Genvind kontrollen over din tid

Marie Litrup

Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter af Timewellspent

Hvem er Marie Litrup
Marie er stifter af Timewellspent, hvor hun rådgiver ledere og teams i, hvordan vi skaber stærke arbejdsvaner. Marie har over 15 års erfaring som direktør og leder i danske og internationale koncerner. Med den indsigt har Marie specialiseret sig i, hvordan vi selv kan designe vores optimale arbejdsliv, så vi får det rigtige ud af den tid, vi har til rådighed. Vi skal opleve overskud, fokus og fremfor alt fremdrift på meningsfulde opgaver, så hver dag bliver timewellspent.
 
Det får du ud af et foredrag med Marie Litrup
Maries energi og overskud skinner igennem, når hun leverer pointe efter pointe omkring, om hvordan vi kan skabe vores optimale arbejdsdag med hendes metode: Happy High Performers. Marie har en unik evne til at connecte med sit publikum og inspirerer og motiverer til at tage handling med håndgribelige metoder.

Derfor skal du booke Marie Litrup
Marie Litrup har specialiseret sig i, hvordan vi designer vores arbejdsliv, så vi får det bedste ud af den tid, vi har til rådighed. Med foredraget får du indsigt i og konkrete redskaber til, hvordan vi planlægger vores tid, hvordan vi tanker energi dagen igennem og hvordan vi kommer i mål med det, vi sætter os for.  

Du kan også booke Marie Litrup til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Reboarding til fremtidens arbejdsliv 
Vi er indtrådt i en ny arbejdsæra og
vilkårene for arbejdslivet er fundamentalt
forandret. 40% af arbejdsstyrken går med et ønske om at sige deres job op. Hvordan kan vi sikre motivation og arbejdsglæde i
fremtidens arbejdsliv? Hvordan kan vi skabe Happy High Performers?

I dette foredrag giver Marie Litrup sit bud på, hvordan virksomheder ruster sig til fremtidens arbejdsliv, og hvordan organisationer skal tænke i nye baner for at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.


10 stærke arbejdsvaner, når du arbejder hjemmefra

I en tid hvor vi arbejder hjemmefra, er vi i den grad udfordret på vores arbejdsvaner. Vores normale strukturer er sat ud af spil og arbejdsliv og privatliv føles som gråzoner.

Morgenmaden flyder over i Teams-møder og frokostpausen er fyldt med Lego.

Derfor er det vigtigere end aldrig før at få skabt nogle stærke arbejdsvaner der sikrer, at  – så du kan skabe en god balance i hverdagen. Marie Litrup giver i dette foredrag svaret på, hvordan du kan opnå en optimal hverdag med effektive arbejdsvaner, som har potentialet til at ændre dit arbejdsliv for evigt.

 • Få indblik i, hvordan du bygger effektive vaner der styrker din personlige performance
 • Få konkrete eksempler på, hvordan du strukturerer en optimal arbejdsdag
 • Lære hvordan de rigtige pauser kan flytte dig til helt nye højder
 • Få redskaber der fastholder dig på sporet af dine nye, gode vaner
 • Blive motiveret til at gå i gang med det samme

3 x Management - sådan styrer du tiden

Mange kender oplevelsen af, at tiden ikke slår til. Uanset hvor meget vi planlægger, så kan det virke som en evig kamp om at nå i mål med de ting, som vi gerne vil. Men hvad er det i virkeligheden som påvirker vores effektivitet? Hvad er det, der stjæler vores tid hver dag – og hvordan får vi tiden tilbage? Hvordan kommer vi tilbage i førersædet af vores arbejdsliv?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som Marie Litrup giver dig svaret på i dette inspirerende foredrag. Marie tager udgangspunkt i de tre faktorer, som har allerstørst betydning for effektiviteten; Time management (strukturen), Self management (adfærden) og Brain management (fremdriften).

Marie Litrup giver dig indsigt og konkrete værktøjer til, hvordan du kan optimere den tid, som du hver dag har til din rådighed. Og sidst men ikke mindst så giver Marie enkle metoder til en mere optimal hverdag, hvor du tager kontrollen, ændrer dine arbejdsvaner – og får bedre tid.


Shhyyy… God arbejdslyst.

Hvor ofte bliver du forstyrret i løbet af din arbejdsdag – dels af andre men også af dig selv?

Nyere forskning viser, at forstyrrelser er en af de største trusler mod for en høj personlig effektivitet. I en tid hvor mange arbejder hjemmefra, er antallet af forstyrrelser eksploderet. Men ikke på den måde vi tror.

For mens de ydre forstyrrelser for en stund er aftaget, så buldrer de indre forstyrrelser løs og det er svært at fastholde fokus, når de vante rammer er sat ud af spil.

Vores evne til at fastholde fokus har en enorm betydning for, hvor effektive vi er i løbet af dagen. Vi bruger nemlig op til 40 % mere tid på at løse de samme opgaver, når vi ”hopper rundt” fremfor at holde fokus og tackle forstyrrelserne korrekt. Så hvordan kan vi gribe hverdagen anderledes an?

Dette foredrag stiller skarp på

 • Hvad der karakteriserer en forstyrrelse
 • Hvordan du hurtigt genkender forstyrrelser i din hverdag – og hvordan du tackler dem
 • Hvordan forstyrrelser påvirker din performance
 • Hvornår det er ok med en forstyrrelse
 • Hvordan overspringshandlinger tackles
 • Pausers betydning for din evne til at bekæmpe forstyrrelser og holde dig mentalt skarp
 • 4 konkrete råd til ”den gode, mentale pause»

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i alle Maries foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Marie udformer workshops så de passer lige til jeres ønsker og behov.

Det kan bl.a. være indenfor:

 • Personlig effektivitet
 • Få indbakken i 0 – og hold det
 • Optimering af arbejdsflows

 

Video

"Udover de effektive værktøjer jeg fik med mig hjem, var det en oplevelse, at mærke den entusiasme og spændende viden, som Marie fra start til slut spreder blandt tilhørerne. Hun har en unik metode til at gøre værktøjerne yderst håndgribelige og simple, så de er lette at flette ind i en travl hverdag. Jeg er dybt taknemmelig, for tid er jo netop vores mest værdifulde ressource, som vi oftest mangler."

Sarah Holmslykke

Partner, Kiwibirds ApS

"Marie var virkelig god til at sætte sig ind i vores arbejdsplads og behov – og så var det så basic og nemt at gå til, at man rent faktisk får det implementeret. Jeg har i dén grad fået mere tid, bedre struktur og overblik og en mere effektiv arbejdsdag."

 

Lars Jepsen

Partner og direktør

"Mit team gik ind i forløbet med et ønske om at finde mere tid. Det har vi fået. Men udover det har vi også fået et langt bedre overblik over vores prioriteter og et bedre flow i vores arbejde med færre forstyrrelser. Det betyder for os en gladere arbejdsdag, hvor der også er tid til at fejre vores succeser."

 

Sandra Wolf Pedersen

Stifter og ejer, Business&Barsel

"Marie gav mig det overblik, jeg altid har savnet. Hun formåede at gøre komplekse livsformål til konkrete opgaver, der kan løses på en onsdag. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på opgavehåndtering, og jeg føler mig meget mere tryg i min virksomheds drift."

Birgit Skibsted

Danske Bank

"Marie har en fantastisk evne til at kommunikere, så det bliver levende og interessant"