Mads Keiser

Foredragsholder, journalist, entertainer, kommunikationskonsulent

Hvem er Mads Keiser
“Hvis vi ikke kan grine af det, så kan vi da slet ikke tage det alvorligt.” Det er Mads Keisers motto. 
Mads Keiser har en baggrund som skuespiller bl.a. fra Det Kongelige Teater. Derudover er han journalist, tekstforfatter, foredragsholder, studievært og ordstyrer. 

Det får du ud af et foredrag med Mads Keiser
Mads Keiser tager en indledende snak med jer, så foredraget tager udgangspunkt i jeres virksomhed, branche og situation. Mads formår på humoristisk vis at give indblik i, hvordan vi kommunikere med hinanden - og forbi hinanden - og, hvad vi kan gøre for at undgå det. Så vi kan blive bedre til at samarbejde.

Derfor skal du booke et foredrag med Mads Keiser
Mundtlig kommunikation har altid været en af Mads Keisers passioner. Hvordan taler vi til hinanden, med hinanden - og ikke mindst - hvorfor taler vi forbi hinanden? Mads Keiser har en bred erfaring fra flere brancher, hvor kommunikation har været den overordnede fællesnævner. Derfor kan han på humoristisk vis give ny indsigt i, hvordan kommunikationen på en arbejdsplads fungerer optimalt. 

Du kan også booke Mads Keiser til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Han, hun og forskellen

Dette er et underholdende foredrag om den evige forskel på mænd og kvinder - og alt det sjov, som det medfører. For hvorfor er det lige, at mænd bliver så sølle, når de er syge? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Ødelægger testosteron mænds evne til at sortere vasketøj - og hvad er logikken i kvinders logik?

Mads Keiser vil i dette foredrag give dig muligheden for at se hverdagens trivialiteter fra den humoristiske side. Så vi sammen kan grine lidt af det hele. 

For hvad er fakta? Hvad er fordomme? Og hvad siger videnskaben egentlig til det hele? 

Hør Mads Keiser fortælle nærmere her: 


Humor på arbejdspladsen

Humor kan bidrage til et kreativt og positivt arbejdsmiljø. Mads Keiser vil give dig indblik i, hvordan du kan bruge humor til at inkludere alle medarbejdere. Det handler om at bruge hverdagens trivialiteter og finde den positive vinkel, så vi kan give med hinanden - og ikke ad hinanden. 

Humor kan bruges på mange forskellige måder, og Mads Keiser vil derfor give dig konkrete teknikker, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Humor kan bruges både til at få skabt et godt arbejdsmiljø, men er også et brugbart værktøj til effektiv og god kommunikation udadtil. F.eks. til møder og konferencer, hvor du gerne vil igennem med dit budskab og skal sørge for, at deltagerne lytter aktivt. 

Mads Keiser fortæller meget mere om foredrager i denne video:


To Zoom

Du kender uden tvivl følelsen. Endnu engang er der indkaldt til virtuelt møde - og allerede ved indkaldelsen kan du mærke, hvordan energien hurtigt forlader kroppen. 

I foredraget "To Zoom" giver Mads Keiser nyt liv til det virtuelle møde. For det kan være et super effektivt redskab, men det kan også være et lille helvede på jord. Derfor har Mads Keiser kreeret denne lille ice-breaker, hvor du får humoristisk indsigt i god og dårlig kommunikation. Som I sammen kan grine af og, som vil skabe god stemning, som I kan tage med videre ind i jeres møde. 

Hør Mads Keiser fortælle nærmere om foredraget her: 


 

Podcast

Lyt til vores podcast med Mads Keiser 

Abonnér på vores podcast "SPEAKERSlounge Podcast" og få masser af inspiration fra vores dygtige foredragsholdere

Kirsten J Jensen

Novo Nordisk

”Mads Keiser ramte målgruppen klokkerent, Brugbart, begavet og super underholdende”

Lisbeth Naver

Herlev Kommune

“Mads Keiser tog publikum med storm til vores Topmøde for Frivillige"