Det man gør, bliver man god til - så vælg med omtanke

Rasmus Bagger

Foredragsholder, performance coach og mentaltræner

Hvem er Rasmus Bagger
Rasmus Bagger er Danmarks mest anerkendte mentaltræner og performance coach. Han har stået bag flere ryttere, som har vundet både europæiske og verdensmesterskaber såvel som OL. Rasmus Bagger er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. 

Det får du ud af et foredrag med Rasmus Bagger
Rasmus Baggers filosofi er, at psykologi og tankegang er alt, og kan du mestre dit eget indre univers, har du større mulighed for at nå de mål, du sætter dig og ønsker i livet. Hvad enten det er ift. karriereren, erhvervslivet, forholdet, økonomi, din sundhed mv.
Du vil få en aha-oplevelse og se din hverdag fra nye vinkler. Rasmus Bagger er en passioneret foredragsholder, som formår at rykke dit mindset og give dig stof til eftertanke. 

Derfor skal du booke et foredrag med Rasmus Bagger
Rasmus Baggers foredrag og workshops er involverende, modige og skræddersyet til netop jeres arrangement. Du vil få et humoristisk foredrag, som sætter fokus på netop de områder, som I har brug for at styrke - og medarbejderne får en fantastisk oplevelse, som giver fællesskab og motivation.
Rasmus Bagger har talt til og arbejdet med over 200.000 mennesker, der allerede har oplevet den positive virkning, som Rasmus Bagger har haft på deres vej til de gode resultater, liv og organisationer.

Du kan også booke Rasmus Bagger til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Rasmus Bagger skræddersyr sine foredrag, så det passer til netop jeres situation og hverdag, så jeres behov og ønsker bliver mødt. Indholdet i foredraget bliver aftalt i tæt samarbejde med jer. 


Et foredrag med Rasmus Bagger kunne bl.a. handle om:

Ledelse og innovation

Motivation

Personlig udvikling

Teambuilding og træning

Fremme af vindende kultur og Mindsets

Mental træning og ydeevne


Workshops

Workshops

Wokshoppen tager udgangspunkt i Rasmus Baggers foredrag, hvor du har muligheden for at få endnu mere i dybden med de aktuelle emner, som fylder i din hverdag. 

En workshop med Rasmus Bagger varer typisk 3-4 timer, men både varighed og indhold skræddersys i samarbejde med jer, så det passer ind i jeres situation. 

Kontakt vores konsulenter på 22 80 60 56 eller udfyld kontaktformularen til højre for at høre nærmere om muligheden for en workshop hos jer. 


Video


Lone Horne Bertelsen

Würtz

"Rasmus Baggers MMT-forløb er ikke bare en coach-uddannelse, det er en dyb personlig rejse i selvindsigt, nye input om sundhed set i et bredt perspektiv, spændende litteratur og stærke værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv - og til at tage andre med på rejsen. Det er hvert eneste minut og hver en krone værd!"