Udnyt dit fulde potentiale

- Og skab positive forandringer

HARDEEP DHANJAL

Foredragsholder, coach, rådgiver og TEDxSpeaker

Hvem er Hardeep Dhanjal
Hardeep har en baggrund i musikbranchen og erhvervslivet. I musikbranchen opnåede han i 2008, at blive den størst sælgende internationale gruppe -Overseas- i Indien og udgive musik i ikke mindre end 13 lande. Hardeep har optrådt live for mere end 30.000 fans, givet koncerter i et hav af lande og optrådt på TV for over 200 millioner seere. Musikeventyret fik dog en brat ende, da Hardeep blev fanget i musikbranchens nådesløse forretningsverden, snydt for royalties og udnyttet af både pladeselskab og management. 
Herefter befandt sig i et mørkt hul, hvor intet lys kunne trænge igennem. Men Hardeep indså, at han ikke levede op til sit fulde potentiale, og langsomt samlede han kræfterne til igen, at rejse sig og bevise overfor omverdenen, at han langtfra var færdig. 

Det får du ud af et foredrag med Hardeep Dhanjal
Hardeep inspirerer mennesker og organisationer til at kæmpe for deres drømme og visioner. De skal ud af deres komfortzone. Der skal arbejdes, så en positiv udvikling kan blive sat i gang. Hardeep har en passioneret tilgang til livet og taler fra hjertet til hjertet. Han arbejder med samme intense vilje og fokus i bestræbelsen på at inspirere mennesker og organisationer, som den der førte ham helt til tops i musikbranchen. Hver opgave er tilpasset det specifikke publikum og den aktuelle situation.
Hardeep Dhanjal har formidlet sine budskaber og inspireret nogle af de største organisationer i Danmark, og udlandet. Hans unikke menneskelig indsigt er stærkt eftertragtet på grund af hans evne til at styrke samtlige niveauer og funktioner i en organisation.

Derfor skal du booke Hardeep Dhanjal
Med sit empatiske kommunikationsevner rør Hardeep både ledere og medarbejdere. Han arbejder med menneskers mentale og følelsesmæssig tilstand for at styrke det fundament, som er grundlaget for succes i enhver virksomhed eller organisation – nemlig det hele menneske. Målet er altid at styrke publikums tro på sig selv, så de kan lykkes med de mål, de sætter sig for.
Hardeep har en fantastisk og usammenlignelig evne til at sikre en positiv udvikling i andre mennesker. Det gør han bl.a. ved at få dem til at tage ansvar og ikke bare nøjes, men derimod gå efter at opfylde deres fulde potentiale – som de færreste rent faktisk er klar over.

Sprog
Dansk & Engelsk

Rejser fra
København

 

Foredrag

Foredragne giver:

·   Konkret viden om hvordan du opbygger en god præsentation
·   Bevidsthed om hvilke greb du kan bruge for at fastholde dit publikum
·   Afgørende råd til at få dit budskab klart igennem
·   Masser af brugbare værktøjer så du føler dig mere komfortable
·   Konkrete råd til din fysiske fremtoning

Alle foredrag kan holdes på engelsk eller dansk og tilpasses ønsker og behov.


Det er dit liv, dit eneste liv

Med udgangspunkt i sin egen historie beretter Hardeep Dhanjal om vigtigheden af at turde følge sine drømme. Hvordan opsætter du mål for at nå dem? Og hvordan arbejder du bedst for at opfylde dem?

Hardeep Dhanjal hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale ved at forstå og anerkende hvor specielt og unikt dit liv er – og hvad du kan udrette i dit liv, hvis du tør gå efter dine drømme.
Hardeep vil i foredraget komme ind på, hvordan vi ofte lader os hæmme af opfattede begrænsninger – og hvordan vi kan vride os fri og tage ansvaret tilbage og bestemme over vores eget liv.

Med sin smittende passion og livsglæde deler Hardeep Dhanjal ud af livsvisdom og øget engagement gennem såvel fortællinger, rap og publikumsinddragelse.


