Lad design drive forandringen

Kristina May Pries

Direktør, grundlægger og strategisk rådgiver hos AM Copenhagen, medlem af Dansk Designråd og stifter af podcasten ”Design Kan”

Hvem er Kristina May Pries
Kristina May Pries er en af Danmarks stærkeste stemmer, når det kommer til design. I 2019 startede hun den populære podcast ”Design Kan”, som er skabt ud fra et ønske om at dele og belyse den gigantiske pulje af viden og kapacitet, der findes inden for design i Danmark.
Udover en bred erfaring med design har Kristina May Pries også en stor erfaring fra diverse bestyrelser, hun bl.a. har siddet i bestyrelsen hos Presidents Institute og Engelbrechts.
Sidst men absolut ikke mindst udgav hun i 2020 bogen ”Tænd fantasien” sammen med Imran Rashid.

Det får du ud af et foredrag med Kristina May Pries
Når du oplever et foredrag med Kristina May Pries, vil du opleve en foredragsholder, som er energisk, nysgerrig og rummelig. Du vil opleve, at Kristina May Pries er en foredragsholder med stærke holdninger, som hun også gør gældende i den offentlige debat, når det handler om design.
I et foredrag med Kristina May Pries vil du opleve at få et værdifuldt indblik i, hvor stærk en betydning design og branding kan have. Du vil blive visuelt inspireret, så du meget bedre forstår, hvad et brand er og hvorfor det er vigtigt at opføre sig ordentligt og tale med samme stemme i al kommunikation.

Derfor skal du booke et foredrag med Kristina May Pries
Kristina May Pries vil med sine foredrag give dig stor inspiration og indblik i, hvordan vi kan løse mange af verdens største problemer, hvis vi begynder at få design thinking op på topleder niveau. Forandring er ikke farlig. Hvis du og din virksomhed gerne vil huskes, er I nødt til at skille jer ud – og netop her kan design være et stærkt værktøj, som burde bruges på alle planer af virksomheden.
Kristina May Pries giver dig konstruktive værktøjer og stof til eftertanke om, hvordan du kan forandre din hverdag vha. design.

Du kan også booke Kristina May Pries til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Derfor skal du investere i branding og design

Branding og design kan være nogle diffuse størrelser, hvis du ikke har kendskab til dem. Men det behøver de ikke at være. I dette foredrag med Kristina May Pries vil du få et indblik i, hvordan design og branding kan skabe værdi for din virksomhed. Kristina May Pries har en stærk og bred erfaring inden for design, branding og forretningsudvikling og vil derfor også give dig værktøjer til, hvordan du kan styrke dit eget personlige brand.

Du vil i dette foredrag med Kristina May Pries få konkrete værktøjer til udviklingen af brandidentitet. Kristina May Pries vil også vise dig, hvilke faldgruber det er vigtigt at forholde sig til, så du undgår de fejl, som kan opstå – og du vil se den magi, der opstår, når det lykkes.


Design Kan… LIVE for organisationer

Du har nu muligheden for at komme med ”bag mikrofonen”, når der skal optages et afsnit af podcasten ”Design Kan”. Vi optager afsnittet live fra lydstudiet, fra din scene eller et andet relevant sted. Hvad skal vi tale om, tænker du? Det er helt op til dig. Der er nærmest ingen begrænsninger for, hvilket emne vi kan tage op inden for design og branding.

Du kan bruge podcasten som internt branding i organisationen eller som underholdning til events. Det er en fantastisk underholdende måde at blive meget klogere på.


Tænk design bæredygtigt og lad det drive forandring

Hvordan kan vi sammen skabe en endnu bedre verden?

Design thinking kan være din vej til at opnå mere, når målet er at gøre verden til et bedre sted.

Kristina May Pries vil i dette spændende foredrag give dig en indflyvning i, hvorfor FN’s verdensmål ikke bare må ses som en slikbutik. Hvorfor alle CSR-afdelinger burde afskaffes og om konkrete projekter, som har haft stor effekt takket være design og en lang mere holistisk tilgang til forandring og bæredygtighed.


 

 

Thomas Torp

Direktør i GRAMKOM

”Kristina May har noget på hjerte. Hun har en passion for design og for betydningen af design for vores samfund, og det kan mærkes, når hun holder foredrag. Hun er vidende, interessant, velformuleret, charmerende, skarp og intelligent. Hun har alt det, som vi alle sammen leder efter, når vi skal finde gode oplægsholdere til vores konferencer og inspirationsmøder. GRAKOM inviterede Kristina May til at holde dagens sidste oplæg på en faglig konference. Vi fik noget at tænke over til hjemturen. Jeg kan klart anbefale Kristina May som oplægsholder"