Opnå stærkere budskaber med storytelling

Bjørn Vikkelsø

Seniorkonsulent hos TACK International, instruktør og skuespiller

Hvem er Bjørn Vikkelsø
Bjørn Vikkelsø er uddannet skuespiller og har derudover også en bachelor i kommunikation og teatervidenskab. Ekspertiseområdet spænder bredt fra præsentationsteknik og performance coaching til salgstræning og lederudvikling. Bjørn Vikkelsø har mange års erfaring både som skuespiller, konsulent samt facilitator for udvikling på workshops og kurser.

Det får du ud af et foredrag med Bjørn Vikkelsø
Bjørn Vikkelsø har en stor passion for at hjælpe dig med at styrke dit personlige udtryk og fremtoning. Bjørn Vikkelsø kan hjælpe dig og dit team med at få budskabet klart og tydeligt igennem og styrke jeres personlige power og formidling. Storytelling er for dig, som ønsker at skabe en klar fortælling, som både du, medarbejdere og kunderne kan relatere til – og som vil styrke dit brand. Både professionelt men også personligt.

Derfor skal du booke et foredrag med Bjørn Vikkelsø
Bjørn Vikkelsø giver dig mulighed for at styrke din formidling gennem storytelling. Dine budskaber bliver tydeligere, så du kan skabe en klar retning for, hvor I skal hen. Dine kommunikationsevner og din formidling er altafgørende for, at dit budskab bliver letforståeligt og relevant samt formår at engagerer tilhørerne og undgå distraktion fra hverdagens støj.

Du kan også booke Bjørn Vikkelsø til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Gør en forskel gennem storytelling

Storytelling handler ikke om at skabe store forkromede fortællinger med store vendepunkter, kæmpe konflikter og store personligheder, som er rullet ud med masser af detaljer på. At arbejde med storytelling handler helt basalt om at sætte et tydeligt billede på dit budskab. Når du arbejder med kompleks viden, vil det øge forståelsen for, hvad du mener og, hvad du gerne vil bidrage med, så du ikke fortaber dig i tekniske detaljer og fakta.

Vores hjerner er bygget til at forstå historier, og historier har været en del af vores livsstil siden tidernes begyndelsen. Vi bearbejder historier hurtigere og, vi husker budskabet meget længere. Faktisk helt op til 22 gange længere, hvis budskabet er pakket ind i en historie gennem storytelling.

Bjørn Vikkelsø vil give dig konkrete metoder til, hvordan du kan arbejde med din storytelling. Du vil få brugbare værktøjer, så du kan gå i gang med arbejdet med storytelling med det samme.


 

 

Referencer på vej