SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

MARIE LITRUP

Foredragsholder, Workshopfacilitator & stifter og CEO i virksomheden TimeWellSpendt - mere tid i hverdagen.

Oplever du at mængden af opgaver, du skal nå, og tiden du har til rådighed ikke hænger sammen? Marie Litrup giver gode råd til, hvordan du med en række enkle redskaber og nemme teknikker kan få mere tid hver eneste dag.

Marie Litrup her en baggrund inden for marketing, og har arbejdet i en del forskellige brancher. Marie hjælper professionelle med at få mere tid i hverdagen. Det gør hun blandet andet ved at strukturere arbejdsmetoder og skabe overblik over opgaver, som sikrer, at du er i kontrol over din egen tid.

Marie har været CEO for en virksomhed, der udvikler ledelseskurser og uddannelsesprogrammer, hvor struktur var et livsnødvendigt overlevelsesparameter, når kun få hænder skulle udføre mange opgaver. Marie har også arbejdet i et tøjimperium, hvor kreativitet, omstillingsparathed og hurtige beslutninger skulle forenes med en supertanker af en organisation.

OPLEVELSEN AF ET EKSTREMT ARBEJDSPRES OG EN OPLEVELSE AF ALTID AT HALTE BAGEFTER

"I de første mange år, stillede jeg ikke de store spørgsmålstegn ved arbejdsmåden. Men efterhånden som jeg fik mere hår på brystet i erhvervslivet, havde jeg stadig sværere ved at forstå, at en interessant karriere skulle rime på et ekstremt arbejdspres og en oplevelse af altid at halte bagefter."

Om Marie

ØNSKER DU MENTALT LUFT OG OVERSKUD

I dag bruger Marie al sin tid på at hjælpe travle ledere og medarbejdere med at sætte struktur på deres hverdag, få sat system i opgaver og få prioriteter til at stå helt skarpt, så der bliver skabt langt mere mentalt luft og overskud i en travl hverdag.

"Jeg kan ikke forestille mig at bruge min tid bedre end ved at hjælpe andre med at få mere tid."


Har du mod på at ændre dine arbejdsvaner og vil du gerne opleve, hvordan det er at være på forkant med sine opgaver, så book et super inspirerende foredrag eller workshop med Marie Litrup.

 

Foredrag


3 x Management - sådan styrer du tiden

Mange er udfordret på at få tiden til at slå til og det kan virke som en evig kamp at nå i mål med de ting, vi gerne vil.

I dette foredrag får du indsigter og værktøjer til, hvordan du kan optimere tiden, med udgangspunkt i de tre faktorer, der har størst betydning for vores effektivitet;

  • Time Management (strukturen)
  • Self Management (adfærden)
  • Brain Management (x-faktoren)

Få svar på:

Hvad der i virkeligheden påvirker vores effektivitet

Hvad der stjæler vores tid hver dag  – og hvordan vi får tiden tilbage!

Hvordan vi tager kontrollen og ændrer vores arbejdsvaner

Foredraget tilbyder enkle metoder til en mere optimal arbejdsdag, som kan aktiveres og tages i brug med det samme.

 


Få styr på prioriteterne

Den vigtigste evne vi har som menesker er vores evne til at prioritere. Men hvorfor er det så pokkers svært? En af årsagerne er, at perspektivet ændrer sig, alt efter hvem der ser på opgaven.

Når du er klar over hvordan du kan rubricere dine opgaver, så bliver det langt nemmere at navigere. Efter dette foredrag går du hjem med helt konkrete værktøjer til hvordan du skaber en lettere prioritering i din hverdag allerede i morgen.


Hokuspokus – sådan genfinder du dit fokus

Vores evne til at fastholde fokus har en enorm betydning for, hvor effektive vi er i løbet af hverdagen. Analyser viser, at vi bruger op til 40% mere tid hvis vi “hopper” mellem opgaverne.

Få en række enkle metoder, der hjælper dig med at holde fokus og få mere fra hånden – hver dag!


Hvad rimer på spild af tid?

