Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel

Trine Egede

Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy.

Hvem er Trine Egede
Trine Egede er certificeret arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver med speciale i projekt- og procesledelse, forandringsprocesser og ikke mindst det psykiske arbejdsmiljø. Derudover er hun stifter og leder af Green Oak Academy.

Det får du ud af et foredrag med Trine Egede
Trine har arbejdet mange år som professionel underviser og foredragsholder, leder og kursusplanlægger i både Danmark og Grønland. I dag arbejder hun med kompetenceudvikling af ledere og ledelser, der ønsker at gå fremtiden i møde med en stærk ledelseskultur med kompetente og fremsynede ledere samt et udviklingssyn, der sikre indfrielse af hele organisationens potentiale.

Derfor skal du booke Trine Egede
Trine Egede er en inspirerende og ofte benyttet workshopfacilitator, underviser og foredragsholder. Hun dækker alt fra virksomheder til konferencer, oplysningsforbund og foreninger – og hendes foredrag er knivskarpe, præcise og underholdende. Foredraget skræddersys til det enkelte arrangement ud fra din situation, behov og ønsker. Trine er en dygtig performer, der formår at fange dit publikum og skabe stof til eftertanke og samtidig give konkrete og relevante råd og værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge – allerede i morgen.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
Roskilde, Danmark

 

Foredrag

Bæredygtig ledelse giver bæredygtig bundlinje

De fleste af os ved godt, at bæredygtighed ikke kun handler om økologiske frugtordninger og genanvendelige poser. Bæredygtighed er vejen frem på alle parametre, hvis vi skal bevare tilgangen til virksomhedernes vigtigste ressource, mennesket, og det giver en udfordring for arbejdets indretning og udvikling, som sætter både arbejdsliv, teknologi, organisationsudvikling og ikke mindst ledelse i et helt nyt perspektiv.

Fremtiden arbejdskraft stiller nye krav
Allerede nu viser undersøgelser, at fremtidens arbejdskraft kræver fleksibilitet, innovation, medansvar og bæredygtighed af deres arbejdspladser. Det betyder, at vil man tiltrække god arbejdskraft, er man nødt til at indtænke bæredygtighedsbegrebet i sin strategi – og hvordan gør man det?

Ledelsen skal gå forrest
Hvis man skal skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor ambitioner om innovation, indtjening og produktion kan kombineres med socialt og samfundsmæssigt ansvar, trivsel og balance, er det relativt komplekst, og indebærer mange dilemmaer og forandringer. Det er derfor et samspil af flere indsatser, der er brug for, og som med alt andet, er det ledelsen, der skal gå forrest.


Den overraskende sandhed om motivation – det nye ledelsesperspektiv

Ved du, hvad der motiverer dine medarbejdere og får dem til at gå glade på arbejde? 

Arbejdsglæde giver gode resultater
I 2016 lavede Krifa sammen med Gallup og Lykkeforskningsinstituttet en undersøgelse, der viste, at medarbejdere uden arbejdslyst og motivation ikke er nær så produktive, som dem, der har arbejdslyst. Det betyder, at dine medarbejderes velbefindende er afgørende for tallene på din virksomheds bundlinje!

Stress kommer ikke af at arbejde for meget 
Hvis du som leder ikke har fokus på dine medarbejderes arbejdslyst og, hvad der motiverer dem, resulterer det i væsentlig mindre effektiv arbejdskraft, men også i højere sygefravær og øget personaleomsætning, ikke mindst på grund af stress. Stress er et parameter, menneskeligt som økonomisk, alle virksomheder bør forholde sig til. Stress kommer ikke nødvendigvis af at arbejde for meget, men af at have det skidt, mens man arbejder.

Ansvaret er dit
Du har som leder ansvaret for at skabe de rammer, som gør det nemt at skabe arbejdsglæde og motivation. Arbejdsglæden kommer ikke af løn, bonus, titler og frynsegoder. Det kommer af to ting:
Resultater - dvs. at gøre at godt stykke arbejde, som man kan være stolt af 
Relationer - at have det godt med de mennesker, man arbejder sammen med.


Etisk infrastruktur – virksomhedens fyrtårn i en krænkelsestid

Alle arbejdspladser ønsker at skabe et trygt, sundt og sikkert arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og arbejdsglæde, forebygger ulykker og psykisk nedslidning - og ikke mindst konflikter på arbejdspladsen. Alle skal kunne yde deres bedste i løsningen af firmaets kerneopgave.

MeToo viser en anden virkelighed
Det er derfor vigtigt, at alle ansatte både behandler andre og selv bliver behandlet med respekt og værdighed i et miljø, hvor krænkende handlinger ikke er tilladt. Det virker indlysende for mange af os, men den seneste debat fra MeToo til sager om verbale og fysiske overgreb fortæller om en anden virkelighed. Vold, mobning, chikane og negative handlinger er og skal være uacceptable og risikoen for, at disse rammer jeres arbejdsplads kan minimeres og forebygges.

Men hvordan gør man det? Og hvordan sikrer I som ledelse, at virksomhedens værdier, CSR og retningslinjer formidles til og rent faktisk forankres hos jeres medarbejdere, så alle ved, hvad et bæredygtigt arbejdsmiljø kræver af den enkelte, og der ikke smutter for mange finker af fadet? Dette og meget mere får i svar på i oplægget hér.


Moderator, ordstyrer og konferencier

Mangler I en energisk og rutineret ordstyrer, moderator eller konferencier til jeres næste event? Så er Trine et godt bud.

Trine sætter sig ind i virksomhedens mål, ønsker og krav, og hun tager en indledende snak med de ansvarlige arrangører og sætter sig grundigt ind i de enkelte taleres indlæg inden arrangementet.


Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager vi udgangspunkt i alle Trine Egede foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende foresprøgelse, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Har du brug for personlig hjælp, kan du kontakte én af vores konsulent her →

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback vi har fået fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27606005


 

 

Business Djursland     

Erhvervsakademiet     

Dania     

Panum Instituttet     

Region Hovedstaden   

Harald Nyborg   

Transportfirmaer   

ARoS Museum

 

Søg flere foredragsemner her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Trine Egede

- Du får svar inden for kort tid

  Britta Stubkær

  OOCL Århus

  "Et virkelig interessant foredrag om det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvordan skal det gribes an for både ledelse og medarbejdere. Foredragsholder Trine Egede formåede på højt plan at formidle emnet på kompetent og spændende vis. Man nåede ikke at falde i staver. Jeg kan kun anbefale foredraget - det er virkelig et relevant emne, der kan være vejen til at få luftet ud i det dårlige arbejdsklima."

  Henrik Petersen

  Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

  "Det var et absolut fantastisk workshop med godt fagligt indhold og . Trine har evnen til at leverer og involvere sine kursister,
  så man føler sig tryg - workshoppen kan kan stærkt anbefales !!"

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...

  Laura Faurschou

  Sådan kommer du ud over scenekanten med dit budskab Laura Faurschou Hvem er Laura FaurshouLaura Faurschou har gennem ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå, hvad vi spiser og hvorfor STEFFEN ANDERSEN Hvem er Steffen AndersenSteffen ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før - Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...
  Morten saksøe, speakerslounge, foredrag

  Morten Saksø

  Hvad sker der, når lægen bliver syg af stress? De største folkesygdomme set både fra en personlig og ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Jytte Hollender er ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

  Mille Bruun Sjøgren

  Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Mille brænder for at vise mennesker og virksomheder, at ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...