SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

YVONNE URBAN

Foredragsholder, ledelsesrådgiver, forretningskvinde, innovatør, og forfatter

Yvonne Urban er specialist, når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling.

Hun har rådgivet, undervist og holdt foredrag for et stort antal kvinder og mænd i erhvervslivet, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Men Yvonne siger ærligt: ”ja, det lyder som om, det hele bare har været ”a long nice walk in the park”. Det har det bestemt ikke. Livet som selvstændig har kostet exceptionelt meget mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig - og mange er klar over”.

Yvonne har 20 års erfaringer fra det private og offentlige erhvervsliv som høj og lav dame, og arbejdede de sidste 14 år for topledere. Der var der mange slags udfordringer, som skulle tackles. Udfordringer man ikke kunne læse sig til, hvordan skulle løses i nogen som helst ledelsesmæssig teoribog.

Få et fantastisk levende og berigende foredrag, hvor Yvonne med sin viden, skarphed tilsat humor, nagler årtiers indsigt i karrierens og drømmelivets (u)muligheder.

Yvonne kan bookes til foredrag, workshops og 1:1 rådgivninger.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Om Yvonne

Yvonne Urban har fingeren på pulsen, når talen falder på karrierens faser, op og nedture, ambitioner, jagten på lykken, succes, livets foranderligheder, generationer X, Y, Z og arbejdsmarkedets agile udvikling.

I ’99 blev hun first-mover som professionel karriererådgiver; på et netværksmøde traf hun Alan Binau, der dengang var direktør og medstifter af outplacement firmaet AS3. 1½ år senere inviterede han hende til møde i AS3, og tilbød hende at blive certificeret outplacement rådgiver. Efter eksamen blev hun udvalgt som en af de første, der også skulle rådgive på deres executive rådgiverteam. Og hun har for længst slået sit navn fast som en af de bedste rådgivere i branchen!

Derefter udviklede hun et Executive Coaching program for den globale kursusvirksomhed FranklinCovey, og certificerede deres konsulenter med en slut evaluering på 100 %. Hun har skrevet om karrierens præmis for Berlingske Business i 5 år, hvor det normale var maksimalt 3 år. Artiklerne blev ofte citeret på Dansk Arbejdsgivers forenings hjemmeside og brugt som undervisningsmateriale. I 2016 blev hun kontaktet af verdens største e-bog forlag, der ville have hende til at skrive en bog for dem. ”Karrierens Stress DNA” blev en bestseller efter 1½ måned. For når Yvonne kaster sig ud i noget, gør hun det helhjertet i skarp konkurrence med sig selv.

Send en uforpligtende foresprøgsel på Yvonne her →

Foredrag

Engagerende og inspirerende foredrag

Alle Yvonne Urban Carlstedts foredrag kan kombineres og tilpasses 100 % jeres mål for dagen. Med en tæt dialog omkring jeres ønsker sikres det, at der rammes plet.Karrierens Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig opdagelsesrejse i vores lykkedrømme. Med sine mange års skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, teknologiens og livets foranderlighed, bliver I taget med tilbage til de årtier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv. Det bliver en opdagelsesrejse udover det sædvanlige, hvor vaneprægede dogmer udfordres og lærerige, morsomme indsigter afsløres - råt for usødet.

Vi sætter den store lup på generationskultur, succes, livsstil og stressforgiftningen som slagen i paradiset.
Det bliver mægtig inspirerende, morsomt og udviklende.Ramt af millennials feber?

Mange ledere og organisationer rammes af angsten for ledelse af millennials i øjeblikket. Det er næsten nået så vidt, at der er skabt et skræmmebillede på linje med ’visitors from space’.

Foredraget henvender sig til mellemledere og andre ledergrupper, og går bagom de påstande, der florerer omkring millennials indtræden i erhvervslivet. Er de virkelig så meget anderledes i deres adfærd og forventninger til arbejdslivet, som det antages? Yvonne Carlstedt har senest arbejdet med rådgivning af bl.a. en gruppe millennials i de første seks måneder af 2019.

Foredraget taget fat i generation Y og Zs forhold til karriere, forventninger, selvbevidsthed, mod, motivation, purpose, titler, anerkendelse, disruption, SoMe, etik, moral og meget mere. Det er super velegnet som morgenmøde, hvor der lægges op til dialog om forestillinger versus realiteter.


Kan man elske sin arbejdsplads?

Hvem vil ikke gerne have fantastiske kolleger, der udsender god energi, og får dig til at blomstre? Hvem vil ikke gerne kunne sige til middagsselskaber med vennerne, ”jeg rå elsker simpelthen min arbejdsplads”, i stedet for det modsatte?

Yvonne Carlstedts foredrag sætter spot på det gode kollegaskab. Hvordan forvandler man et skræntende arbejdsmiljø til et miljø med god energi og en højre well-being faktor på kolleganiveau, så hverdagsglæden vokser og smitter af på teamets, afdelingens og virksomhedens bundlinjeresultat?

Scenen sættes med egne historier fra det virkelige liv. De negative og lærerige. De positive og glædelige. Der tages fat i on-boarding strategier. Og med et gevaldigt kærligt spark bagi, ses der på den sofistikerede mobber, bevidste og ubevidste bias, faglig viden om trivsel og det gode arbejdsmiljøs systematiske påvirkning af sygefravær og stress.

Men kan man komme til at elske sin arbejdsplads og skabe bedre trivsel? Ja, er det korte svar.