I dette foredrag stiller jeg skarpt på de ting, som vi allesammen spilder vores tid på hver dag. For hvad er egentlig en pause og hvad er en overspringshandling?

Efter dette foredrag er du ikke i tvivl og med indsigt og viden har du skabt grobund for en yderst effektiv hverdag.

Søg flere foredragsemner her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Vores workshops tager udgangspunkt i alle Maries foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Marie udformer workshops så de passer lige til jeres ønsker og behov.

Det kan bl.a. være indenfor:

  • Personlig effektivitet
  • Få indbakken i 0 – og hold det
  • Optimering af arbejdsflows

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Referencer & Video

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


Hør hvad Mette Von Andics, Partner & Founder i Stay Present fik ud af sin deltagelse og foredraget "3 x Management - sådan styrer du tiden" med Marie Litrup d. 27. februar 2020 i ZOO

"Udover de effektive værktøjer jeg fik med mig hjem, var det en oplevelse, at mærke den entusiasme og spændende viden, som Marie fra start til slut spreder blandt tilhørerne. Hun har en unik metode til at gøre værktøjerne yderst håndgribelige og simple, så de er lette at flette ind i en travl hverdag. Jeg er dybt taknemmelig, for tid er jo netop vores mest værdifulde ressource, som vi oftest mangler.

Det var inspirerende, lærerigt og værdifuldt."

Jens Broholt, Associate Manager, Novo Nordisk

"Marie er et frisk pust som får det svære gjort let og overskueligt. Man går fra foredraget med overblik og overskud og med noget dejligt konkret der er nemt at få ind i hverdagen"

Christina Bonita, Selvstændig

"Vi manglede ro til at kunne udføre de mere tanketunge opgaver i løbet af dagen. Med Maries hjælp har vi nu indført – og fastholdt – en “stilletime” hver dag hvor vi allesammen kan lægge de opgaver, som vi før tog med hjem for at løse om aftenen. Dét at vi hver dag har tid til at udføre de opgaver, der kræver fordybelse giver en stor arbejdstilfredsstillelse – vi når så meget mere i løbet af dagen."

Alexander Betzer Larsen
Partner, AdResult

"Marie var virkelig god til at sætte sig ind i vores arbejdsplads og behov – og så var det så basic og nemt at gå til, at man rent faktisk får det implementeret.

Jeg har i dén grad fået mere tid, bedre struktur og overblik og en mere effektiv arbejdsdag."

Sarah Holmslykke Partner, Kiwibirds ApS
 

"Den varmeste anbefaling herfra- dit fokus på struktur skaber ro. Din faste opfølgning skaber nødvendig fastholden. Din lethed gør det overbevisende og gør at man selv når der er lidt for meget fart på holder fast i at ændre rutinerne, fordi det i det lange løb er helt utrolig godt givet ud. Er All in- har foreløbig været en stor stor fornøjelse."


Anne Kjærhus Mortensen
Advokat

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →

Send en uforpligtende forespørgsel på Marie Litrup

- du får svar inden for kort tid!

"Marie var virkelig god til at sætte sig ind i vores arbejdsplads og behov – og så var det så basic og nemt at gå til, at man rent faktisk får det implementeret.

Jeg har i dén grad fået mere tid, bedre struktur og overblik og en mere effektiv arbejdsdag."

 
Sarah Holmslykke Partner, Kiwibirds ApS
 

"Mit team gik ind i forløbet med et ønske om at finde mere tid. Det har vi fået. Men udover det har vi også fået et langt bedre overblik over vores prioriteter og et bedre flow i vores arbejde med færre forstyrrelser. Det betyder for os en gladere arbejdsdag, hvor der også er tid til at fejre vores succeser."

 

Lars Jepsen Partner og direktør

 

"Marie gav mig det overblik, jeg altid har savnet. Hun formåede at gøre komplekse livsformål til konkrete opgaver, der kan løses på en onsdag. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på opgavehåndtering, og jeg føler mig meget mere tryg i min virksomheds drift."

 

Sandra Wolf PedersenStifter og ejer, Business&Barsel

Relaterede foredrag

Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...