Få indsigt i karriereudvikling og fremtidens generationer på arbejdsmarkedet

Yvonne Urban

Ledelsesrådgiver, forretningskvinde, innovatør, forfatter og foredragsholder

Hvem er Yvonne Urban
Yvonne Urban er specialist, når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. Yvonne Urban har mere en 20 års erfaringer fra det private og offentlige erhvervsliv, og har de sidste mange år arbejdet for topledere. 
Yvonne Urban var én af de allerførste til at arbejde med karriereudvikling. Den gang blev der rystet på hovedet af hendes ydelse. Det gør der ikke mere. I dag har hun for alvor slået sit navn fast, som en af de førende eksperter og rådgivere inden for karriererådgivning og -udvikling.

Det får du ud af et foredrag med Yvonne Urban
Yvonne Urban kan give dig stor indsigt i de kommende generationer, som er på vej ind på arbejdsmarkedet. Hun kan give dig mulighed for at få et overblik over karrierens faser - og hvad karriere egentlig betyder og, hvordan du får det til at hænge sammen med dit øvrige liv. En god karriere handler ikke om at arbejde 80 timer om ugen og stile efter direktørgangen. Det handler om meget mere end det. 

Derfor skal du booke et foredrag med Yvonne Urban
Få et fantastisk levende og berigende foredrag, hvor Yvonne Urban med sin viden, skarphed tilsat humor, nagler årtiers indsigt i karrierens og drømmelivets (u)muligheder. Alle foredrag og workshop bliver skræddersyet, så det er relevant og aktuelt ift. jeres situation og hverdag og matcher jeres ønsker og behov.

Det er også muligt at udvikle karriereudviklingsforløb, som består af foredrag, workshop og efterfølgende 1:1 rådgivning. 

Du kan også booke Yvonne Urban til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

 


Karrierens Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Urban tager os med på en gevaldig opdagelsesrejse i vores lykkedrømme. Med sine mange års skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, teknologiens og livets foranderlighed, bliver I taget med tilbage til de årtier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv. Det bliver en opdagelsesrejse udover det sædvanlige, hvor vaneprægede dogmer udfordres og lærerige, morsomme indsigter afsløres - råt for usødet.

Vi sætter den store lup på generationskultur, succes, livsstil og stressforgiftningen som slagen i paradiset.
Det bliver mægtig inspirerende, morsomt og udviklende.


Ramt af millennials feber?

Mange ledere og organisationer rammes af angsten for ledelse af millennials i øjeblikket. Det er næsten nået så vidt, at der er skabt et skræmmebillede på linje med ’visitors from space’.

Foredraget henvender sig til mellemledere og andre ledergrupper, og går bagom de påstande, der florerer omkring millennials indtræden i erhvervslivet. Er de virkelig så meget anderledes i deres adfærd og forventninger til arbejdslivet, som det antages? Yvonne Urban har senest arbejdet med rådgivning af bl.a. en gruppe millennials i de første seks måneder af 2019.

Foredraget taget fat i generation Y og Zs forhold til karriere, forventninger, selvbevidsthed, mod, motivation, purpose, titler, anerkendelse, disruption, SoMe, etik, moral og meget mere. Det er super velegnet som morgenmøde, hvor der lægges op til dialog om forestillinger versus realiteter.


Kan man elske sin arbejdsplads?

Hvem vil ikke gerne have fantastiske kolleger, der udsender god energi, og får dig til at blomstre? Hvem vil ikke gerne kunne sige til middagsselskaber med vennerne, ”jeg rå elsker simpelthen min arbejdsplads”, i stedet for det modsatte?

Yvonne Urbans foredrag sætter spot på det gode kollegaskab. Hvordan forvandler man et skræntende arbejdsmiljø til et miljø med god energi og en højre well-being faktor på kolleganiveau, så hverdagsglæden vokser og smitter af på teamets, afdelingens og virksomhedens bundlinjeresultat?

Scenen sættes med egne historier fra det virkelige liv. De negative og lærerige. De positive og glædelige. Der tages fat i on-boarding strategier. Og med et gevaldigt kærligt spark bagi, ses der på den sofistikerede mobber, bevidste og ubevidste bias, faglig viden om trivsel og det gode arbejdsmiljøs systematiske påvirkning af sygefravær og stress.

Men kan man komme til at elske sin arbejdsplads og skabe bedre trivsel? Ja, er det korte svar.

På ryggen af historierne fra det virkelige liv og fakta, der giver stof til eftertanke, bindes foredraget sammen med positive incitamenter og redskaber, der får jer ud af starthullerne og tage ansvar for en langtidsholdbar strategi og autentisk indsats, der forbedre kollegaskabet, arbejdsmiljøet og hverdagsglæden.

Foredraget er en saltvandsindsprøjtning af alvor og redskaber til at søsætte positive tiltag. Formen er bestemt ikke tandløs – og sætter også humoren i spil.


Store forventninger

Vores grandiose forventninger til karrieren, livet, kæresteforhold, ægteskab og børn tages kærligt under behandling.  

Hvilke billeder og forestillinger har du indløst til den rejse? Er du tilstede, mens tid er? Altså sådan rigtig tilstede?

I dette finurlige foredrag udfordrer Yvonne Urban deltagerne med livets store forventninger. Det skal nok sætte gang i en meget genkendelige situationer – og lattermusklerne.


 

Workshops

Med en Workshops får Yvonne mulighed for gå mere i dybden. Hun tilretter alle forløb i forhold til virksomhedens ønsker og behov.


