Styrk din adfærd og beslutninger med adfærdsdesign

Annemette Staal

Adfærdspsykolog og ekspert i adfærdsdesign

Hvem er Annemette Staal
Annemette Staal er uddannet cand. psych fra Aarhus Universitet, hvor hun skrev speciale om nudging. Du kender hende formentlig mere som adfærdsekspert i ”Gift ved første blik” på DR eller som ekspert i medierne, hvor hun ofte udtaler sig om danskernes adfærd.
Derudover er Annemette Staal også ophavskvinde til begrebet ”hverdagsnudging” og forfatter til bogen ”Valdemar elsker broccoli”, der udkom fra Politikens forlag i 2020.

Det får du ud af et foredrag med Annemette Staal
Med et foredrag om adfærdsdesign vil Annemette Staal give dig værdifulde værktøjer til skabe adfærdsændringer i såvel privatlivet som på arbejdspladsen. Hun vil give dig hands-on eksempler, som du vil kunne genkende fra hverdagen, og du vil også få procesværktøjer til at skabe større adfærdsændringer. Annemette Staal vil give dig indblik i adfærdsdesign og menneskets adfærd. Denne viden vil du kunne bruge både i din professionelle hverdag samt i din private.

Derfor skal du booke et foredrag med Annemette Staal
Du vil modtage teoretisk og praktisk viden omkring adfærdsdesign og nudging. Gennem en større viden om menneskets psykologi, særligt beslutninger og adfærd, vil du opnå inspiration til, hvordan du kan tage styringen over dit eget liv og dine beslutninger. Annemette Staal henvender sig både til HR, ledelse, kommunikation, salg og marketing – altså hele medarbejderstaben. Foredraget bliver skræddersyet til netop dit arrangement ud fra jeres ønsker, behov og formål.

Du kan også booke Annemette Staal til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Skab forandringer i dit arbejds- og privatliv med adfærdsdesign

Vi tror selv, at vi agerer bevidst og træffer rationelle beslutninger, men i virkeligheden sker mellem 50 og 95 % af vores beslutninger og adfærd ubevidst. Vi beslutter og gør derfor mange (irrationelle) ting uden at vide hvorfor, fordi vi er styret af vaner, rutiner, kognitive bias og andre psykologiske begrænsninger.

I dette foredrag får du en større indsigt i menneskets psykologi og lærer, hvordan du gør den til en medspiller fremfor en modspiller. I foredraget tager Annemette Staal udgangspunkt i cases fra danske virksomheder og benytter hverdagsnære eksempler til at vise, hvordan adfærdsdesign kan påvirke adfærd i en mere hensigtsmæssig retning.
Foredraget henvender sig til dig, der gerne vil give dine medarbejdere indsigt i, hvordan adfærdsdesign og nudging kan skabe forandringer såvel på jobbet som i privatlivet, så de kan få det liv – og arbejdsliv – de drømmer om.


Tag styring i dit liv med adfærdsdesign

Hverdagen er fyldt med udfordringer, både på jobbet og i privatlivet. Der er utilfredse kunder, kolleger, der tager det sidste kaffe, børn der ikke vil spise sin broccoli og en kæreste, der vrisser over, at man har fyldt opvaskemaskinen forkert.

Der er én ting, som alle disse udfordringer har til fælles: Adfærd!

Ønsker du et liv, hvor du selv har styringen? I dette foredrag fortæller Annemette Staal, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at give både din egen og andres adfærd et kærligt skub i en mere hensigtsmæssig retning. Adfærdsdesign kan løse alt fra hverdagsudfordringer med børnene eller kollegerne til parforholdskonflikter, og derudover kan adfærdsdesign også bruges til at opnå dine egne mål i livet.
Foredraget tager udgangspunkt i jordnære hverdagssituationer, hvor Annemette Staal også inddrager eksempler fra hendes medvirken i DR-programmet ”Gift ved først blik”. Du får med dette foredrag teoretisk og praktisk indføring i feltet omkring adfærdsdesign og nudging, og du vil gå fra foredraget med konkrete værktøjer til at skabe dén forandring og dét liv, du drømmer om.


Kommunikér bedre – brug adfærdsdesign i din kommunikation

Når du skal ramme din målgruppe i din kommunikation, handler det om, hvad, hvor og hvordan du kommunikerer. Ved at udnytte adfærdsvidenskabelige principper, særligt nudging, vil du få en evidensbaseret metode til at skabe de adfærdsændringer, du ønsker. 

I foredraget vil Annemette Staal give en teoretisk indføring i principperne og vise eksempler på, hvordan teorien bruges i praksis. Hun vil tage udgangspunkt i de prisvindende nationale kampagner, som hun selv er afsender af – og inspirere til at bruge nudging i kommunikationen med henblik på at skabe mere effektive kampagner.

Du vil modtage konkrete tips og modeller til, hvordan du selv skaber effektive kampagner, som er med til at gøre en forskel for både dig, modtagerne og din organisation.


Referencer er på vej!