøre dit team til det bedste, og du må som individ anerkende, at du har et ansvar for det endelige resultat.

Dette foredrag vil give dine medarbejdere eller kollegaer et wake up call, der afføder et mærkbart boost i motivationen – helt uden brug af Powerpoint og opgaver til publikum. Hardeep forlader sig her på sin rendyrkede passion og smitsomme energi til at give en stærk energiindsprøjtning med både motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, du sent glemmer.


Alt eller intet! (Unstoppable!)

Dette foredrag er udformet med henblik på high performance-ledelse og elitesport; sammenhænge hvor mennesker sigter efter at blive nummer 1 og sandsynligvis må betale ”en pris” for at blive en af de bedste. Hardeep vil her inspirere dig med sine egne livserfaringer fra de 12 år, hvor han kæmpede for sin musikkarriere og til sidst fik succes, da han gik nummer 1 på de indiske hitlister.

Hernæst vil Hardeep løfte sløret for, hvordan han selv på så få år kunne blive en af Danmarks bedste foredragsholdere, og hvilke beslutninger du ofte vil være nødt til at tage for at have en chance for at nå det højeste niveau inden for dit respektive felt. Herudover vil du blive klogere på, hvad det egentlig vil sige at have sult, at være opslugt af en vision og at have nok dedikation og disciplin til at lykkes.

Til sidst vil Hardeep komme ind på forståelsen af den uundgåelige ”kamp”, du skal igennem for at nå dit mål, og hvordan du kan opnå stor selvtillid igennem hårdt arbejde og et kontinuerligt fokus på, at du udvikler dig og bliver bedre.


Det er aldrig for sent!

Dette foredrag der er perfekt for dem, som føler, at de på en eller anden måde ”sidder fast” i livet. Det kan for eksempel være arbejdsløse, mennesker med afhængighed, socialt belastede unge eller fængselsindsatte.

I dette foredrag tackler Hardeep problematikken omkring at kunne give slip på sine negative tanker og indtage en mere konstruktiv indstilling. Du vil blive klogere på, hvordan du analyserer dine tanker med henblik på at vurdere, hvorvidt dine handlinger styrker eller skader den situation, du befinder dig i.

Du vil herigennem kunne blive bedre til at kaste den negative energi, du oplever, af dig og i stedet finde frem til din indre styrke, der vil gøre det nemmere at følge igennem på ønskede ændringer i din adfærd.

Det vil dog ikke ske fra den ene dag til den anden; du skal igennem en proces, før du kan ændre din egen situation. Hardeep tager her udgangspunkt i udviklingen, han selv oplevede, fra sin rodløse ungdom til karrieren som succesfuld musiker og foredragsholder for at tydeliggøre, at du også kan ændre din situation, uanset hvor håbløst du end opfatter den.

 

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

 

Rådgivning

Hardeep kan bookes til 1:1-rådgivning i virksomheden.

Rådgivningen er målrettet tilpasset behov og muligheder.

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

Målgruppe

Virksomheder, Uddannelses institutioner, Ledere, Foreninger

Referencer

Her er et lille udpluk af referencer


 

"Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”
______
Jesper Moberg, Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

 

   
   

 

          

 

       

Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet "Forandringer & transformation" og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag, hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.
- Torben Rosenkrans, CEO, Skandia

Jeg ønsker at udvide en stor tak på vegne af PepsiCo Nordic! Tak for den utrolige motiverende tale under vores PepsiCo Nordic Kick Off-begivenhed på Legoland Conference Center. Passionen og din energi er uovertruffen og virkelig inspirerende! Og også meget humoristisk! Feedbacken har været super positiv, og du har virkelig inspireret os alle til at gå den ekstra mil for at udfordre frygt og tro på at nå høje mål ved udholdenhed og løbende forbedringer. Dit fokus var spot on, og timen gik alt for hurtigt. Vi værdsat virkelig det forberedende arbejde, du havde lagt i det, og du brugte tydelige referencer og relaterede dine emner til vores forretning - meget værdsat.Vi anbefaler dig stærkt til alle, der har brug for høj energi, motivation, inspiration og stof til eftertanke. Vi håber at byde dig velkommen snart igen.
- Kenneth Damgaard, Franchise Manager, CSD / NCB Danmark, / Finland / Island

 

Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (Energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves.
- Christian Juul, Vice President, DONG Energy Wind Power A/S

Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeep. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører) med sin historie. Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde.
- Gorm Rasmussen, Indehaver Carl Ras A/S

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Hardeep Dhanjal

- du får svar inden for kort tid!

Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”
______
Jesper Moberg, Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

 

 

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Laura-Faurschou, foredragsholder-hos, foredrag, SPEAKERSlounge.dk, Tlf. 27606005

Laura Faurschou

Bliv en outstanding formidler - Lauras tilgang til præsentationsteknik er levende, humoristisk og dejlig konkret LAURA FAURSCHOU Foredragsholder, ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Ekspedition plastik, Sprekerslounge, foredrag, miljø, forurening, plastikforureningen i vandet, grøn omstilling

Ekspedition Plastik

Kom med på Ekspedition Plastik - til lands, til vands eller indenfor EKSPEDITION PLASTIK Foreningen der dokumenterer, fortæller ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Lone Herts, SpeakersLounge, foredrag, .

Lone Hertz

Stand-upper med substans LONE HERTZ Skuespiller, foredragsholder, forfatter. KENDT fra danske filmperler som bl.a. Frk. Nitouche OG HERMAN BANGS ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...