 


 Karrieren Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig udviklingsrejse i vores lykkedrømme. Med sine skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, tekonologiens og livets hastige foranderlighed, bliver I taget med ind i et univers af fortidens drømmescenarier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv, imens overrumplende og morsomme indsigter bliver afsløret råt for usødet.

Vi går tæt på og arbejde med vor tids præstationskultur, status, succes og stressforgiftningen som slagen i paradiset.Den gode kollega

Hvem vil ikke gerne være den gode kollega? Det menneske, der møder andre kolleger med varme og respekt og gør en forskel for miljøet på arbejdspladsen. Vi har sikkert alle mødt mindst én af dem. Men vi har også alle været ude for dem, som har tolket os forkert - og gjort os forkerte. Alle har et ansvar for at skabe trivsel på arbejdspladsen. For når tillid og trivsel er tilstede, afspejler det sig på vores arbejdsmæssige resultater.

I workshoppen giver Yvonne Carlstedt deltagerne værktøjer i arbejdsglæde, trivsel og respekt for vores kolleger. Alle kan aktivt være med til at påvirke arbejdsmiljøet til det bedre.

Workshoppen giver deltagerne et brugbare værktøjer og kærligt spark bagi, fordi de tvinges til at arbejde med deres omgangsform med kolleger og andre mennesker, men humoren er også altid tilstede og slår til, når man mindst venter det.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Yvonne Urban

- Du får svar inden for kort tid

  "Yvonne Urban har fingeren på pulsen!"

  Yvonne

  "I 20 år har jeg arbejdet med mænd og kvinders HEARTcore og HARDcore karriere, drømme, udfordringer og fremtidsperspektiver.

  Og jeg brænder for at dele min viden og formidle essensen af vigtige budskaber."

  Relaterede foredrag

  Pernille Garde Abildgaard

  Styrk den kollektive produktivitet med en 4-dages arbejdsuge Pernille Garde Abildgaard CEO og stifter virksomheden "Take Back Time" ...

  Stephen Bruyant-Langer

  When you've done well - then what? Stephen Bruyant-Langer Top Executive coach, grundlægger af "The Personal Business Plan", ...

  Peter Tillegreen

  Prioritér din og virksomhedens økonomi med en optimal pension Peter Tillegreen Hvem er Peter TillegreenPeter Tillegreen er uddannet ...

  Tom Johansen

  Lad ikke fortidens begrænsninger definere fremtidens muligheder Tom Johansen Hvem er Tom Johansen?Tom Johansen er mest kendt som ...

  Norby & Marcinkowski

  Træf bedre beslutninger med mindfulness Norby & Marcinkowski Hvem er Norby & MarcinkowskiCharlotte Norby og Camilla Marcinkowski underviser ...

  Ronnie Vindbjerg

  Find din motivation med selvledelse Ronnie Vindbjerg Hvem er Ronnie VindbjergRonnie Vindbjerg har en fortid som officer i ...

  Jannich Rindom

  Er du træt af at ringe kold kanvas? Jannich Rindom Hvem er Jannich RindomJannich Rindom har arbejdet i ...

  Jacob Elton

  Nå dit publikum via LinkedIn Jacob Elton Hvem er Jacob Elton LinkedIn har mere end 2 mio. brugere ...

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Skab større motivation og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris Engelund har i mere end 20 år ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...

  Jesper Bergstrøm

  Forstå kundernes kropssprog - og boost dit salg Jesper Bergstrøm Hvem er Jesper BergstrømJesper Bergstrøm er ekspert i ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Få indblik i moderne etik og træf bedre beslutninger Christina Busk Hvem er Christina BuskChristina Busk har mange ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums Simon & Rasmus fra GRUMS Hvem er Simon & Rasmus fra ...

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Direktør ved Center ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel Mikael Kamber Hvem er Mikael KamberMikael Kamber er uddannet journalist, ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! Motivation, ledelse og udvikling gennem storytelling Osama Salame Hvem er Osama SalameOsama Salame har fortalt ...

  SPEAKERSnetwork

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Få modet til at sige nej, stå fast og tro på dig selv Thomas Gerstrøm Hvem er Thomas ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejder arbejder med glæde Janni Bach Hvem er Janni Bach Janni Bach ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Styrk din modstandskraft med mentaltræning Morten Brünning Brøgger Hvem er Morten Brünning BrøggerMorten har mere end 15 års ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Kenneth Dreyer Hvem er Kenneth Dreyer Kenneth Dreyer er uddannet mentaltræner og ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Skab ekstraordinære resultater gennem kundeloyalitet og arbejdsglæde Peter Winther Hvem er Peter WintherPeter Winther har siden sin karrieres ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Brænd igennem med stærke førstehåndsindtryk og præsentationer Mathias Bruhn Hvem er Mathias BruhnMathias Bruhn er uddannet i erhvervspsykologi ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! Mads Keiser Hvem er Mads Keiser"Hvis vi ikke kan grine af det, så kan ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  Udnyt dine personlige ressourcer - og bliv en bedre udgave af dig selv Mette Mortensen Hvem er Mette ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Bliv bedre til at forstå misforståelser Thomas Dybro Hvem er Thomas DybroThomas Dybro var blandt de overlevende, da ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...

  Rasmus Bagger

  Det man gør, bliver man god til - så vælg med omtanke Rasmus Bagger Hvem er Rasmus BaggerRasmus ...

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter samt CEO i virksomheden TimeWellSpent Hvem er ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Lær, hvordan du bruger kultur og værdier aktivt Dorte Krogh Hvem er Dorte KroghDorte er mentor i DTU ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Forstå dine kunder - og skab de bedste kundeoplevelser Johnny Jensen Hvem er Johnny JensenJohnny Jensen har siden ...