Foredrag om digitalisering

Har du brug for hjælp og vejledning til at guide dig gennem processen, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter gennem kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 80 60 56.

Du får et hurtigt svar på din forespørgsel - som selvfølgelig er helt uforpligtende

Skab et solidt fundament for fremtiden med et foredrag om digitalisering

Digitalisering handler i al sin enkelthed om at gå fra en analog tilstand til en digital tilstand. Som virksomhed eller organisation handler digitalisering om, at vi skal arbejde henimod at blive en digital arbejdsplads samt at imødegå kravet om en digital transformation. Derudover kan digitalisering også handle om at skabe nye indtægtskilder i processen.

Når man som arbejdsplads vælger at arbejde med digitalisering, så er det ofte for at effektiviserer brugeroplevelsen og måske også styrke interaktionen mellem virksomhed og kunder. 

Digitalisering sker mange steder og på mange niveauer. I hverdagen oplever i digitaliseringen ved, at mange af vores hverdagsprodukter bliver “smarte”. TV’et er mere end bare et TV - og støvsugeren er ikke længere end støvsuger, men nu en robot, som klare opgaven for dig - og du kan tilmed bestemme hvornår. 

Hvem henvender foredrag om digitalisering sig til? 

Fremtiden er digital. Men hvordan vil din virksomhed udnytte de muligheder, der ligger i digitaliseringen? 

Selvom digitalisering er her, der og alle vegne, så kan de mange teknologier, funktioner, fordele og ulemper være svære at overskue. Derfor kan det være en fordel at booke et foredrag om digitalisering, hvor en ekspert giver jer konkrete bud på, hvad digitalisering betyder for jer - og hvad er mon det næste lige rundt om hjørnet? 

Et foredrag om digitalisering vil give jer værdifulde indsigter og nye perspektiver på jeres daglige arbejde - og ikke mindst - give jer en idé om, hvilke teknologier I som virksomhed skal satse på i fremtiden. 

Brug for rådgivning? 

Hos SPEAKERSlounge er vi klar til at rådgive dig frem til den rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Ud fra en grundig dialog om dine ønsker, behov, målgruppe og formål finder vi frem til det rigtige match, så dit arrangement bliver en stor succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22 80 60 56 eller via mail info@speakerslounge.dk