Udnyt dine personlige ressourcer - og bliv en bedre udgave af dig selv

Mette Mortensen

Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre, foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og deltager i DR1´s TV-program: "Alene i Vildmarken lll"

Hvem er Mette Mortensen
Mette Mortensen er uddannet i detailbranchen, hvor hun har arbejdet med ledelse, personaleudvikling og undervisning. Derudover har hun en coachuddannelse indenfor leadership og personlig udvikling. Men du kender hende måske var TV-programmet "Alene i Vildmarken", hvor hun deltog i 2019. Året forinden udgav hun bogen "Vandring og friluftsliv". 

Det får du ud af et foredrag med Mette Mortensen
Mette Mortensen giver dig bl.a. et indblik i, hvordan hun taklede isolationen, savnet og kampen for at overleve uden anden mad end de fisk, som hun selv kunne fange dog den spiselige vegetation, hun kunne finde. Derudover kan Mette Mortensen også give dig konkrette og brugbare værktøjer til selvledelse. 

Derfor skal du booke et foredrag med Mette Mortensen
Mette Mortensen har en unik kombination af friluftsliv og ledelseserfaring. Kombinationen heraf giver dig en unik mulighed for nye refleksioner og vinkler på dit professionelle virker. 

 

Du kan også booke Mette Mortensen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

”Alene i Vildmarken” 

Mette Mortensen har imponeret mange med sin mos-isolerede selvbyggede bjælkehytte i TV-programmet "Alene i vildmarken lll”, hvor DR1 følger otte seje menneskers kamp om at kunne klare sig længst mulig tid, alene i den norske vildmark. Og især Mette Mortensen fra Kulhuse på Sjælland imponerede seerne.

Flere af de andre deltagere var udfordret en del af vejrforholdene i Norge og var løbende nødt til at finde andre steder at bo. Men ikke Mette, som inden for ganske kort tid fik bygget sin imponerende bjælkehytte ved bredden af søen Salsvatnet.

Når man spørger ind til Mettes strategier, fortæller hun, at hendes fokus fra starten havde været på at bevare så meget overskud som muligt. En af hendes prioriteringer var at holde sig mæt, varm og tør under sit ophold i vildmarken. Samtidig gjaldt det for hende om, hele tiden at spare på kræfterne og derved ikke bruge unødig energi.

Under optagelserne rasler kiloene af, alt imens nattefrost, storm, ensomhed og udmattelse gnaver sig ind på hende. Men trods personlige kampe og ensomhed sidder Mette Mortensen ofte på sin lille hjemmelavede bænk foran sin solide og flotte hjemmegjorte hytte og misser veltilpas op mod solen med en kop kaffe i hånden.

Under dette foredrag fortæller Mette dig noget det, som du ikke så på tv. Om tankerne, følelserne og forberedelserne op til afrejsen, kampene, glæderne og sorgerne under optagelserne og om succesfølelsen og kærligheden, der overvældede hende efter hun kom hjem.


Anerkendende selvledelse

Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det!

Hvordan udnytter vi vores egne personlige ressourcer bedst muligt og, på hvilken måde finder vi den bedste udgave af os selv i en verden, hvor krav og forventninger blot stiger og stiger. Det handler om personlig selvledelse på et anerkendende plan, om mentalt fokus og viljen til at levere bedst muligt – dette både privat og jobmæssigt.

”Jo bedre den enkelte er til at optimere egne ressourcer, des bedre vil teamet som helhed blive. Dette vil derfor hurtigt kunne aflæses på bundlinjen, uanset om det er på det menneskelige plan eller på det økonomiske plan”

Anerkendende selvledelse kræver mere end nogensinde, at vi har selvindsigt og kan fokusere positivt på såvel egne successer som på vores fiaskoer.

I dette ærlige og lærerige foredrag tager Mette udgangspunkt i sin mere end 15 år lange lederkarriere og på den meget personlige udfordring hun havde, da hun i efteråret 2018 klarede sig i hele 58 dage, mutters alene i den norske vildmark – uden andet ly end det hun selv kunne bygge og kun med den mad hun selv kunne finde i naturen.

Hør hvilke 10 ting Mette har taget med sig fra vildmarken, og få en indsigt i hvordan hun, i en oplevelse som denne, kan hente inspiration til øget arbejdsglæde i hverdagens fortravlede almindeligheder.

”Man kan godt være flere ting på samme tid, uden at gå på kompromis med sig selv. For mig handler det grundlæggende om at udfordre sig selv og den kultur vi lever i”


 

Hanne Meyer

”Jeg kan varmt anbefale at høre Mette holde foredrag. Hun er meget vidende, humoristisk og nærværende”

Berit Slot Hermansen

”Serviceteamet, Elsesminde havde i dag besøg af seje Mette fra Alene i vildmarken. Hun gav os et helt særligt og fantastisk foredrag om hendes liv, valg i livet og ikke mindst vildmarkshistorier”

Kenneth Walmod-Larsen

”Super foredragsholder! Sej kvinde, som sætter store tanker i gang”