Træn din mentale styrke og skab resultater

Kenneth Dreyer

Mentaltræner & coach

Hvem er Kenneth Dreyer 
Kenneth Dreyer er uddannet mentaltræner og coach og har gennem flere år haft sit eget firma mentalform. Her hjælper han både erhvervs- og sportsfolk med at skabe en stærk mentalitet, så præstation og trivsel er i top.
Kenneth er tidligere elitesportsudøver i petanque og har deltaget i mange internationale mesterskaber - bl.a. VM. Derudover har han været landstræner i Parasport Danmark, hvor det lykkes at rykke atleterne helt op på en 3. plads på verdensranglisten ved hjælp af fokus på mental styrke.

Det får du ud af et foredrag med Kenneth Dreyer 
Kenneth Dreyer giver dig først og fremmest et let brugbart foredrag som kredser omkring mentalitet, præstation, trivsel og potentiale. Hvordan kan vi ved hjælp af kendskab til vores hjerne og praktiske værktøjer f.eks. få en det som han kalder en bedre mental grundform, præstere bedre og mindske stress.

Derfor skal du booke et foredrag med Kenneth Dreyer
Kenneth Dreyer er en meget engageret mentaltræner og foredragsholder, som elsker at dele ud af sin viden. Med Kenneth Dreyer får du et foredrag, som er meget involverende og med en praktisk tilgang, hvor du med sikkerhed får brugbar viden og værktøjer med hjem, som kan gøre en forskel i din hverdag. Kenneth leverer inspirerende foredrag, som er nede på jorden og i øjenhøjde og fyldt med energi og humor.

Du kan også booke Kenneth Dreyer til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Stærkt! – Om mental styrke og hvordan vi udvikler den hos os selv og andre, så vi præsterer bedre.


Slap af! – Om stressforebyggelse og arbejdsglæde


Workshop

Det er også muligt at booke Kenneth Dreyer til en længere workshop, som vil gå mere i dybden og, hvor I også har mulighed for at prøve kræfter med mentaltræning på egen krop gennem øvelser. 

Workshoppens indhold og varighed bliver planlagt i samarbejde med jer, så indholdet passer til jeres situation, branche, ønsker og behov. 

Kontakt vores konsulenter på 22 80 60 56 eller udfyld kontaktformularen her til højre - så finder vi sammen en god løsning til jer. Vi sidder klar til at hjælpe!


”Jeg hjælper dig til at gøre det bedre eller få det bedre indenfor sport, erhverv og karriere. Med et foredrag får du/I mentaltræning der gør en forskel! Du får masser af engagement og støtte til at nå over din egen personlige målstreg”

______

Kenneth Dreyer