SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

METTE MORTENSEN

Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: "Alene i Vildmarken lll"

Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, savnet og kampen for at overleve uden anden mad end de fisk hun kunne fange og den spiselige vegetation hun selv kunne finde.

Arbejdsmæssigt er Mette uddannet i detailbranchen, hvor hun har arbejdet i Dansk Supermarked (nu Salling Group) i knap 20 år. Her arbejdede hun primært indenfor ledelse, personaleudvikling og undervisning.

Hun har desuden en coachuddannelse indenfor leadership og personlig udvikling. Gennem sit job i Dansk Supermarked har hun arbejdet en del med udvikling af kurser og teambuilding i større eller mindre gruppe, ofte i det udendørs rum.

I sommeren 2013 sagde hun sit job som varehuschef for en føtex-forretning op, for at starte livet som selvstændig indenfor friluftsliv og ledelse.

Hun tog en friluftsvejlederuddannelse i Viborg med omdrejningspunkt omkring; basis friluftsliv, kano, kajak, klatring og vinterfjeld og i dag arbejder hun som selvstændig i sin virksomhed All-Out med fokus er på friluftsliv, erhvervsrettet coaching, ledelseskurser og personaleudviklingsforløb.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
Fyn

 

Om Mette

Arbejdsmæssigt er Mette uddannet i detailbranchen, hvor hun har arbejdet i Dansk Supermarked (nu Salling Group) i knap 20 år. Her arbejdede hun primært indenfor ledelse, personaleudvikling og undervisning. Hun har desuden en coachuddannelse indenfor leadership og personlig udvikling. Gennem sit job i Dansk Supermarked har hun arbejdet en del med udvikling af kurser og teambuilding i større eller mindre gruppe, ofte i det udendørs rum.

I 2018 debuterede Mette som forfatter til bogen “Vandring og friluftsliv”, udgivet ved Muusmann Forlag, og var i 2019 med i TV-programmet "Alene i Vildmarken", hvor hun var alene i den norske vildmark i hele 58 døgn.

I sommeren 2013 sagde hun sit job som varehuschef for en føtex-forretning op, for at starte livet som selvstændig indenfor friluftsliv og ledelse. Hun tog en friluftsvejlederuddannelse i Viborg med omdrejningspunkt omkring; basis friluftsliv, kano, kajak, klatring og vinterfjeld og i dag arbejder hun som selvstændig i sin virksomhed All-Out med fokus er på friluftsliv, erhvervsrettet coaching, ledelseskurser og personaleudviklingsforløb.

Send en ufopligtende forespørgsel på Mette Mortensen her→

Foredrag


Foredrag: ”Alene i Vildmarken” – Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det

Mette Mortensen har imponeret mange med sin mos-isolerede selvbyggede bjælkehytte i TV-programmet "Alene i vildmarken lll” hvor DR1 følger otte seje menneskers kamp om at kunne klare sig længst mulig tid, alene i den norske vildmark. Og især 43-årige Mette Mortensen fra Kulhuse på Sjælland imponerede seerne.

Flere af de andre deltagere var udfordret en del af vejrforholdene i Norge og var løbende nødt til at finde andre steder at bo. Men ikke Mette, som inden for ganske kort tid fik bygget sin imponerende bjælkehytte ved bredden af søen Salsvatnet.

Når man spørger ind til Mettes strategier og om hvorfor hun valgte at bygge hytten, som hun gjorde, fortæller hun, at hendes fokus fra starten havde været på at bevare så meget overskud som muligt. En af hendes prioriteringer var at holde sig mæt, varm og tør under sit ophold i vildmarken. Samtidig gjaldt det for hende om, hele tiden at spare på kræfterne og derved ikke bruge unødig energi.

”Jeg prioriterede jo at knokle helt vildt meget på den første uge, hvor mine kræfter stadig var i top. Dette mest med henblik på at etablere mit hjem, hvor jeg ville kunne holde mig varm og tør. På denne måde vidste jeg, at to af de tre basale behov var dækket ind og derefter, når kræfterne gradvist slap op, gav det mig tid til at koncentrere mig om at skaffe føde.”

Netop det at skaffe føde, blev fra start lidt af en udfordring for Mette.

Under optagelserne rasler kiloene af, alt imens nattefrost, storm, ensomhed og udmattelse gnaver sig ind på hende. Men trods personlige kampe og ensomhed sidder 43-årige Mette Mortensen ofte på sin lille hjemmelavede bænk foran sin solide og flotte hjemmegjorte hytte og misser veltilpas op mod solen med en kop kaffe i hånden.

Under dette foredrag fortæller hun noget det, du ikke så på tv. Om tankerne, følelserne og forberedelserne op til afrejsen, kampene, glæderne og sorgerne under optagelserne og om succesfølelsen og kæligheden der overvældede hende efter hun kom hjem.Anerkendende selvledelse

Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det!

Et meget inspirerende og lærerigt foredrag, som giver plads til både eftertanke og refleksion.
Hvordan udnytter vi vores egne personlige ressourcer bedst muligt og på hvilken måde finder vi den bedste udgave af os selv, i en verden hvor krav og forventninger til øget leverance og optimering blot stiger og stiger. Det handler om personlig selvledelse på et anerkendende plan, om mentalt fokus og viljen til at levere bedst muligt – dette både privat og jobmæssigt.

”Jo bedre den enkelte er til at optimere egne ressourcer, des bedre vil teamet som helhed blive. Dette vil derfor hurtigt kunne aflæses på bundlinjen, uanset om det er på det menneskelige plan eller på det økonomiske plan”

Anerkendende selvledelse kræver mere end nogensinde, at vi har selvindsigt og kan fokusere positivt på såvel egne successer som på vores fiaskoer.

I dette ærlige og lærerige foredrag tager Mette udgangspunkt i sin mere end 15 år lange lederkarriere og på den meget personlige udfordring hun havde, da hun i efteråret 2018 klarede sig i hele 58 dage, mutters alene i den norske vildmark – uden andet ly end det hun selv kunne bygge og kun med den mad hun selv kunne finde i naturen.

Hør hvilke 10 ting Mette har taget med sig fra vildmarken, og få en indsigt i hvordan hun, i en oplevelse som denne, kan hente inspiration til øget arbejdsglæde i hverdagens fortravlede almindeligheder.

”Man kan godt være flere ting på samme tid, uden at gå på kompromis med sig selv. For mig handler det grundlæggende om at udfordre sig selv og den kultur vi lever i”

Send en ufopligtende forespørgsel på Mette Mortensen her→

Workshop
Video

 

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →


”Super foredragsholder! Sej kvinde, som sætter store tanker i gang”

______

Kenneth Walmod-Larsen

”Jeg kan varmt anbefale at høre Mette holde foredrag. Hun er meget vidende, humoristisk og nærværende”

______

Hanne Meyer

”Serviceteamet, Elsesminde havde i dag besøg af seje Mette fra Alene i vildmarken. Hun gav os et helt særligt og fantastisk foredrag om hendes liv, valg i livet og ikke mindst vildmarkshistorier”

______

Berit Slot Hermansen

Send en uforpligtende forespørgsel på Mette

- du får svar inden for kort tid!

”Jeg kan varmt anbefale at høre Mette holde foredrag. Hun er meget vidende, humoristisk og nærværende”

______

Hanne Meyer

Relaterede foredrag

Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Trine Petersen, SPEAKERSLounge, foredrag, retspsykiatri, borderline, selvskade, spiseforstyelser, mobning

Trine Petersen

Fra moppe offer til retspsykiatris patient - en personlig beretning, om borderline og selvskade TRINE PETERSEN Forfatter og ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...