Sådan kommer du ud over scenekanten med dit budskab

Laura Faurschou

Foredragsholder, speakercoach & sangerinde

Hvem er Laura Faurschou
Laura Faurschou har gennem en årrække været coach og supervisor for alle TEDtalks i København. Derudover har Laura også arbejdet med danske og udenlandske erhvervsfolk, TV-værter, skuespillere og foredragsholdere, når de havde brug for at få højnet deres præsentation. Laura har en baggrund i film-, TV- og reklamebranchen.  Hun har været med til at stifte skuespilleragenturet Teamplayers og i sin fritid er hun en forrygende jazzsangerinde. 

Det får du ud af et foredrag med Laura Faurschou
Når du deltager til Laura Faurschous foredrag vil du få konkrete og håndgribelige værktøjer, som du kan bruge med det samme i din kommunikation med kolleger, ledere, familie og venner. 
Du vil opnå et stort kendskab til, hvad vores kommunikation og formidling har af betydning for de budskaber, som vi ønsker at få igennem. 

Derfor skal du booke et foredrag med Laura Faurschou
Et foredrag med Laura Faurschou vil ikke kun give dig brugbare værktøjer. Du får også en fantastisk oplevelse undervejs, hvor lattermuskler og smilebånd også kommer på arbejde. Lauras foredrag er fyldt med humor og indlevelse. Laura sørger for, at du bliver klædt godt på til at kunne levere din næste præsentation med gennemslagskraft, overbevisning, en klar struktur og med en rigtig god kontakt til dit publikum. 

Du kan også booke Laura Faurschou til online foredrag og virtuelle arrangementer 

Foredrag

Formidlingens grundprincipper

Har du også drømt om at holde en præsentation, som tryllebinder publikum? At være i stand til at levere en præsentation, som er velfortalt og, hvor budskabet står knivskarpt kræver en god værktøjskasse. 

I dette foredrag opnår du den nødvendigste værktøjskasse, så du kan levere dine budskaber med stor succes. 

I dette foredrag vil Laura Faurschou give dig konkret viden til, hvordan du opbygger en god præsentation. Derudover vil du også opnå en bevidsthed omkring, hvilke teknikker du kan bruge for at fastholde dit publikum. Sidst men ikke mindst så vil du også få en masse brugbare værktøjer, som vil hjælpe dig med at være mere komfortabel i rollen som formidler, og du vil få konkrete råd til din fysiske fremtoning. 


Præsentationsteknik fra A-Å

Mere end 40 % af danskerne føler sig utilpas, når du de skal tale foran en forsamling - stor som lille. Men heldigvis kan ALLE lære at lave en engageret præsentation, der er velfortalt og, hvor budskabet når klart igennem.

I dette foredrag vil Laura Faurschou tage dig med ind i formidlingens verden. Du vil få indsigt i, hvordan en god præsentation er opbygget, hvordan er indholdet planlagt og, hvordan bliver det bedst leveret. Derudover vil du også få håndgribelige værktøjer, som vil højne din næste præsentation. 

Du kommer bl.a. både til at høre om, hvordan du opbygger troværdighed, bevarer den og bruger den aktivt. Derudover får du også indsigt i hemmeligheden bag brugen af kropssprog og stemmeføring. Sidst men ikke mindst så kommer du også til at høre Laura Faurschou løfte sløret for, hvordan man bruger storytelling. 

Dét og meget mere kan du få glæde af i dette spændende og inspirerende foredrag med Laura Faurschou. 


Workshop

Med en workshop går Laura Faurschou mere i dybden.

Lauras workshops tager udgangspunkt i hendes foredrag "Præsentationsteknik fra A-Å", og her har du muligheden for at gå endnu mere i dybden.

En workshop varer typisk 3-4 timer, men vil blive planlagt i samarbejde med dig, så vi sikre, at den tager udgangspunkt i jeres behov, ønsker og situation. 

I workshoppen vil der bl.a. være mulighed for at komme omkring disse emner: 

  • At finde sit WHY og blive klar på sit budskab
  • Opbygning af en præsentation
  • Kunsten bag storytelling
  • God brug af PowerPoint
  • Viden om kropssprog og stemmebrug
  • God publikum kontakt 
  • Troværdighed: Skab den, bevar den og brug den

Nikolai Damgaard

”Som foredragsholder søger du konstant, det der gør dig unik - Laura formår at finde den unikhed. Jeg har arbejdet tæt sammen med Laura i forbindelse med lancering af et nyt foredrag og hele tiden havde Laura knapper der kunne skrues og justeres på. Laura er vanvittigt skarp, meget professionel og med hendes gode væsen, er det en fornøjelse at komme i Lauras hænder. Ingen tvivl om at jeg vil bruge Laura fremadrettet - mine foredrag er blevet skarpere og bedre. Herfra lyder mine bedste anbefalinger til alle, som enten skal holde foredrag eller præsentationer.”

 

Alexander Avanth

Designation

”Working with Laura has been a life-changing experience. She was my coach for both my TEDx talk and my personal passion for professional coaching.
As an ordained Buddhist monk and with an academic background in behavioral economics, I had for a long time thought that I knew exactly why I wanted to perform and inspire. However, through my work with Laura I opened up for a whole new dimension of speech, presence, and reason that has allowed me to be more mindful of why I am doing what I do in the first place. It is fair to say that Laura believes in parts of you that you might not see, and even more profoundly, have chosen to "unsee". She is a trusted confidant, coach, and advisor whom I can only extend my highest recommendation.”