SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

TRINE EGEDE

Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy.

Trine Egede er en underholdende og ofte benyttet workshopfacilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger - og hendes foredrag er skarpe, præcise og underholdende. Hendes kunder er en blanding af private og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

Hendes foredrag tilpasses 100% til netop jeres møde, situation og ønsker, og I har altid god og grundig kontakt inden selve dagen for indlægget, så alt rammer helt plet.

Trine Egede får altid rigtig gode evalueringer fra arrangører og deltagere, og det er ikke uden grund. Trine er en dygtig performer – skarp, nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum og giver dem stof til eftertanke og samtidig konkrete og relevante råd lige til at tage med hjem og bruge, enten i virksomhederne eller i privat regi.

Rigtig god fornøjelse!!

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
Roskilde, Danmark

 

Udtalelser

"Det var en absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og, Trine har evnen til at levere og involvere sine kursister, så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"

______

Henrik Petersen, Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

Send en ufopligtende forespørgsel på Trine Egede her→

Foredrag

Bæredygtigt arbejdsfællesskab – fra utopi til nødvendighed

Et bæredygtigt arbejdsfællesskab er vejen frem, hvis vi kigger i både lovgivernes, virksomhedernes og ikke mindst i de menneskelige ressourcers fremtidskugle. Men vi skal gøre os klart, at det bliver en kæmpe udfordring for arbejdets indretning og udvikling, som sætter både arbejdsliv, teknologi, organisationsudvikling og ledelse i et helt nyt perspektiv.

Verdensmål og bæredygtighed er de nye ord i den politiske mainstreamdebat, og blev i 2019 debatteret flittigt – og ofte alt for overfladisk. Men bæredygtighed er ikke bare de økologiske kantineordninger, certificeringer og fine ord, der er blevet sagt så mange gange på Bornholm af erhvervslivets spidser og politikerne – bæredygtighedsbegrebet dækker meget mere.

Tanken om et bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke ny. I adskillige år har to modsatrettede vinde blæst ind over os – vi skal på den ene side dele, vise hensyn, inkludere og være bæredygtige, og på den anden side står skiftende regeringers krav om at vi skal præstere mere vækst, hele tiden være forandringsparate, specialiserede og effektive.

Den vækst vi stræber efter, har en række gode sider. Øget velstand, overskud, uddannelse og sundhed er nogle af dem. På den anden side af væksten står så forurening, overproduktion, affald og miljøproblemer – og ikke mindst de menneskelige omkostninger som stress, angst, depression og nedslidning forårsaget af eller relateret til arbejdsmiljøet, samt de virkninger væksten og dens skabere har på det omgivende samfund, det være sig dyr og mennesker. Derfor er det yderst relevant at stille spørgsmålet: Kan vi på nogen måde forene ønsket om vækst og sunde virksomheder med en hensyntagen til menneske, miljø, og samfund?

Svaret er ja. Men det koster. Det kræver en markant ændring i måden vi tænker på. Udgangspunktet for fremtidens job må derfor nødvendigvis gå fra jeg til vi – fra personfiksering til fokus på fællesskabet og kerneopgaven. Samtidig skal det give mening og glæde, så man som medarbejder til stadighed er motiveret, engageret og fortsat kan være noget for sig selv og de mennesker man er sammen med.

Arbejdet mod bæredygtigt arbejdsfællesskab stiller derfor krav til hele organisationen, ledelsen og medarbejderne. Og dét kommer I til at høre mere om i mit foredrag.


Hvad fanden er meningen???

Med foredraget ”Hvad fanden er meningen?”, giver Trine Egede et humoristisk, men samtidig alvorligt bud på hvorfor så mange offentligt ansatte føler sig desillusionerende og udbrændte. Foredraget kommer ind på bevæggrundene for at vælge en karriere som offentligt ansat, hvorfor det i sin tid gav masser af mening at vælge netop dét  – og hvilke faktorer der har ført til, at mange i dag forlader jobbet og aldrig ser sig tilbage, eller bliver ramt af stress og overbelastningssymptomer og må sygemeldes.

Men foredraget kommer også med nogle gode bud på hvordan der igen kan skabes mening i jobbet som offentligt ansat - et job som alle har en mening om – og ikke mindst hvordan vi kan genskabe og øge arbejdsglæden i den offentlige sektor.


Krænkelserne kommer!!!