Den menneskelige faktor

Hvis du gerne vil have succes, er du nødt til også at have viljen til at opnå den. Det gælder uanset om du er medarbejder eller leder. Løn skal ikke være den eneste motivationsfaktor for at yde dit bedste og slå dine konkurrenter. Der skal meget mere til. Det er altafgørende, at du har et oprigtigt ønske om at spille dit team endnu bedre både som medarbejder og leder. Du skal som individ anerkende, at du også har et ansvar for det endelige resultat.

Med dette foredrag giver Hardeep Dhanjal jeres organisation et wake-up call, der med garanti vil være afsæt til et mærkbart motivationsboost. Hardeep vil med sin smitsomme energi og kraftfulde passion give jer alle en stærk indsprøjtning af motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, som du sent vil glemme.


 

Referencer

Her er et lille udpluk af referencer


 

"Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”
______
Jesper Moberg, Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

 

   
   

 

          

 

       

Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet "Forandringer & transformation" og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag, hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.
- Torben Rosenkrans, CEO, Skandia

Jeg ønsker at udvide en stor tak på vegne af PepsiCo Nordic! Tak for den utrolige motiverende tale under vores PepsiCo Nordic Kick Off-begivenhed på Legoland Conference Center. Passionen og din energi er uovertruffen og virkelig inspirerende! Og også meget humoristisk! Feedbacken har været super positiv, og du har virkelig inspireret os alle til at gå den ekstra mil for at udfordre frygt og tro på at nå høje mål ved udholdenhed og løbende forbedringer. Dit fokus var spot on, og timen gik alt for hurtigt. Vi værdsat virkelig det forberedende arbejde, du havde lagt i det, og du brugte tydelige referencer og relaterede dine emner til vores forretning - meget værdsat.Vi anbefaler dig stærkt til alle, der har brug for høj energi, motivation, inspiration og stof til eftertanke. Vi håber at byde dig velkommen snart igen.
- Kenneth Damgaard, Franchise Manager, CSD / NCB Danmark, / Finland / Island

 

Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (Energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves.
- Christian Juul, Vice President, DONG Energy Wind Power A/S

Igennem årene har jeg mødt mange peptalkere/talere, men aldrig har jeg mødt nogen som Hardeep. Hardeep er uden sammenligning den bedste jeg har hørt. Hvor han med sin ærlige og enormt autentiske facon tryllebandt os alle sammen (300 tilhører) med sin historie. Jeg kan med 100% anbefale Hardeep som taler – du vil ikke blive skuffet! Han vil fylde dig med inspiration og glæde.
- Gorm Rasmussen, Indehaver Carl Ras A/S

 

Video

Her kan du se nogle videoer med Hardeep. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter på 22 80 60 56. Podcast

Lyt til vores podcast med Hardeep Dhanjal

Abonnér på vores podcast "SPEAKERSlounge Podcast" og få masser af inspiration fra vores dygtige foredragsholdere

Send en uforpligtende forespørgsel på Hardeep Dhanjal

- Du får svar inden for kort tid

  Jesper Moberg

  Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

  Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”

   

  Chanette Oksborg Pedersen

  Senior Vice President, Operations & Supply Chain, DEIF A/S

  Du gjorde det! På trods af afstanden mellem os blev vi fyldt op med håb, tro, indsigt og stor inspiration til den rejse vi står overfor. Du leverede et foredrag med meget stort nærvær og passion og det gjorde indtryk, at du brugte din egen historie som den røde tråd i fortællingen. Du havde også brugt tid på at sætte dig ind i DEIF’s historie, vores situation og vores nye rejse, hvilket gjorde foredraget yderst relevant og meget personligt. 

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...

  Laura Faurschou

  Sådan kommer du ud over scenekanten med dit budskab Laura Faurschou Hvem er Laura FaurshouLaura Faurschou har gennem ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå, hvad vi spiser og hvorfor STEFFEN ANDERSEN Hvem er Steffen AndersenSteffen ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før - Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Jytte Hollender er ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Lone Herts, SpeakersLounge, foredrag, .

  Lone Hertz

  Stand-upper med substans LONE HERTZ Lone Hertz er efter mange år i branchen som foredragsholder, oplæser og skuespiller ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Hvem er Marie LitrupMarie Litrup har mere end 15 års erfaring ...