Tag springet med digital transformation

Tim Bruun Madsen

Digital Advisor, entrepreneur og underviser

Hvem er Tim Bruun Madsen?
Tim Bruun Madsen er uddannet i matematik-økonomi fra Københavns Universitet med en efterfølgende Executive-MBA fra ESADE Business School i Barcelona. Efter at have arbejde med strategi og digital transformation i mere end 15 år, underviser Tim nu selv MBA -studerende på ESADE i Digital Transformation & Disruption, samtidig arbejder Tim med nogle er verdens ledende banker og industrivirksomheder, hvor han hjælper med at udvikle deres strategier indenfor netop Digitization & Agile Management. Tim har desuden forfattet en række artikler omkring digitalisering og talent management.     

Det får du af et foredrag med Tim Bruun Madsen?
Du vil få en generel forståelse af, hvad digital transformation og disruption er og med udgangspunkt i en række konkrete (både nære og fjerne) eksempler bliver din forståelse udfordret og udvidet.

Derfor skal du booke et foredrag med Tim Bruun Madsen
Tim brænder for formidling og undervisning. Du vil møde en foredragsholder, som har stor indsigt i digital transformation og menneskene bag med forståelse for, at det kan gøre ondt at transformere en organisation. Derfor er det afgørende at initiativer og strategier bliver til implementérbare handlingsplaner og udarbejdes på tværs af organisationen – på baggrund af mange års erfaring giver Tim også et indblik i denne del af processen.

Du kan også booke Tim Bruun Madsen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Tag springet med digital transformation – forstå og kom i gang

Mange virksomheder taler om digital transformation og nødvendigheden herfor. Men hvad betyder digital transformation egentlig? Og hvordan kommer I som organisation eller virksomhed i gang med digital transformation? Dette og meget mere vil Tim Bruun Madsen gøre jer klogere på i dette foredrag.

Med udgangspunkt i sine egne erfaringer og case-eksempler giver Tim Bruun Madsen dig en gennemgang af de underliggende mekanismer, trends og udfordringer indenfor digital transformation.

Foredraget bliver skræddersyet i tæt samarbejde og dialog med jer, så det tager udgangspunkt i jeres baggrund, erfaringer og udfordringer.

Foredraget er dialogbaseret, så I sammen kan diskutere nogle af de store temaer indenfor digitalisering. Det kan bl.a. være digitale trends, tech-giganter, Big Data eller et mere industri- eller branchespecifikt tema. Mulighederne er mange – så et foredrag med Tim Bruun Madsen vil være et godt springbræt til at komme videre med jeres digitale transformation.


Referencer er på vej