SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
rasmus bagger foredrag - speakersLounge

RASMUS BAGGER

Foredragsholder, performance coach og mental træner for sportens verden og erhvervslivet.

Rasmus Bagger er en sjælden træner, der kan kombinere personlig vækst med faglig udvikling. Hans foredrag og peptalks er involverende, modige og han er kendt for hans evne til at blande motivation og metodologi.

Rasmus' filosofi er, at psykologi og tankegang er alt, og kan du mestre dit eget indre univers, har du større mulighed, for at nå de mål, du sætter dig og ønsker i livet - hvad enten det er i erhvervslivet, inden for sportverdenen, i forholdet, økonomi, din sundhed mv.

Rasmus har talt til og arbejdet med over 200.000 mennesker, der allerede har oplevet den positive virkning, som Rasmus Bagger har haft på deres vej til de gode resultater, liv og organisationer.

Om Rasmus

Rasmus Bagger er kendt for hans evne til problemfrit at blande motivation og metodologi, og sådan sælger Rasmus arrangementer hver gang.

Til ambitiøse virksomheder og organisationer udarbejder og tilpasser Rasmus' specielle programmer til ledere og andre keynote-specialister.

For yderligere information eller booking på af hans lederskabsprogrammer og andre tjenester bedes du kontakte vores konsulent for pris og muligheder.

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Rasmus Bagger her→

Foredrag/Peptalks

Ledelse og innovation

Motivation

Personlig udvikling

Teambuilding og træning

Fremme af vindende kultur og Mindsets

Mental træning og ydeevne

Skræddersyet foredrag 

Rasmus tilpasser også foredrag med fokus på netop dine ønsker og behov.

Et foredrag med Rasmus Bagger kan have en særlig vinkel på Ledelse, motivation innovation mm. eller fokus på et særligt arbejdsområde.

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på et skræddersyet foredrag, hvor dine konkrete behov er i centrum.

Søg flere foredragsholdere her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i alle Rasmus foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Brug for hjælp, kontakt en konsulent her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


 

Send en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Bagger

- du får svar inden for kort tid!

Rasmus Baggers MMT-forløb er ikke bare en coach-uddannelse, det er en dyb personlig rejse i selvindsigt, nye input om sundhed set i et bredt perspektiv, spændende litteratur og stærke værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv - og til at tage andre med på rejsen. Det er hvert eneste minut og hver en krone værd!
______
Lone Horne Bertelsen Würtz

Relaterede foredrag

Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...
Yvonne Carlstedt, Karrierens stress DNA., speakerslounge foredrag

Yvonne Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, SpeakersLounge foredrag, foredag, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...