SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Trine Egede, SpeakersLounge1

TRINE EGEDE

Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy.

Trine Egede er en underholdende og ofte benyttet workshopfacilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger - og hendes foredrag er skarpe, præcise og underholdende. Hendes kunder er en blanding af private og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

Hendes foredrag tilpasses 100% til netop jeres møde, situation og ønsker, og I har altid god og grundig kontakt inden selve dagen for indlægget, så alt rammer helt plet.

Trine Egede får altid rigtig gode evalueringer fra arrangører og deltagere, og det er ikke uden grund. Trine er en dygtig performer – skarp, nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum og giver dem stof til eftertanke og samtidig konkrete og relevante råd lige til at tage med hjem og bruge, enten i virksomhederne eller i privat regi.

Rigtig god fornøjelse!!

 

Udtalelser

"Det var en absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og, Trine har evnen til at levere og involvere sine kursister, så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"

______

Henrik Petersen, Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

Send en ufopligtende forespørgsel på Trine Egede her→

Foredrag

Hvad fanden er meningen???

Med foredraget ”Hvad fanden er meningen?”, giver Trine Egede et humoristisk, men samtidig alvorligt bud på hvorfor så mange offentligt ansatte føler sig desillusionerende og udbrændte. Foredraget kommer ind på bevæggrundene for at vælge en karriere som offentligt ansat, hvorfor det i sin tid gav masser af mening at vælge netop dét  – og hvilke faktorer der har ført til, at mange i dag forlader jobbet og aldrig ser sig tilbage, eller bliver ramt af stress og overbelastningssymptomer og må sygemeldes.

Men foredraget kommer også med nogle gode bud på hvordan der igen kan skabes mening i jobbet som offentligt ansat - et job som alle har en mening om – og ikke mindst hvordan vi kan genskabe og øge arbejdsglæden i den offentlige sektor.


Krænkelserne kommer!!!

Arbejdstilsynet har netop udgivet en helt ny vejledning om krænkelser på arbejdspladserne med titlen ” Krænkelsespolitik – den nye AT-vejledning 4.3.1”. Den åbner op for en strøm af sager i alle typer virksomheder, hvis ledelsen og AMR ikke er klædt ordentligt på, og oplægget her kommer derfor ind på både de faldgruber og udfordringer vejledningen giver, men også på hvilke muligheder, man som virksomhed har for at forebygge sagerne.


Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel

Foredraget ”Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel” sætter fokus på et af de største konkurrenceparametre i fremtidens virksomheder, nemlig bæredygtighed. Allerede nu viser undersøgelser, at fremtidens arbejdskraft/ de nye generationer kræver fleksibilitet, innovation, medansvar og bæredygtighed af deres arbejdspladser, og det betyder en hel ny måde at tænke ledelse på, hvis man vil tiltrække og fastholde den gode arbejdskraft.

Men hvordan gør man det? Hvad er bæredygtig ledelse? Hvordan kan man som leder indtænke bæredygtighedsbegrebet i sin strategi og skabe ordentlige rammer for den menneskelige, den økonomiske og den organisatoriske udvikling, mens man samtidig fokuserer på resultatskabelse og bundlinie?

Foredraget kommer med gode ideer til, hvordan du som leder og HR professionel kan fremme og understøtte det gode arbejdsliv, hvor resultatskabelse går hånd i hånd med trivsel og balance, samtidig med at fokus på virksomhedens kerneopgave øges.


Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning

Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning, ligesom sundhed ikke bare er fravær af sygdom. Men hvad pokker er det så? For mange hænger begrebet bæredygtighed umiddelbart sammen med affaldssortering, fair løn til kaffefarmere og landbrug uden pesticider. Derfor reagerer mange på begrebet ”bæredygtigt arbejdsmiljø” ved at spørge om det har noget med frugtordning og bambustallerkener at gøre. Det har det umiddelbart ikke.

Foredraget kommer på en humoristisk måde rundt om de elementer, udfordringer og ikke mindst paradokser arbejdet hen mod bæredygtigt arbejdsmiljø bringer, og giver både rigtig meget stof til eftertanke, samt en stribe gode ideer til arbejdet.


Moderator, ordstyrer og konferencier

Mangler I en energisk og rutineret ordstyrer, moderator eller konferencier til jeres næste event? Så er Trine et godt bud.

Trine  sætter sig ind i virksomhedens mål, ønsker og krav, hun tager en indledende snak med de ansvarlige arrangører og sætter sig grundigt ind i de enkelte taleres indlæg inden arrangementet.

Send en ufopligtende forespørgsel på Trine Egede her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager vi udgangspunkt i alle Trine Egede foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende foresprøgelse, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Har du brug for personlig hjælp, kan du kontakte én af vores konsulent her →

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback vi har fået fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27606005


 

 

Business Djursland     

Erhvervsakademiet     

Dania     

Panum Instituttet     

Region Hovedstaden   

Harald Nyborg   

Transportfirmaer   

ARoS Museum

 

Søg flere foredragsemner her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Trine Egede

- du får svar inden for kort tid!

Foredrag om det gode arbejdsmiljø

 Arbejdsmiljø på Sabro Kro. Et virkelig interessant fordrag om det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvordan skal det gribes an for både ledelse og medarbejdere. Fordragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle emnet på kompetent og spændende vis. Man nåede ikke at falde i staver. Jeg kan kun anbefale foredraget - det er virkelig et relevant emne, der kan være vejen til at få luftet ud i det dårlige arbejdsklima."

______
Britta Stubkær, OOCL Århus

Workshop Lederudvikling

Arbejdsmiljø

"Det var et absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og . Trine har evnen til at leverer og involvere sine kursister,
så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"

______
Henrik Petersen, Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

______

Foredrag om det psykiske arbejdsmiljø. 
Jeg har i dag fulgt foredrag om Fremtidens Arbejdsmiljø. Fordragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle det relevante emne på kompetent og spændende vis. Kan virkelig anbefale foredraget.
______
Britta Stubkær, OOCL Århus

Relaterede foredrag

Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...
Morten saksøe, speakerslounge, foredrag

Morten Saksø

Den dag lægen blev syg - mit livs rejse gennem kaos, utilstrækkelighedsfølelse, angst, depression og selvmordstanker MORTEN SAKSØ ...

Thomas Gerstrøm

Svært ved at sige nej? - vil du gerne være en af de seje? Vil du gerne mærke ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...

Yvonne Urban Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, strategisk virksomhedsudvikler, international foredragsholder ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - fra nedslidt og udbrandt til inderlig glæde og tilfredshed SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, entertainer, ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre Ignez

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE IGNEZ Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

Annemette Digmann

Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
Sebastian Nybo SpeakersLounge forerag

Sebastian Nybo

Forandringer & kommunikation - samt Personlig gennemslagskraft & High Performance SEBASTIAN NYBO Foredragsholder, ekspert i følelsesmæssig intelligens, holistisk ledelse ...
Book skuespillere Martin hestbæk, Martin Hestbæk SpeakersLounge

Martin Hestbæk

Entusiasme og Indlevelse - populær dansk skuespiller og meget benyttet konferencier og ordstyrer i de danske virksomheder MARTIN ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...
Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

Ole Wessung

360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor & Direktør i virksomheden 360 Sundhed. Ole Wessung er én af Danmarks ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og mental træner for sportens verden og erhvervslivet. Rasmus Bagger ...
Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

Marie Litrup

Tid og overskud i hverdagen MARIA LITRUP Foredragsholder, Workshopfacilitator & stifter og CEO i virksomheden TimeWellSpendt - mere ...
Foredrag med Lars Godbersen

Lars Godbersen

Humoristiske foredrag om børn og unge, opdragelse, ledelse og motivation LARS GODBERSEN Tidligere FLying Superkid og nu træner, ...