Genvind kontrollen over din tid

Marie Litrup

Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter samt CEO i virksomheden TimeWellSpent

Hvem er Marie Litrup
Marie Litrup har mere end 15 års erfaring som direktør og leder i danske og internationale koncerner - og hendes metoder er dybt forankret i den virkelige verden, hvor performance, back to back møder, deadlines og tempo afspejler hverdagen. 
Marie har gjort det til sin mission at komme med svar på det moderne arbejdslivs udfordringer. Det skal være slut med at arbejde mere og hurtigere. Vi skal have en større indsigt i, hvordan vi fungere optimalt som mennesker og designer vores arbejdsdag med udgangspunkt i det.

Det får du ud af et foredrag med Marie Litrup
Med ét ben i high performance og ét ben i adfærdsdesign viser Marie Litrup, hvor vi kan skabe fantastiske forbedringer med vores egen personlige effektivitet. På energifyldt vis sætter Marie fingeren der, hvor det gør ondt og gør opmærksom på de ting, som vi hver dag - helt ubevidst - spilder vores tid på. 

Derfor skal du booke Marie Litrup
Oplever du at mængden af opgaver, du skal nå, og tiden du har til rådighed ikke hænger sammen? Marie Litrup giver gode råd til, hvordan du med en række enkle redskaber og nemme teknikker kan få mere tid hver eneste dag. "Succesfuld" og "ambitiøs" betyder ikke nødvendigvis en 80-timers arbejdsuge. Marie Litrup har specialiseret sig i, hvordan vi får det maksimale ud af den tid, som vi har til rådighed - frem for at forlænge arbejdsdagen.

Foredrag

10 stærke arbejdsvaner, når du arbejder hjemmefra

I en tid hvor vi arbejder hjemmefra, er vi i den grad udfordret på vores arbejdsvaner. Vores normale strukturer er sat ud af spil og arbejdsliv og privatliv føles som gråzoner.

Morgenmaden flyder over i Teams-møder og frokostpausen er fyldt med Lego.

Derfor er det vigtigere end aldrig før at få skabt nogle stærke arbejdsvaner der sikrer, at  – så du kan skabe en god balance i hverdagen. Marie Litrup giver i dette foredrag svaret på, hvordan du kan opnå en optimal hverdag med effektive arbejdsvaner, som har potentialet til at ændre dit arbejdsliv for evigt.

 • Få indblik i, hvordan du bygger effektive vaner der styrker din personlige performance
 • Få konkrete eksempler på, hvordan du strukturerer en optimal arbejdsdag
 • Lære hvordan de rigtige pauser kan flytte dig til helt nye højder
 • Få redskaber der fastholder dig på sporet af dine nye, gode vaner
 • Blive motiveret til at gå i gang med det samme

3 x Management - sådan styrer du tiden

Mange kender oplevelsen af, at tiden ikke slår til. Uanset hvor meget vi planlægger, så kan det virke som en evig kamp om at nå i mål med de ting, som vi gerne vil. Men hvad er det i virkeligheden som påvirker vores effektivitet? Hvad er det, der stjæler vores tid hver dag – og hvordan får vi tiden tilbage? Hvordan kommer vi tilbage i førersædet af vores arbejdsliv?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som Marie Litrup giver dig svaret på i dette inspirerende foredrag. Marie tager udgangspunkt i de tre faktorer, som har allerstørst betydning for effektiviteten; Time management (strukturen), Self management (adfærden) og Brain management (fremdriften).

Marie Litrup giver dig indsigt og konkrete værktøjer til, hvordan du kan optimere den tid, som du hver dag har til din rådighed. Og sidst men ikke mindst så giver Marie enkle metoder til en mere optimal hverdag, hvor du tager kontrollen, ændrer dine arbejdsvaner – og får bedre tid.


Shhyyy… God arbejdslyst.

Hvor ofte bliver du forstyrret i løbet af din arbejdsdag – dels af andre men også af dig selv?

Nyere forskning viser, at forstyrrelser er en af de største trusler mod for en høj personlig effektivitet. I en tid hvor mange arbejder hjemmefra, er antallet af forstyrrelser eksploderet. Men ikke på den måde vi tror.

For mens de ydre forstyrrelser for en stund er aftaget, så buldrer de indre forstyrrelser løs og det er svært at fastholde fokus, når de vante rammer er sat ud af spil.

Vores evne til at fastholde fokus har en enorm betydning for, hvor effektive vi er i løbet af dagen. Vi bruger nemlig op til 40 % mere tid på at løse de samme opgaver, når vi ”hopper rundt” fremfor at holde fokus og tackle forstyrrelserne korrekt. Så hvordan kan vi gribe hverdagen anderledes an?

Dette foredrag stiller skarp på

 • Hvad der karakteriserer en forstyrrelse
 • Hvordan du hurtigt genkender forstyrrelser i din hverdag – og hvordan du tackler dem
 • Hvordan forstyrrelser påvirker din performance
 • Hvornår det er ok med en forstyrrelse
 • Hvordan overspringshandlinger tackles
 • Pausers betydning for din evne til at bekæmpe forstyrrelser og holde dig mentalt skarp
 • 4 konkrete råd til ”den gode, mentale pause»

 

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i alle Maries foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Marie udformer workshops så de passer lige til jeres ønsker og behov.

Det kan bl.a. være indenfor:

 • Personlig effektivitet
 • Få indbakken i 0 – og hold det
 • Optimering af arbejdsflows
Video

"Udover de effektive værktøjer jeg fik med mig hjem, var det en oplevelse, at mærke den entusiasme og spændende viden, som Marie fra start til slut spreder blandt tilhørerne. Hun har en unik metode til at gøre værktøjerne yderst håndgribelige og simple, så de er lette at flette ind i en travl hverdag. Jeg er dybt taknemmelig, for tid er jo netop vores mest værdifulde ressource, som vi oftest mangler."

Send en uforpligtende forespørgsel på Marie Litrup

- Du får svar inden for kort tid

  Sarah Holmslykke

  Partner, Kiwibirds ApS

  "Marie var virkelig god til at sætte sig ind i vores arbejdsplads og behov – og så var det så basic og nemt at gå til, at man rent faktisk får det implementeret. Jeg har i dén grad fået mere tid, bedre struktur og overblik og en mere effektiv arbejdsdag."

   

  Lars Jepsen

  Partner og direktør

  "Mit team gik ind i forløbet med et ønske om at finde mere tid. Det har vi fået. Men udover det har vi også fået et langt bedre overblik over vores prioriteter og et bedre flow i vores arbejde med færre forstyrrelser. Det betyder for os en gladere arbejdsdag, hvor der også er tid til at fejre vores succeser."

   

  Sandra Wolf Pedersen

  Stifter og ejer, Business&Barsel

  "Marie gav mig det overblik, jeg altid har savnet. Hun formåede at gøre komplekse livsformål til konkrete opgaver, der kan løses på en onsdag. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på opgavehåndtering, og jeg føler mig meget mere tryg i min virksomheds drift."

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå, hvad vi spiser og hvorfor STEFFEN ANDERSEN Hvem er Steffen AndersenSteffen ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før - Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Jytte Hollender er ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

  Mille Bruun Sjøgren

  Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Mille brænder for at vise mennesker og virksomheder, at ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...