Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv fremtid

Frederik Hansen

Foredragsholder, ekspert og meningsdanner

Hvem er Frederik Hansen
Frederik Hansen er uddannet cand.merc. og har mere med 15 års erfaring med innovation, transformation, strategi og trendovervågning. Frederik Hansen har som ekspert og leder drevet innovation, transformation og market/future intelligence hos flere af landets største virksomheder. 

Det får du ud af et foredrag med Frederik Hansen
Frederik Hansen giver dig bud på fremtidens trends, udfordringer og muligheder. Du får hans bud på, hvordan I bringer jer fri af farezonen gennem nytænkning, innovation og transformation - og hvordan I effektivt læser markedet og fremtiden. På den måde kan I blive forberedt på den fremtid som venter, så I ikke bliver overraskede - og dermed risikere at blive disrupted - men faktisk er på forkant med udviklingen - og kan være med til at disrupte andre.

Derfor skal du booke et foredrag med Frederik Hansen
Kerneforretningen i de fleste virksomheder eksisterer ikke, eller er stærkt forandret, om få år. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig ekstra godt på den krævende fremtid, som vi går i møde. Frederik Hansen har stort fokus på at sætte sig godt ind i jeres virksomhed og branche forud for et foredrag, og han har fokus på at involvere deltagere, så der opstår maksimal læring.
Et foredrag med Frederik Hansen bliver altid skræddersyet til det enkelte arrangement, så det er jeres situation, behov og ønsker, som er i fokus. 

Du kan også booke Frederik Hansen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Disruption 2.0

Innovation og transformation er ord, som du konstant skal forholde dig til. Men hvad betyder det egentligt? Og hvorfor er de så vigtige? Det handler alt sammen om at blive i stand til at læse fremtidens udfordringer og muligheder - så du ikke bliver overrasket. 

Frederik Hansen vil give dig indsigt i, hvilke trends der rammer markedet indenfor de næste år samt giver dig hemmeligheden bag succesfulde transformationer. 

Hvis din virksomhed skal opnå en effektiv og resultatskabende innovationskultur, -værktøjer og -processer med impact, så kræver det god ledelse i en kompleks og foranderlig tid. 

Frederik Hansen skræddersyer foredraget til netop jeres virksomhed og branche. Der er masser af plads til spørgsmål og diskussioner, så I kan blive klædt på til fremtiden.


Workshops

Når du booker en workshop med Frederik Hansen får I mulighed for at komme mere i dybden. Varighed og indhold bliver aftalt nærmere ud fra jeres konkrete ønsker og behov. 

Ring til vores konsulenter på 22 80 60 56 og hør mere om mulighederne for en workshop med Frederik Hansen hos jer. 


 

Video

Se en præsentation af Frederik Hansen og hans tilgang til disruption


Ida Bøgestrand

Presidents Institute, Danmarks førende ledernetværk

"Du har modtaget fremragende ratings for dine foredrag/workshops fra vores medlemmer. Kæmpe kudos til dig, Frederik!"

Kirsten Søkvist

Udviklingsdirektør hos Radiometer

"Tak for et super godt foredrag. Vi fik en stor aha-oplevelse, og det er fantastisk skønt lige at blive hevet ud af den daglige kontekst, få nye vigtige input og slippe tankerne løs"

Lars-Bo Klausen

CEO / VMware

"Tak for i går, Frederik! Det var et super godt foredrag, og jeg hørte også kun meget positive tilbagemeldinger fra de andre".