Find din motivation med selvledelse

Ronnie Vindbjerg

Selvstændig og ejer af ThoughtLeaders, ledelsesskribent, coach og foredragsholder. Tidl. officer i flyvevåbnet.

Hvem er Ronnie Vindbjerg
Ronnie Vindbjerg har en fortid som officer i Flyvevåbnet, hvor han er uddannet Air Battle Manager. Han forlod dog flyvevåbnet efter 11 år i majestætens tjeneste, hvor han havde leveret flykontrol i flere af verdens brændpunkter. Udover at arbejde med flykontrol har Ronnie Vindbjerg også stor erfaring med organisationsudvikling og projektledelse af forandringsprocesser. Han arbejder i dag som selvstændig og ejer af konsulenthuset ThoughtLeaders, hvor han er chefrådgiver, organisationsudvikler, kulturskulptør og leverer ledelses- og karrierecoaching til ledere og chefer.

Det får du ud af et foredrag med Ronnie Vindbjerg
Ronnie Vindbjerg giver dig indsigt i, hvordan du kan udvikle dig både professionelt og privat. Du får stof til eftertanke, som kan hjælpe dig i dit professionelle virke, og du får værktøjer til at fokusere på, hvad der er vigtigst ift. din vækst.

Derfor skal du booke et foredrag med Ronnie Vindbjerg
Ronnie Vindbjerg tager dig med på en introspektiv rejse, hvor du får kendskab til, hvad der motiverer dig, og hvordan du kan gøre en forskel i dit liv – både privat og professionelt. Du vil opnå konkrete værktøjer, som hjælper dig at skabe mening, hvis du bliver ramt af kaos.

Du kan også booke Ronnie Vindbjerg til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Når Nordpilen er kommet på afveje – hvordan selvledelse bruges aktivt til at finde hjem igen

Vi lever i dag i et paradoks. For til trods for at mange i dag arbejder hjemmefra og generelt opholder sig meget hjemme, så har der aldrig før været så mange mennesker, som er faret vild.

Det manglende kollegiale samvær, nærvær og tilstedeværelse på jobbet efterlader rigtig mange mennesker reduceret til en skygge af sig selv, og de begynder at tvivle på, hvem de er. Den identitet, de havde for bare et år siden, er nu sat på prøve, og spejlbilledet bliver nu snarere spurgt ”hvem er jeg i landet her?”

Præcis det spørgsmål er mere aktuelt end nogensinde. Både for medarbejdere, lederen og for chefen – offentlig som privat sektor. Mange virksomheder taler om, at vi skal re-boarde vores medarbejdere tilbage på job, når landet lukker op igen. Men hvem er det egentlig, vi skal re-boarde tilbage – og hvem skal gøre det, når alle er i samme båd? Når folk er usikre på, hvem de egentlig er, og om det arbejde de laver, overhovedet giver mening – giver det så mening at re-boarde tilbage til arbejdet?

I dette foredrag vil Ronnie Vindbjerg tage dig med på en introspektiv rejse, hvor du motiverer kernen af ledelsesgerningen, nemlig selvledelse. Selvledelse er det værktøj som fremmaner klarsyn, der kan kalibrere det indre kompas, så nålen igen peger klar og tydeligt mod nord. Foredraget giver dig værktøjer til, at hver dag kan blive en dag i fremdrift og, hvor spejlbilledet igen står selvforklarende.   


Elsebeth Rasmussen

HR Director, Vestas

“Ronnie er utrolig veltalende og velformuleret. Ronnies rolige, reflekterende og videbegærlige personlighed skinner igennem, når han er ”på”. Ronnie gav et åbent, følsomt og nærværende oplæg, der både var fyldt med humor, selvironi og masser af velformulerede eksempler på egne styrker, men også de mere sårbare og følsomme læringselementer. Ronnie gav i min optik et af de bedste indlæg på dagen, der både var fagligt inspirerende og lærerigt og samtidigt sjovt og underholdende og umuligt ikke at lade sig drage af.”