På ryggen af historierne fra det virkelige liv og fakta, der giver stof til eftertanke, bindes foredraget sammen med positive incitamenter og redskaber, der får jer ud af starthullerne og tage ansvar for en langtidsholdbar strategi og autentisk indsats, der forbedre kollegaskabet, arbejdsmiljøet og hverdagsglæden.

Foredraget er en saltvandsindsprøjtning af alvor og redskaber til at søsætte positive tiltag. Formen er bestemt ikke tandløs – og sætter også humoren i spil.Store forventninger

Vores grandiose forventninger til karrieren, livet, kæresteforhold, ægteskab og børn tages kærligt under behandling.  

Hvilke billeder og forestillinger har du indløst til den rejse? Er du tilstede, mens tid er? Altså sådan rigtig tilstede?

I dette finurlige foredrag udfordrer Yvonne Carlstedt deltagerne med livets store forventninger. Det skal nok sætte gang i en meget genkendelige situationer – og lattermusklerne.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Workshops

Med en Workshops får Yvonne mulighed for gå mere i dybden. Hun tilretter alle forløb i forhold til virksomhedens ønsker og behov.


 


 Karrieren Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig udviklingsrejse i vores lykkedrømme. Med sine skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, tekonologiens og livets hastige foranderlighed, bliver I taget med ind i et univers af fortidens drømmescenarier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv, imens overrumplende og morsomme indsigter bliver afsløret råt for usødet.

Vi går tæt på og arbejde med vor tids præstationskultur, status, succes og stressforgiftningen som slagen i paradiset.Den gode kollega

Hvem vil ikke gerne være den gode kollega? Det menneske, der møder andre kolleger med varme og respekt og gør en forskel for miljøet på arbejdspladsen. Vi har sikkert alle mødt mindst én af dem. Men vi har også alle været ude for dem, som har tolket os forkert - og gjort os forkerte. Alle har et ansvar for at skabe trivsel på arbejdspladsen. For når tillid og trivsel er tilstede, afspejler det sig på vores arbejdsmæssige resultater.

I workshoppen giver Yvonne Carlstedt deltagerne værktøjer i arbejdsglæde, trivsel og respekt for vores kolleger. Alle kan aktivt være med til at påvirke arbejdsmiljøet til det bedre.

Workshoppen giver deltagerne et brugbare værktøjer og kærligt spark bagi, fordi de tvinges til at arbejde med deres omgangsform med kolleger og andre mennesker, men humoren er også altid tilstede og slår til, når man mindst venter det.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Bøger

Yvonne Carlstedt er forfatter til e-bog succen "Karrieren Stress DNA" 

Yvonne Carlstedt, karrierens-stress-dna bog SpeakersLounge

I marts 2016 fik jeg en mail fra forlaget Bookboon. De ville høre, om jeg vil skrive en e-bog for dem. Den skulle være til kvinder og mænd i erhvervslivet og have et relevant fokus.

Hvad var mere relevant end karriere og stress. Et område jeg har arbejdet med siden 1999.

Karrierens Stress DNA giver dig en forståelig indsigt i, hvad der er årsager til den stress og angst, der spreder sig med lynets hast og rammer både den yngre generation og den mere modne generation.

I bogen går jeg tilbage til 50’erne for at finde nogle af årsagerne. Og fra mine mange års arbejde som executive coach, stress- og karriererådgiver, giver jeg dig indblik i skjulte og chokerende grunde.

Det gør jeg, fordi jeg ønsker, at sætte fokus på nogle faldgruber, du skal være opmærksom på, som nemt overses, fordi de kun italesættes bag lukkede døre.  

I bogen får du for første gang adgang til min viden – og værktøjer, som både vil udfordrer dig – og samtidig give dig indsigt i, hvordan du bedre beskytter dig selv.

Hvem har ansvaret for stress?

Stress er ikke kun et ledelsesansvar, men et samfunds- og personligt ansvar. Intentionen med min bog er, at få skabt en tiltrængt debat, så vi begynder at overveje, hvordan vi bruger / overforbruger os selv.

Hvorfor stiller vi så urealistiske krav til karrieren, efteruddannelse, succes, indtjening – samtidig med, at vi vil dyrke sport, og er i en livsfase, hvor der stiftes familie.

Bogen henvender sig til HR-ledelsen, direktionen,  ledere, medarbejdere – men også til dig som privatperson.

Linket til køb af Karrierens stress DNA finder du her.

Yvonne Carlstedt holder foredrag om Karrierens stress DNA i virksomheder.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.


 
 

SOVI (Prinsesse Marie er protektor for SOVI)

Schneider-Electric A/S

Lundbeck A/S

Kantar Gallup A/S

Millward Brown Denmark ApS

Scandic Eremitage, Lyngby

Udenrigsministeriet

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Yvonne Urban

- du får svar inden for kort tid!

"Yvonne Urban har fingeren på pulsen!"

Yvonne

"I 20 år har jeg arbejdet med mænd og kvinders HEARTcore og HARDcore karriere, drømme, udfordringer og fremtidsperspektiver.

Og jeg brænder for at dele min viden og formidle essensen af vigtige budskaber."

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Ekspedition plastik, Sprekerslounge, foredrag, miljø, forurening, plastikforureningen i vandet, grøn omstilling

Ekspedition Plastik

Kom med på Ekspedition Plastik - til lands, til vands eller indenfor EKSPEDITION PLASTIK Foreningen der dokumenterer, fortæller ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...