SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

MILLE BRUUN SJØGREN

Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak og Digital Nomad Living, debatør, journalist samt podcaster af den digitale nomade

Mille brænder for at vise mennesker og virksomheder, at livet kan leves på mange forskellige måder, og at mange mennesker formegentlig ville blive lykkeligere, hvis de oplevede at have mere frihed til selv at bestemme over deres timer. Faktisk er det ikke bare noget hun mener, men noget flere undersøgelser peger på, nemlig at remote workers er langt mere produktive og lykkelige end folk, der sidder samme fysiske sted hver dag. Den næste generation køber ikke den præmis, der hedder 9-17, pension og frugtordning. Der skal noget helt andet til, for at tiltrække de gode talenter. Hendes foredrag er inddragende, inspirerende, oplysende og motiverende.

Om Mille
Mille Bruun Sjøgren har været selvstændig  siden hun blev fyret fra radiostationen The Voice i 2008 - af egen fri vilje! Mille har boet fem år i Spanien, hvorfra hun blandt andet har styret sin virksomhed Millespeak fra. Mille er mor til Vigfus på 12 og Elva-Indiana på 10 og gift med videnskabsjournalist Kristian Sjøgren. Det seneste år har hun backpacket jorden rundt i blandt andet Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Cuba, Mexico, Sydkorea, Japan og Thailand. Hun har skrevet artikler fra det colombianske højland, speaket FitnessWorld-reklamer fra Panama City og lavet podcast fra en autocamper på Island. Mille ved rigtig meget om denne livsstil, og giver virksomheder bud på, hvordan de imødekommer hendes generation af nomader, og bliver ved med at tiltrække talent til deres virksomhed. 

Mille også har stiftet freeliving, et community til alle os, der vil noget andet end 9-17. 

Udtalelse

"Den næste generation køber ikke den præmis, der hedder 9-17, pension og frugtordning. Der skal noget helt andet til, for at tiltrække de gode talenter. Hendes foredrag er inddragende, inspirerende, oplysende og motiverende.

Der er mange måder at kombinere et arbejdsliv med det liv, man drømmer om at leve, og det er, hvad foredraget handler om. Det er et supplement til uddannelsesinstitutioners fokus på at gå efter det faste job."

______

Mille Bruun Sjøgren

 

Hør podcasten..

Foredrag

Emner Mille Bruun Sjøren kan inddrage i foredraget - så det passer til jer:

 • Networking - bliv en sublim netværker
 • Schoolhacking-
 • Hvordan skaber jeg mit eget job
 • Få mere frihed i din hverdag
 • Remote work
 • Freelancelivet og iværksætteri

Alle foredrag kan tilpasse. 


Skab dig dit eget job

En stor del af den danske arbejdsstyrke arbejder ikke i traditionelle 9-17 jobs. I stedet er rigtig mange os freelancere, projektansatte, selvstændige, deltidsansatte mm. For mange af os gælder det, at et alternativt jobvalg er et udtryk for et ønske om en bedre balance mellem privatlivet og arbejdslivet. Den balance kæmper rigtig mange af os med at finde, hvilket også afspejles i, at hver 4. dansker drømmer om at lave noget andet, end de gør, og at 250.000 danskere spiser antidepressiv medicin for at holde tilværelsen ud.

Karrierevalget starter allerede, når uddannelsen er slut. Her bliver alle færdiguddannede dog næsten udelukkende præsenteret for det faste job som den eneste mulige karrierevej. Det afspejler dog ikke deres reelle muligheder.

I foredraget ’Skab dig dit eget job’ fortæller foredragsholder Mille Bruun Sjøgren om andre måder at strikke en karriere og et meningsfuldt liv sammen på.

Selvom samfundet har en forventning om, at unge mennesker skal gå fra folkeskole til gymnasiet til at få sig en uddannelse til at få sig et job, er løsningen langt fra den rigtige for alle. Mange mennesker vil formentlig trives meget bedre med de muligheder og friheder, som livet som selvstændig eller freelancer tilbyder. Det gælder ikke blot nu, men i særdeleshed også i fremtiden, hvor digitaliseringen gør, at mange flere af os kommer til at arbejde på helt nye måder og med helt nye muligheder for at skabe os et arbejdsliv, der både er maximalt tilfredsstillende og efterlader tid til de ting i livet, som går ud over arbejdslivet.

Arbejdet er ikke og må aldrig blive det vigtigste i livet. Arbejdet skal understøtte en berigende liv og ikke omvendt.

Foredraget ’Skab dig dit eget job’, der for mange er en øjenåbner i forhold til deres reelle muligheder på arbejdsmarkedet, indeholder:

 • Hands-on værktøjer til at skabe sig sin egen karriere og livsstil
 • Indblik i den digitale måde at drive sin forretning og livsstil på
 • Networking
 • Opgør med perfektionskulturen og arbejdsmarkedets vanetænkning
 • Man behøver ikke være Jesper Buch eller Martin Thorborg or at blive iværksætter. Man kan være iværksætter på mange forskellige måder.

Velegnet til uddannelsesinstitutioner.


Skab dig - som digital nomade

Hvad er en digital nomade, og kan jeg også blive det?