Arbejdstilsynet har netop udgivet en helt ny vejledning om krænkelser på arbejdspladserne med titlen ” Krænkelsespolitik – den nye AT-vejledning 4.3.1”. Den åbner op for en strøm af sager i alle typer virksomheder, hvis ledelsen og AMR ikke er klædt ordentligt på, og oplægget her kommer derfor ind på både de faldgruber og udfordringer vejledningen giver, men også på hvilke muligheder, man som virksomhed har for at forebygge sagerne.


Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel

Foredraget ”Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel” sætter fokus på et af de største konkurrenceparametre i fremtidens virksomheder, nemlig bæredygtighed. Allerede nu viser undersøgelser, at fremtidens arbejdskraft/ de nye generationer kræver fleksibilitet, innovation, medansvar og bæredygtighed af deres arbejdspladser, og det betyder en hel ny måde at tænke ledelse på, hvis man vil tiltrække og fastholde den gode arbejdskraft.

Men hvordan gør man det? Hvad er bæredygtig ledelse? Hvordan kan man som leder indtænke bæredygtighedsbegrebet i sin strategi og skabe ordentlige rammer for den menneskelige, den økonomiske og den organisatoriske udvikling, mens man samtidig fokuserer på resultatskabelse og bundlinie?

Foredraget kommer med gode ideer til, hvordan du som leder og HR professionel kan fremme og understøtte det gode arbejdsliv, hvor resultatskabelse går hånd i hånd med trivsel og balance, samtidig med at fokus på virksomhedens kerneopgave øges.


Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning

Bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning, ligesom sundhed ikke bare er fravær af sygdom. Men hvad pokker er det så? For mange hænger begrebet bæredygtighed umiddelbart sammen med affaldssortering, fair løn til kaffefarmere og landbrug uden pesticider. Derfor reagerer mange på begrebet ”bæredygtigt arbejdsmiljø” ved at spørge om det har noget med frugtordning og bambustallerkener at gøre. Det har det umiddelbart ikke.

Foredraget kommer på en humoristisk måde rundt om de elementer, udfordringer og ikke mindst paradokser arbejdet hen mod bæredygtigt arbejdsmiljø bringer, og giver både rigtig meget stof til eftertanke, samt en stribe gode ideer til arbejdet.


Moderator, ordstyrer og konferencier

Mangler I en energisk og rutineret ordstyrer, moderator eller konferencier til jeres næste event? Så er Trine et godt bud.

Trine  sætter sig ind i virksomhedens mål, ønsker og krav, hun tager en indledende snak med de ansvarlige arrangører og sætter sig grundigt ind i de enkelte taleres indlæg inden arrangementet.

Send en ufopligtende forespørgsel på Trine Egede her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager vi udgangspunkt i alle Trine Egede foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende foresprøgelse, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Har du brug for personlig hjælp, kan du kontakte én af vores konsulent her →

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback vi har fået fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27606005


 

 

Business Djursland     

Erhvervsakademiet     

Dania     

Panum Instituttet     

Region Hovedstaden   

Harald Nyborg   

Transportfirmaer   

ARoS Museum

 

Søg flere foredragsemner her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Trine Egede

- du får svar inden for kort tid!

Foredrag om det gode arbejdsmiljø

 Arbejdsmiljø på Sabro Kro. Et virkelig interessant fordrag om det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvordan skal det gribes an for både ledelse og medarbejdere. Fordragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle emnet på kompetent og spændende vis. Man nåede ikke at falde i staver. Jeg kan kun anbefale foredraget - det er virkelig et relevant emne, der kan være vejen til at få luftet ud i det dårlige arbejdsklima."

______
Britta Stubkær, OOCL Århus

Workshop Lederudvikling

Arbejdsmiljø

"Det var et absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og . Trine har evnen til at leverer og involvere sine kursister,
så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"

______
Henrik Petersen, Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

______

Foredrag om det psykiske arbejdsmiljø. 
Jeg har i dag fulgt foredrag om Fremtidens Arbejdsmiljø. Fordragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle det relevante emne på kompetent og spændende vis. Kan virkelig anbefale foredraget.
______
Britta Stubkær, OOCL Århus

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Laura-Faurschou, foredragsholder-hos, foredrag, SPEAKERSlounge.dk, Tlf. 27606005

Laura Faurschou

Bliv en outstanding formidler - Lauras tilgang til præsentationsteknik er levende, humoristisk og dejlig konkret LAURA FAURSCHOU Foredragsholder, ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...
Morten saksøe, speakerslounge, foredrag

Morten Saksø

Den dag lægen blev syg - mit livs rejse gennem kaos, utilstrækkelighedsfølelse, angst, depression og selvmordstanker MORTEN SAKSØ ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...