Foredrag om bestyrelsesarbejde

Har du brug for hjælp og vejledning til at guide dig gennem processen, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter gennem kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 80 60 56.

Du får et hurtigt svar på din forespørgsel - som selvfølgelig er helt uforpligtende

Book et foredrag om bestyrelsesarbejde og opnå større viden om virksomhedens vigtigste sparringspartner

Hvad indebærer bestyrelsesarbejde?

Bestyrelsen har forskellige funktioner og ansvarsområder. Overordnet set skal bestyrelsen sørge for, at virksomheden drives i overensstemmelse med lovgivningens krav i enhver henseende. Bestyrelsesarbejde forpligter derfor bestyrelsens medlemmer til at forpligte sig til at varetage den overordnede og strategiske ledelse og sikre en forsvarlig organisation af virksomheden.

En bestyrelse er valgt af medlemmer eller ejerne af selskabet, hvor bestyrelsen skal fungere.

Med bestyrelsesarbejde skal man som bestyrelsesmedlem være villig til at tilsidesætte egne behov for virksomhedens. Loyalitet, ansvar og forpligtelse skal være nogle af nøgleordene, som du som bestyrelsesmedlem har fokus på i dit bestyrelsesarbejde.

At indgå i en bestyrelse kan bidrage positivt til din individuelle udvikling og karriere. Før du vælger at engagere dig i bestyrelsesarbejde er det en klar fordel at kende til en række forhold.

Bestyrelsesarbejdet bliver tilrettelagt på baggrund af virksomhedens aktuelle behov. Som medlem af en bestyrelse må du derfor være indstillet på at kunne træde til med kort varsel for at løse eventuelle kritiske situationer.

Bestyrelsesarbejde kan bl.a. indebære at sikre sig, at bogføringen og regnskabsaflæggelsen foregår på en tilfredsstillende måde. Der skal være etableret de fornødne procedurer for risikostyring og interne kontroller. Du vil i dit bestyrelsesarbejde modtage løbende rapporteringer om virksomhedens finansielle forhold. Derudover er en del af bestyrelsesarbejdet også at sikre sig, at direktionen løfter deres opgaver, som de skal – og i øvrigt efter bestyrelsens retningslinjer. Sidst men ikke mindst vil bestyrelsesarbejde også indebærer at sikre, at virksomhedens kapitalberedskab til enhver tid er forsvarligt, herunder at sikre, at der til enhver tid er likviditet til at opfylde virksomhedens nuværende og fremtidige forpligtelser.

Hvem henvender foredrag om bestyrelsesarbejde sig til?

Et foredrag om bestyrelsesarbejde vil være relevant for dig som overveje at begive dig ud i bestyrelsesarbejde. Foredrag om bestyrelsesarbejde kan derfor være som et oplysende element i et kompentenceudviklingsforløb og kan derfor henvende sig til en bred skare af både medarbejdere og ledere.

Som start på et kommende bestyrelsesarbejde vil et foredrag om netop bestyrelsesarbejde give dig en god ballast for at træffe din endelige beslutning – og et foredrag om bestyrelsesarbejde vil også give dig mulighed for at høre, hvad andre har gjort sig af værdifulde erfaringer og lære af disse. Sidst men ikke mindst så er et foredrag om bestyrelsesarbejde en mulig udvikling i din karriere, som kan være med til at løfte dig til dit næste professionelle niveau.

Har du brug for rådgivning?

Hos SPEAKERSlounge er vi klar til at rådgive dig frem til den rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Ud fra en grundig dialog om dine ønsker, behov, målgruppe og formål finder vi frem til det rigtige match, så dit arrangement bliver en stor succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22 80 60 56 eller via mail info@speakerslounge.dk.