Mennesker der arbejder andre steder end på kontoret  er ifølge Gallup mere glade og langt mere produktive end andre. Mille Sjøgren er gået hele vejen i remote work livsstilen, men 1-2 dage om ugen, kan sagtens skabe mere glæde og produktivitet hos dine medarbejder. Hun deler ud af sine erfaringer som digital nomade på 7 ende år.

Foredraget handler om en anderledes måde at leve livet på - en særlig livsstil, hvor man har muligheden for at tage sit arbejde og sin familie med ud på eventyr i verden, samtidig med at man arbejder, tjener penge og plejer sin karriere. Det er så at sige bare en anderledes form for hverdag, der lige så godt kan finde sted i junglen i Panama eller i en Autocamper på tværs henover USA, som den kan finde sted i en lejlighed på Vesterbro i København eller i et rækkehus i Sæby. De digitale nomader vælger dog ofte de to første muligheder.

Jeg er Mille Sjøgren, og jeg har boet 7 år i udlandet, hvoraf jeg det seneste år har rejst med rygsæk rundt i hele verden med min familie (mand og to børn). Mine børn har gået i online-skole, og vi forældre har haft vores arbejde med under armen i form af en computer og et transportabelt lydstudie. Vi har boet i Spanien i en årrække og ellers rejst gennem Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Mexico, Cuba, Sydkorea, Japan og Thailand. Her har vi haft vores hverdage og vores eventyr.

Når man lever på den måde, som vi har gjort længe, er man digitale nomade, og det er en voksende bevægelse i hele verden, hvor flere og flere mennesker går sur i hamsterhjulræset med fast arbejde fra 9 til 17 kun afbrudt af alt for korte weekender og ferier. De digitale nomader smider sikkerheden over bord, tilrettelægger deres arbejdsliv, så de blot skal bruge en computer for at tjene penge, og så rejser de ellers ud i verden på eventyr.

Men hvordan gør man det? Hvordan smider man alt på ét bræt og rejser ud i verden med sine unger og sin forretning? Kan vi alle sammen blive digitale nomader, eller er det kun for de få privilegerede? Jeg mener helt klart, at mange flere kan leve et mere frigjort liv, og det mener jeg også, at mange mennesker vil synes er interessant. Netop det vil jeg komme med eksempler på i foredraget, der er designet til at inspirere andre til at se, at livet kan leves på mange måder og uden mange af hverdagens begrænsninger.

I foredraget kan jeg også komme ind på:

 • Hvad er en digital nomade?
 • Digital udstyr jeg har med på farten.
 • Min historie - hvordan gik jeg fra fast job til et digitalt nomadeliv.
 • Kan vi alle blive det?
 • Hvad med børn, farer og bekymringer?
 • Hvordan det kan give store oplevelser og frihed som menneske på den måde at sætte sit liv og sin hverdag fri.
 • Hvordan holder man sin forretning ved lige og skaber sit eget job?
 • Remote work og fremtidens arbejdsmarked.

Velegnet til faglige organisationer og A-kassers medlemmer.

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Mille Bruun Sjøgren her→

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Mille Bruun Sjøgren

- du får svar inden for kort tid!

"Mille får min varmeste anbefaling som foredragsholder!!! Mille er en fantastisk fortæller, ærlig, passioneret og ekstremt inspirerende! Jeg bookede Mille til et oplæg i min virksomhed Goodtalks og Mille fik rene 5 ud af 5***** på hendes fantastiske fortælling. Der var 100% tilfredshed fra alle deltagere og mange skrev til mig uopfordret bagefter og udtrykte deres store begejstring! Vil anbefale alle at Booke Mille til et kæmpe energiboost!"

______

Pernille sanberg Bech SEO og stifter af Goodtalks

"Unægteligt et passioneret og inspirerende oplæg med nyttige rejsetips og salgstricks til den seriøse globetrotter, der ikke blot skal på ferie, men ønsker at gøre verden til sit hjem, skole og arbejdsplads i ét"

______

Charlotte Geckler, tilrettelægger for Dansk Journalistforbund / Kreds 1

"Mille bringer passion og engagement til et helt nyt niveau, hun deler ud på en lærerig og underholdende måde om hendes gode og mindre gode stunder i livet som freelancer på rejser jorden rundt. Du vil ikke kede dig et sekund i deres selskab. De varmeste anbefalinger herfra.”

______

Allan Larsson, Ledelseskonsulent og underviser at UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Book skuespillere Martin hestbæk, Martin Hestbæk SpeakersLounge

Martin Hestbæk

Entusiasme og Indlevelse - populær dansk skuespiller og meget benyttet konferencier og ordstyrer i de danske virksomheder MARTIN ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...
Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

Ole Wessung

360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor, foredragsholder, coach, inspirator & Direktør i virksomheden 360SUNDHED. Ole Wessung er én ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

Marie Litrup

Tid og overskud i hverdagen - Oplever du at mængden af opgaver, du skal nå, og tiden du ...
Foredrag med Lars Godbersen

Lars Godbersen

40 år med Flying Superkids - Humoristiske og inspirerende foredrag om børn og unge, opdragelse, ledelse og motivation ...
Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

Carina Heckscher

Mennesket i fokus! Hun brænder for at sætte mennesket i fokus! CARINA HECKSCHERInspirator, forfatter, foredragsholder og workshopfacilitator. Carina ...
Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

Trine Egede

Bæredygtig ledelse - giver arbejdsglæde og trivsel! TRINE EGEDE Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy. Trine ...