Prioritér din og virksomhedens økonomi med en optimal pension

Peter Tillegreen

CEO og stifter af Forsikringsformidler Tillegreen Consulting

Hvem er Peter Tillegreen
Peter Tillegreen er uddannet civiløkonom med speciale i udenrigshandel og finansiering. Han har beskæftiget sig indgående med firmapensioner i flere af de største pensionsselskaber gennem 25 år. Peter Tillegreen hjælper virksomheder og private med at navigere i og tilrettelægge deres ofte komplekse pensionsforhold, så de opnår den højst mulige værdi af deres pensionsordninger fremadrettet.

Det får du ud af et foredrag med Peter Tillegreen
Med et foredrag af Peter Tillegreen vil du opnå større kendskab til de ofte komplekse problemstillinger som pensionsplanlægning kan stille dig i. Peter Tillegreen kan bl.a. give jer brugbar viden omkring, hvordan I designer og planlægger en pensionspolitik i jeres organisation.

Derfor skal du booke et foredrag med Peter Tillegreen
Peter Tillegreen formidler komplekst stof på en lettilgængelig og levende måde, som gør, at du får konkret og brugbar viden med hjem, som du kan bruge i din hverdag. Foredraget bliver skræddersyet i tæt samarbejde med jer, så foredraget tager udgangspunkt i jeres situation, behov og ønsker.

Du kan også booke Peter Tillegreen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Firmapensionsudbud – gennemgang fra A-Z

Med afsæt i en aktuel case vil Peter Tillegreen guide jer igennem, hvordan I udformer og designer en optimal firmapension. I foredraget vil du bl.a. stifte bekendtskab med indholdet af en kravspecifikation, identifikation af de væsentlige pensionsparametre, tilbud, benchmarking, interimrapportering samt implementering.
Foredraget vil give dig indsigt og forståelse for de enkelte trin i processen samt, hvilke konkrete forhold, du skal søge efter at opnå og, hvilke faldgruber du med fordel bør undgå.  


Derfor skal du prioritere din privatpension

Privatpension er et emne som vedrører os alle. Men mange har slet ikke taget stilling til deres pensionsordning – og endnu færre har fået den gennemtjekket med jævne mellemrum, så den hele tiden passer til det liv og den situation, som du befinder dig i.

Det kan for mange virke uoverskueligt for, hvor i alverden skal man starte? Peter Tillegreen giver dig i dette foredrag en indsigt i, hvordan du får din privatpension toptunet. Hvad skal du lægge vægt på og, hvad har betydning for lige netop din situation på forskellige stadier i livet? Og ikke mindst – hvor ofte skal din pensionsordning have et gennemsyn og, hvorfor skal det prioriteres?

Alt dette og meget mere giver Peter Tillegreen dig svar på i dette foredrag, hvor du også har rig mulighed for at stille de spørgsmål, som er relevante og aktuelle for dig.


 

Workshop og virksomhedsforløb

FIRMAPENSIONSUDBUD - Heldagsworkshop

I denne heldagsworkshop bliver der sat fokus på de elementer, som du skal igennem for at tilrettelægge og gennemfører en udbudsproces.

Få nyt syn på “Firmapensionsudbud”
Workshoppen tager udgangspunkt i at udforme og designe en optimal firmapension – baseret på en aktuel case. Ved hjælp af en afprøvet model for en udbudsproces fokuseres  der blandt andet på indholdet af en kravspecifikation, identifikation af de væsentlige pensionsparametre, tilbud, benchmark, interimrapportering – samt implementerering.

Som deltager får du:

  • Et nyt syn og konkret indsigt på de vigtige elementer i udbudsprocessen
  • Et lærerigt program med et stort udbytte
  • En ny guide i ”Pensionsoptimering”.

Der er en vekslen mellem instruktøroplæg, individuelle opgaver, gruppeopgaver, relevante cases samt tid til både plenumdebat, fælles sparring og refleksion.

Dit udbytte:

  • Ny forståelse af at gennemføre et pensionsudbud
  • Lærer at planlægge og designe en pensionspolitik
  • Inspiration til at gennemføre et pensionsudbud
  • Hvordan du benytter data, idérigdom og viden fra workshoppen fremadrettet

Referencer er på vej