RASMUS BAGGER

Foredragsholder, performance coach og mental træner for sportens verden og erhvervslivet.

Rasmus Bagger er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. Hans foredrag og peptalks er involverende, modige og han er kendt for hans evne til at blande motivation og metodologi.

Rasmus' filosofi er, at psykologi og tankegang er alt, og kan du mestre dit eget indre univers, har du større mulighed, for at nå de mål, du sætter dig og ønsker i livet - hvad enten det er i erhvervslivet, inden for sportverdenen, i forholdet, økonomi, din sundhed mv.

Bliv Performance Coach
Med MENTALTRÆNERUDDANNELSEN™ fra Rasmus Bagger & Co. får du markedets mest solide og bedst afprøvede værktøjskasse som mentaltræner og mest effektive peak performance strategier der sikrer dine virkemidler som performance coach og mentaltræner. 

Rasmus har talt til og arbejdet med over 200.000 mennesker, der allerede har oplevet den positive virkning, som Rasmus Bagger har haft på deres vej til de gode resultater, liv og organisationer.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Om Rasmus

Rasmus Bagger er kendt for hans evne til problemfrit at blande motivation og metodologi, og sådan sælger Rasmus arrangementer hver gang.

Til ambitiøse virksomheder og organisationer udarbejder og tilpasser Rasmus' specielle programmer til ledere og andre keynote-specialister.

For yderligere information eller booking på af hans lederskabsprogrammer og andre tjenester bedes du kontakte vores konsulent for pris og muligheder.

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Rasmus Bagger her→

Foredrag/Peptalks

Ledelse og innovation

Motivation

Personlig udvikling

Teambuilding og træning

Fremme af vindende kultur og Mindsets

Mental træning og ydeevne

Skræddersyet foredrag 

Rasmus tilpasser også foredrag med fokus på netop dine ønsker og behov.

Et foredrag med Rasmus Bagger kan have en særlig vinkel på Ledelse, motivation innovation mm. eller fokus på et særligt arbejdsområde.

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på et skræddersyet foredrag, hvor dine konkrete behov er i centrum.

Søg flere foredragsholdere her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i alle Rasmus foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Brug for hjælp, kontakt en konsulent her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


 

Send en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Bagger

- Du får svar inden for kort tid

  Rasmus Baggers MMT-forløb er ikke bare en coach-uddannelse, det er en dyb personlig rejse i selvindsigt, nye input om sundhed set i et bredt perspektiv, spændende litteratur og stærke værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv - og til at tage andre med på rejsen. Det er hvert eneste minut og hver en krone værd!
  ______
  Lone Horne Bertelsen Würtz

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...

  Laura Faurschou

  Sådan kommer du ud over scenekanten med dit budskab Laura Faurschou Hvem er Laura FaurshouLaura Faurschou har gennem ...