Lad ikke fortidens begrænsninger definere fremtidens muligheder

Tom Johansen

Konsulent, foredragsholder og stifter af Danmarks første bobslædehold

Hvem er Tom Johansen?
Tom Johansen er mest kendt som ildsjælen bag det første danske bobslædelandshold, som han selv startede i 1998. Han er om nogen et menneske, som evner ikke at lade fortidens begrænsninger definere fremtidens muligheder. En visionær kapacitet ud over det sædvanlige, som derudover kvalificerer sig til titlen som Strategic Mastermind. Hans mission er at bidrage til at mennesker kommer til at tro mere på dem selv, deres evner og deres muligheder. Men stadigvæk ud fra en realistisk filosofi om, at alle ikke kan alt. 

Det får du ud af et foredrag med Tom Johansen
Du og din organisation bliver inspireret, så I får energi og motivation til at tænke ud af boksen og se nye muligheder, som I tidligere ikke har tænkt over. I får motivation og energi til at tage de store og virkeligt betydningsfulde kampe. Som individer og som team.
Om det er at få hverdagen til at hænge sammen på en mere bæredygtig måde, om at rejse jer sammen efter nederlag, at tage imod teammedlemmer, der har været syge eller starte nye afdelinger eller virksomheder. Tom tilfører alle disse situationer energi med sin indsigt, sin ekstraordinære begejstring og sublime formidlingsevne.

Derfor skal du booke Tom Johansen
Tom Johansen er en sand mester i at bruge eksempler fra eliteidrættens verden til at skabe ny forståelse for, hvordan man med 5 simple principper kan revitalisere en organisation, et projekt eller en forandringsproces. Han tager sig afsæt i de olympiske kerneværdier venskab, respekt og excellence. Men forvent ikke at I møder en dansk variant af en amerikansk vækkelsesprædikant. I kommer til at møde en lettere overvægtig, midaldrende dansk familiefar, der har fået rigtigt mange tærsk af livet og har måttet acceptere sin egen skrøbelighed. Og det er netop det paradoks, der gør Tom til en ekstraordinær dygtig foredragsholder.

Du kan også booke Tom Johansen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Vejen til Verdensklasse

I foredraget Vejen til Verdensklasse tager Tom Johansen dig igennem en række meget konkrete eksempler på, hvordan I får brudt en virkeligt udfordrende vision ned i ambitiøse delmål og konkrete handlinger, der kan skabe trivsel og stolthed i hverdagen.

Tom Johansen viser vejen til, hvordan I kan gå fra visionær gnist til meningsfyldt mission, hvor hele organisationen eller virksomheden arbejder i samme retning fyldt med engagement og gåpåmod.

Foredraget bliver skræddersyet i tæt samarbejde med jer, så det tager udgangspunkt i netop jeres situation, ønsker og behov. Så I sammen kan nå nye højder.

De overordnede temaer i foredraget vil være:

Fra visionær gnist til meningsfyldt mission

Proaktiv målfastlæggelse med respekt for ressourcer

DRIVE-modellen og 5 simple principper for fremdrift

Excellence kultur som default value

Det er pauserne, man bliver god af.


Referencer er på vej