Udnyt dit fulde potentiale - og skab positive forandringer

Hardeep Dhanjal

Foredragsholder, coach, rådgiver og TEDxSpeaker

Hvem er Hardeep Dhanjal
Hardeep har en baggrund i musikbranchen og erhvervslivet. I musikbranchen opnåede han i 2008, at blive den størst sælgende internationale gruppe -Overseas- i Indien og udgive musik i ikke mindre end 13 lande. Hardeep har optrådt live for mere end 30.000 fans, givet koncerter i et hav af lande og optrådt på TV for over 200 millioner seere. Musikeventyret fik dog en brat ende, da Hardeep blev fanget i musikbranchens nådesløse forretningsverden, snydt for royalties og udnyttet af både pladeselskab og management. 
Herefter befandt sig i et mørkt hul, hvor intet lys kunne trænge igennem. Men Hardeep indså, at han ikke levede op til sit fulde potentiale, og langsomt samlede han kræfterne til igen, at rejse sig og bevise overfor omverdenen, at han langtfra var færdig. 

Det får du ud af et foredrag med Hardeep Dhanjal
Hardeep inspirerer mennesker og organisationer til at kæmpe for deres drømme og visioner. De skal ud af deres komfortzone. Der skal arbejdes, så en positiv udvikling kan blive sat i gang. Hardeep har en passioneret tilgang til livet og taler fra hjertet til hjertet. Han arbejder med samme intense vilje og fokus i bestræbelsen på at inspirere mennesker og organisationer, som den der førte ham helt til tops i musikbranchen. Hver opgave er tilpasset det specifikke publikum og den aktuelle situation.
Hardeep Dhanjal har formidlet sine budskaber og inspireret nogle af de største organisationer i Danmark, og udlandet. Hans unikke menneskelig indsigt er stærkt eftertragtet på grund af hans evne til at styrke samtlige niveauer og funktioner i en organisation.

Derfor skal du booke Hardeep Dhanjal
Med sit empatiske kommunikationsevner rør Hardeep både ledere og medarbejdere. Han arbejder med menneskers mentale og følelsesmæssig tilstand for at styrke det fundament, som er grundlaget for succes i enhver virksomhed eller organisation – nemlig det hele menneske. Målet er altid at styrke publikums tro på sig selv, så de kan lykkes med de mål, de sætter sig for.
Hardeep har en fantastisk og usammenlignelig evne til at sikre en positiv udvikling i andre mennesker. Det gør han bl.a. ved at få dem til at tage ansvar og ikke bare nøjes, men derimod gå efter at opfylde deres fulde potentiale – som de færreste rent faktisk er klar over.

Du kan også booke Hardeep Dhanjal til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Tænd gnisten til positive forandringer

Hvordan får du energi og glæde i dit arbejde? Hvor får du motivationen og inspirationen til at udføre dit arbejde så godt som muligt? Hvordan håndterer du det pres, der kan opstå på arbejdspladsen? Hvordan løfte du positivt niveauet som medarbejder, som team og som organisation? Hvad gør de mest succesfulde organisationer anderledes?

Dette foredrag handler om mindset. Hvorfor og hvordan vi skal tage ansvaret, hvis vi ønsker forbedringer. Hardeep Dhanjal styrker dine samarbejdsevner og jeres sammenhold som team. Med sin erfaring fra foredrag med nogle af verdens mest succesfulde virksomheder fortæller Hardeep - med bedst practice eksempler- hvordan man rykker sig fra middelmådighed til GREATNESS, .

Hardeep Dhanjals evne til at inspirere og motiverer den enkelte samtidig med, at han løfter organisationen, er helt unik. Han ser både ind i individet med vejledning og råd til at skabe sammenhæng og arbejdsglæde i hverdagen. Han samler samtidigt fokus omkring ens rolle i organisationen og organisationens rolle over for den enkelte.

Budskabet er altid skræddersyet . 75 intense minutter, der indeholder viden om, hvordan du tackler udfordringer, laver positive forandringer, og når nye højder. 


Det er dit liv, dit eneste liv

Med udgangspunkt i sin egen historie beretter Hardeep Dhanjal om vigtigheden af at turde følge sine drømme. Hvordan opsætter du mål for at nå dem? Og hvordan arbejder du bedst for at opfylde dem?

Hardeep Dhanjal hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale ved at forstå og anerkende hvor specielt og unikt dit liv er – og hvad du kan udrette i dit liv, hvis du tør gå efter dine drømme.
Hardeep vil i foredraget komme ind på, hvordan vi ofte lader os hæmme af opfattede begrænsninger – og hvordan vi kan vride os fri og tage ansvaret tilbage og bestemme over vores eget liv.

Med sin smittende passion og livsglæde deler Hardeep Dhanjal ud af livsvisdom og øget engagement gennem såvel fortællinger, rap og publikumsinddragelse.


Den menneskelige faktor

Hvis du gerne vil have succes, er du nødt til også at have viljen til at opnå den. Det gælder uanset om du er medarbejder eller leder. Løn skal ikke være den eneste motivationsfaktor for at yde dit bedste og slå dine konkurrenter. Der skal meget mere til. Det er altafgørende, at du har et oprigtigt ønske om at spille dit team endnu bedre både som medarbejder og leder. Du skal som individ anerkende, at du også har et ansvar for det endelige resultat.

Med dette foredrag giver Hardeep Dhanjal jeres organisation et wake-up call, der med garanti vil være afsæt til et mærkbart motivationsboost. Hardeep vil med sin smitsomme energi og kraftfulde passion give jer alle en stærk indsprøjtning af motivation, inspiration og livskraft, som vil være en oplevelse, som du sent vil glemme.


VideoHvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter på 22 80 60 56. 


Podcast

Lyt til vores podcast med Hardeep Dhanjal

Abonnér på vores podcast "SPEAKERSlounge Podcast" og få masser af inspiration fra vores dygtige foredragsholdere

Pia Risgård

Udbuds- og digitaliseringschef, Vesthimmerlands Kommune

"På meget levende vis fik vi - på baggrund af Hardeeps egne erfaringer - en indsigt i, hvad der skal til for at lykkes – både som individ og som team. Hardeep havde sat sig ind i, hvad vi beskæftiger os med i vores virksomhed, og dermed formåede han at relatere budskaberne til vores dagligdag/opgaver.
Det gjorde virkelig en forskel. Hardeep tåler helt sikkert en gentagelse!."

Jesper Moberg

Direktør, Rig manager Kl, Mærsk Drilling - Norge.

Hardeep, tak for at bringe teamet og mig et kæmpe skridt nærmere vores mål. Nu er jeg overbevist om, at vi får succes. Hardeep, DU ER EN STJERNE! ”

 

Chanette Oksborg Pedersen

Senior Vice President, Operations & Supply Chain, DEIF A/S

Du gjorde det! På trods af afstanden mellem os blev vi fyldt op med håb, tro, indsigt og stor inspiration til den rejse vi står overfor. Du leverede et foredrag med meget stort nærvær og passion og det gjorde indtryk, at du brugte din egen historie som den røde tråd i fortællingen. Du havde også brugt tid på at sætte dig ind i DEIF’s historie, vores situation og vores nye rejse, hvilket gjorde foredraget yderst relevant og meget personligt. 

Christian Juul

Vice President, DONG Energy Wind Power A/S

"Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche. Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag. Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves."

Torben Rosenkrans

CEO, Skandia

"Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag, hvor vi arbejdede med temaet "Forandringer & transformation" og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator"