Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel

Trine Egede

Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy.

Hvem er Trine Egede
Trine Egede er certificeret arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale i projekt- og procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø. Derudover er hun stifter og leder af Green Oak Academy.

Det får du ud af et foredrag med Trine Egede
Trine har arbejdet mange år som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursusplanlægger i både Danmark og Grønland. I dag arbejder hun med kompetenceudvikling af ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur med kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikre indfrielse af hele organisationens potentiale.

Derfor skal du booke Trine Egede
Trine Egede er en inspirerende og ofte benyttet workshopfacilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger – og hendes foredrag er knivskarpe, præcise og underholdende. Foredraget skræddersys til det enkelte arrangement ud fra din situation, behov og ønsker. Trine er en dygtig performer, der formår at fange dit publikum og skabe stof til eftertanke og samtidig give konkrete og relevante råd og værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge – allerede i morgen.

Du kan også booke Trine Egede til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Bæredygtig ledelse giver bæredygtig bundlinje

De fleste af os ved godt, at bæredygtighed ikke kun handler om økologiske frugtordninger og genanvendelige poser. Bæredygtighed er vejen frem på alle parametre, hvis vi skal bevare tilgangen til virksomhedernes vigtigste ressource, mennesket, og det giver en udfordring for arbejdets indretning og udvikling, som sætter både arbejdsliv, teknologi, organisationsudvikling og ikke mindst ledelse i et helt nyt perspektiv.

Fremtiden arbejdskraft stiller nye krav
Allerede nu viser undersøgelser, at fremtidens arbejdskraft kræver fleksibilitet, innovation, medansvar og bæredygtighed af deres arbejdspladser. Det betyder, at vil man tiltrække god arbejdskraft, er man nødt til at indtænke bæredygtighedsbegrebet i sin strategi – og hvordan gør man det?

Ledelsen skal gå forrest
Hvis man skal skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor ambitioner om innovation, indtjening og produktion kan kombineres med socialt og samfundsmæssigt ansvar, trivsel og balance, er det relativt komplekst, og indebærer mange dilemmaer og forandringer. Det er derfor et samspil af flere indsatser, der er brug for, og som med alt andet, er det ledelsen, der skal gå forrest.


Den overraskende sandhed om motivation – det nye ledelsesperspektiv

Ved du, hvad der motiverer dine medarbejdere og får dem til at gå glade på arbejde? 

Arbejdsglæde giver gode resultater
I 2016 lavede Krifa sammen med Gallup og Lykkeforskningsinstituttet en undersøgelse, der viste, at medarbejdere uden arbejdslyst og motivation ikke er nær så produktive, som dem, der har arbejdslyst. Det betyder, at dine medarbejderes velbefindende er afgørende for tallene på din virksomheds bundlinje!

Stress kommer ikke af at arbejde for meget 
Hvis du som leder ikke har fokus på dine medarbejderes arbejdslyst og, hvad der motiverer dem, resulterer det i væsentlig mindre effektiv arbejdskraft, men også i højere sygefravær og øget personaleomsætning, ikke mindst på grund af stress. Stress er et parameter, menneskeligt som økonomisk, alle virksomheder bør forholde sig til. Stress kommer ikke nødvendigvis af at arbejde for meget, men af at have det skidt, mens man arbejder.

Ansvaret er dit
Du har som leder ansvaret for at skabe de rammer, som gør det nemt at skabe arbejdsglæde og motivation. Arbejdsglæden kommer ikke af løn, bonus, titler og frynsegoder. Det kommer af to ting:
Resultater - dvs. at gøre at godt stykke arbejde, som man kan være stolt af 
Relationer - at have det godt med de mennesker, man arbejder sammen med.


Etisk infrastruktur – virksomhedens fyrtårn i en krænkelsestid

Alle arbejdspladser ønsker at skabe et trygt, sundt og sikkert arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og arbejdsglæde, forebygger ulykker og psykisk nedslidning - og ikke mindst konflikter på arbejdspladsen. Alle skal kunne yde deres bedste i løsningen af firmaets kerneopgave.

MeToo viser en anden virkelighed
Det er derfor vigtigt, at alle ansatte både behandler andre og selv bliver behandlet med respekt og værdighed i et miljø, hvor krænkende handlinger ikke er tilladt. Det virker indlysende for mange af os, men den seneste debat fra MeToo til sager om verbale og fysiske overgreb fortæller om en anden virkelighed. Vold, mobning, chikane og negative handlinger er og skal være uacceptable og risikoen for, at disse rammer jeres arbejdsplads kan minimeres og forebygges.

Men hvordan gør man det? Og hvordan sikrer I som ledelse, at virksomhedens værdier, CSR og retningslinjer formidles til og rent faktisk forankres hos jeres medarbejdere, så alle ved, hvad et bæredygtigt arbejdsmiljø kræver af den enkelte, og der ikke smutter for mange finker af fadet? Dette og meget mere får i svar på i oplægget hér.


Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Workshoppen tager udgangspunkt i Trine Egedes foredrag, og her har I muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, men bliver tilpasset netop jeres behov og situation.

Få en workshop, der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende forespørgsel, og hør mere om hvordan I kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

Britta Stubkær

OOCL Århus

"Et virkelig interessant foredrag om det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvordan skal det gribes an for både ledelse og medarbejdere. Foredragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle emnet på kompetent og spændende vis. Man nåede ikke at falde i staver. Jeg kan kun anbefale foredraget - det er virkelig et relevant emne, der kan være vejen til at få luftet ud i det dårlige arbejdsklima."

Henrik Petersen

Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

"Det var et absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og . Trine har evnen til at leverer og involvere sine kursister,
så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"