Træf bedre beslutninger med mindfulness

Norby & Marcinkowski

Mindfulnesslærere, psykolog og erhvervsjournalist

Hvem er Norby & Marcinkowski
Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski underviser i mental sundhed og mindfulness på dansk og engelsk. Charlotte Norby er aut. psykolog med privat praksis i Aarhus. Camilla Marcinkowski har en baggrund som erhvervsjournalist i Danmark og USA, hvor hun stødte på yoga og mindfulness. Hun har senere taget uddannelsen til yogalærer og mindfulness.-baseret stress reduktion, eller MBSR, lærer ved Aarhus Universitet og Brown University. Camilla og Charlotte holder foredrag og underviser private og offentlige virksomheder i Danmark og internationalt og er tilknyttet undervisere ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Det får du ud af et foredrag med Norby & Marcinkowski
Foredraget bygger på forskning i mindfulness, med fokus på konkrete og brugbare værktøjer og teknikker til at træne mental sundhed og forebygge stress. Camilla og Charlotte inddrager både teorier fra psykologien, buddhismen, hjerneforskning og viden om, hvad det vil sige at leve med fuld opmærksomhed i sit eget liv - og dermed styrke hjernens evne til at træffe beslutninger.

Derfor skal du booke et foredrag med Norby & Marcinkowski
Forskning har vist, at træning i mindfulness på arbejdspladsen nedsætter stress, styrker trivslen, præstationer, koncentration, samarbejder, øger arbejdsglæden og giver bedre søvn. Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski supplerer hinanden godt på en engagerende og inspirerende måde, hvor både det kropslige og det mentale udforskes, så læringen bliver håndgribelig og anvendelig. Foredragene skræddersys til det enkelte arrangement, så der bliver taget udgangspunkt i jeres behov og ønsker, fx i forhold til arbejdspladsens kultur og indretning.

Du kan også booke Norby & Marcinkowski til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Træf bedre beslutninger med mindfulness

Din hjernes fineste formål er at træffe beslutninger. Men stress og manglende opmærksomhed gør, at mange bliver dårligere og dårligere til at være til stede og opleve deres eget liv i en verden i fuld fart. Det giver mistrivsel. Men mental trivsel og sundhed kan trænes.  

Mental træning fjerner ikke stress, men kan styrke vores evne til at håndtere det, der sker, på en mere opmærksom, nærværende og hensigtsmæssig måde. Altså at træffe bedre beslutninger for os selv og andre. Forskning viser, at hvis vi træner mental sundhed sammen med andre, er det endnu lettere at styrke samarbejdet, trivslen og præstationerne - også på arbejdspladsen.

I dette foredrag vil Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski vise, hvordan du og dine kolleger kan styrke jeres opmærksomhed, effektivitet, samarbejde og trivsel igennem mindfulness og mental træning.  Det handler om at hjælpe hjernen til at træffe gode beslutninger – også når tingene går stærkt.

Foredraget er i høj grad erfaringsbaseret og krydret med øvelser og værktøjer, deltagerne kan bruge med det samme.


Mentaltræningsforløb

Mentaltræningsforløb i virksomheder

I har også mulighed for at få et mentaltræningsforløb for alle jeres medarbejdere. Forløbet bliver skræddersyet til jeres hverdag og situation efter jeres ønsker og behov. Kontakt vores konsulenter og hør nærmere om mulighederne på 22 80 60 56.


Hør hvad et mentaltræningsforløb kan gøre for jeres virksomhed


 

Video

Se præsentation af Nordby & Marcinkowski


Referencer er på vej