Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation

Bastian Overgaard

Ledelsesrådgiver, forfatter & foredragsholder

Hvem er Bastian Overgaard
Bastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder, der er blevet kendt som hele Danmarks ”stilheds-ekspert”. Han er manden bag bogen ”Støjfri ledelse” (2021), som er udgivet af Akademisk forlag. Han brød igennem lydmuren, da en af hans kunder i 2017 i bedste sendetid fortalte, hvordan de havde fået effektive møder ved at tie stille sammen i 10 % af tiden. Bastian Overgaard har siden da inspireret tusindvis af ledere og medarbejdere fra bl.a. Ørsted, Novo Nordisk, Danske Bank, TDC og Finansforbundet – og hjulpet dem med at styrke deres ord, tanker og relationer i det daglige.

Det får du ud af et foredrag med Bastian Overgaard 
Uanset om du er på jagt efter viden omkring et bæredygtigt arbejdsmiljø, et effektivt arbejdsliv eller bedre samarbejde og arbejdsglæde, så er Bastian Overgaards pointer og foredrag nogle, som du skylder dig selv. At blive bevidst om den styrke, ro og omtanke, der findes i stilheden. Og værdien i ikke at lade uigennemtænkte ord og hurtige konklusioner styre samtalerne. Dette er måske vigtigere end nogensinde i en tid med usikkerhed, mental stress og et behov for at løse fremtidens udfordringer i fællesskab. Bastian Overgaards Silent Co-creation metode er, som en tidligere deltager formulerer det ”slet ikke hokus pokus. Det er nemt at forstå, bruge og resultaterne kommer prompte”.

Derfor skal du booke Bastian Overgaard
Bastian Overgaard er en formidabel formidler, der med viden, humor og et helt særligt engagement formår at levere knivskarpe pointer og konkrete værktøjer, som giver dig mindre støj og mere udbytte i din hverdag. Evalueringer fra Bastians foredrag taler deres eget tydelige sprog, hvor ord som ”outstanding”, ”virkelig inspirerende” samt ”visionær og underholdende” er hyppige gengangere.
Så hvis du er på udkig efter et sikkert kort, kan du med ro i sindet booke Bastian Overgaard. Han er yderst professionel, velforberedt, velformuleret og kan levere sine vigtige budskaber om stilhed med en god portion humor, så du går fra foredraget både veloplyst og med et smil på læben.

Du kan også booke Bastian Overgaard til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Støjfri ledelse

Verden råber på mere eftertanke, menneskeligt overskud og mangfoldige løsninger. Vi taber dog et kæmpe potentiale på gulvet, fordi vi ganske enkelt snakker for meget og lytter for lidt. Der er kamp om opmærksomheden og taletiden. Men heldigvis ligger løsningen lige for næsen af os – eller rettere under næsen. Vi kan nemlig opnå ekstraordinære resultater, få mere overskud, bedre samarbejde og større motivation i det daglige ved at lukke munden SAMMEN.

I dette top-motiverende og engagerende foredrag afslører Bastian Overgaard de skjulte konsekvenser, som overflødig snak har for vores fokus, arbejdsglæde og resultater. Bastian Overgaard har med Silent Co-creation metoden sat stilhed på dagsordenen i utallige virksomheder og organisationer landet over. Undervejs i foredraget vil du blive præsenteret for tankevækkende eksempler fra den virkelige verden, hvor virksomheder og organisationer har sparet tid, reduceret stress og skabt bedre samarbejde og motivation ved at sætte noget så uvant som stilhed på dagsordenen.


Hør Bastian Overgaard fortælle mere om foredraget her: 


 

Workshop

Mindre støj - mere udbytte 

Workshoppen giver dig værktøjerne til at arbejde med Silent Co-creation. Workshoppen veksler mellem tempo, ro og refleksion. Bastian Overgaard sørger for at skabe de optimale rammer for dine kognitive evner, kommunikation og samarbejde. 

Workshoppen bliver skræddersyet til jeres hverdag og situation efter jeres ønsker og behov. Kontakt vores konsulenter og hør nærmere om mulighederne på 22 80 60 56.


Video
Podcast

Lyt til vores podcast med Bastian Overgaard her

Abonnér på vores podcast "SPEAKERSlounge Podcast" og få masser af inspiration fra vores dygtige foredragsholdere

Morten Randløv

Driftsleder, Region Midtjylland SOH

"Kvaliteten af mødet er steget med op til 20%.  Jeg kan kun anbefale Bastian Overgaard og Silent Co-creation."

Dorthe Rindbo

Arrangør af EFFEKT 2020

"Bastian Overgaard er en formidabel formidler. Én af de bedste jeg nogensinde har oplevet. Med viden, humor og et helt særligt engagement leverer Bastian skarpe pointer og konkrete værktøjer til en verden med mindre støj og mere udbytte. Bastian var et højdepunkt på konferencen, og jeg kan til enhver tid give ham de varmeste anbefalinger."

Gitte Seifert

Regulatory Affairs, Novo Nordisk

"Folk var begejstrede, og vi gik glade, opløftede og rolige derfra. Selv dem, der kunne have været negative var positive. Vi var slet ikke trætte som man ofte er efter en workshop. En seminardag der virkelig gav mening, og som vi vil huske. Bastian er en utrolig dygtig formidler, han skaber en behagelig stemning, og formidler præcist, nuanceret og underholdende. En blanding af data, teori og sjove eksempler gør det let fordøjeligt og spændende."