YVONNE URBAN

Foredragsholder, ledelsesrådgiver, forretningskvinde, innovatør, og forfatter

Yvonne Urban er specialist, når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling.

Hun har rådgivet, undervist og holdt foredrag for et stort antal kvinder og mænd i erhvervslivet, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Men Yvonne siger ærligt: ”ja, det lyder som om, det hele bare har været ”a long nice walk in the park”. Det har det bestemt ikke. Livet som selvstændig har kostet exceptionelt meget mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig - og mange er klar over”.

Yvonne har 20 års erfaringer fra det private og offentlige erhvervsliv som høj og lav dame, og arbejdede de sidste 14 år for topledere. Der var der mange slags udfordringer, som skulle tackles. Udfordringer man ikke kunne læse sig til, hvordan skulle løses i nogen som helst ledelsesmæssig teoribog.

Få et fantastisk levende og berigende foredrag, hvor Yvonne med sin viden, skarphed tilsat humor, nagler årtiers indsigt i karrierens og drømmelivets (u)muligheder.

Yvonne kan bookes til foredrag, workshops og 1:1 rådgivninger.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Om Yvonne

Yvonne Urban har fingeren på pulsen, når talen falder på karrierens faser, op og nedture, ambitioner, jagten på lykken, succes, livets foranderligheder, generationer X, Y, Z og arbejdsmarkedets agile udvikling.

I ’99 blev hun first-mover som professionel karriererådgiver; på et netværksmøde traf hun Alan Binau, der dengang var direktør og medstifter af outplacement firmaet AS3. 1½ år senere inviterede han hende til møde i AS3, og tilbød hende at blive certificeret outplacement rådgiver. Efter eksamen blev hun udvalgt som en af de første, der også skulle rådgive på deres executive rådgiverteam. Og hun har for længst slået sit navn fast som en af de bedste rådgivere i branchen!

Derefter udviklede hun et Executive Coaching program for den globale kursusvirksomhed FranklinCovey, og certificerede deres konsulenter med en slut evaluering på 100 %. Hun har skrevet om karrierens præmis for Berlingske Business i 5 år, hvor det normale var maksimalt 3 år. Artiklerne blev ofte citeret på Dansk Arbejdsgivers forenings hjemmeside og brugt som undervisningsmateriale. I 2016 blev hun kontaktet af verdens største e-bog forlag, der ville have hende til at skrive en bog for dem. ”Karrierens Stress DNA” blev en bestseller efter 1½ måned. For når Yvonne kaster sig ud i noget, gør hun det helhjertet i skarp konkurrence med sig selv.

Send en uforpligtende foresprøgsel på Yvonne her →

Foredrag

Engagerende og inspirerende foredrag

Alle Yvonne Urban Carlstedts foredrag kan kombineres og tilpasses 100 % jeres mål for dagen. Med en tæt dialog omkring jeres ønsker sikres det, at der rammes plet.Karrierens Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig opdagelsesrejse i vores lykkedrømme. Med sine mange års skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, teknologiens og livets foranderlighed, bliver I taget med tilbage til de årtier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv. Det bliver en opdagelsesrejse udover det sædvanlige, hvor vaneprægede dogmer udfordres og lærerige, morsomme indsigter afsløres - råt for usødet.

Vi sætter den store lup på generationskultur, succes, livsstil og stressforgiftningen som slagen i paradiset.
Det bliver mægtig inspirerende, morsomt og udviklende.Ramt af millennials feber?

Mange ledere og organisationer rammes af angsten for ledelse af millennials i øjeblikket. Det er næsten nået så vidt, at der er skabt et skræmmebillede på linje med ’visitors from space’.

Foredraget henvender sig til mellemledere og andre ledergrupper, og går bagom de påstande, der florerer omkring millennials indtræden i erhvervslivet. Er de virkelig så meget anderledes i deres adfærd og forventninger til arbejdslivet, som det antages? Yvonne Carlstedt har senest arbejdet med rådgivning af bl.a. en gruppe millennials i de første seks måneder af 2019.

Foredraget taget fat i generation Y og Zs forhold til karriere, forventninger, selvbevidsthed, mod, motivation, purpose, titler, anerkendelse, disruption, SoMe, etik, moral og meget mere. Det er super velegnet som morgenmøde, hvor der lægges op til dialog om forestillinger versus realiteter.


Kan man elske sin arbejdsplads?

Hvem vil ikke gerne have fantastiske kolleger, der udsender god energi, og får dig til at blomstre? Hvem vil ikke gerne kunne sige til middagsselskaber med vennerne, ”jeg rå elsker simpelthen min arbejdsplads”, i stedet for det modsatte?

Yvonne Carlstedts foredrag sætter spot på det gode kollegaskab. Hvordan forvandler man et skræntende arbejdsmiljø til et miljø med god energi og en højre well-being faktor på kolleganiveau, så hverdagsglæden vokser og smitter af på teamets, afdelingens og virksomhedens bundlinjeresultat?

Scenen sættes med egne historier fra det virkelige liv. De negative og lærerige. De positive og glædelige. Der tages fat i on-boarding strategier. Og med et gevaldigt kærligt spark bagi, ses der på den sofistikerede mobber, bevidste og ubevidste bias, faglig viden om trivsel og det gode arbejdsmiljøs systematiske påvirkning af sygefravær og stress.

Men kan man komme til at elske sin arbejdsplads og skabe bedre trivsel? Ja, er det korte svar.

På ryggen af historierne fra det virkelige liv og fakta, der giver stof til eftertanke, bindes foredraget sammen med positive incitamenter og redskaber, der får jer ud af starthullerne og tage ansvar for en langtidsholdbar strategi og autentisk indsats, der forbedre kollegaskabet, arbejdsmiljøet og hverdagsglæden.

Foredraget er en saltvandsindsprøjtning af alvor og redskaber til at søsætte positive tiltag. Formen er bestemt ikke tandløs – og sætter også humoren i spil.Store forventninger

Vores grandiose forventninger til karrieren, livet, kæresteforhold, ægteskab og børn tages kærligt under behandling.  

Hvilke billeder og forestillinger har du indløst til den rejse? Er du tilstede, mens tid er? Altså sådan rigtig tilstede?

I dette finurlige foredrag udfordrer Yvonne Carlstedt deltagerne med livets store forventninger. Det skal nok sætte gang i en meget genkendelige situationer – og lattermusklerne.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Workshops

Med en Workshops får Yvonne mulighed for gå mere i dybden. Hun tilretter alle forløb i forhold til virksomhedens ønsker og behov.


 


 Karrieren Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig udviklingsrejse i vores lykkedrømme. Med sine skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, tekonologiens og livets hastige foranderlighed, bliver I taget med ind i et univers af fortidens drømmescenarier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv, imens overrumplende og morsomme indsigter bliver afsløret råt for usødet.

Vi går tæt på og arbejde med vor tids præstationskultur, status, succes og stressforgiftningen som slagen i paradiset.Den gode kollega

Hvem vil ikke gerne være den gode kollega? Det menneske, der møder andre kolleger med varme og respekt og gør en forskel for miljøet på arbejdspladsen. Vi har sikkert alle mødt mindst én af dem. Men vi har også alle været ude for dem, som har tolket os forkert - og gjort os forkerte. Alle har et ansvar for at skabe trivsel på arbejdspladsen. For når tillid og trivsel er tilstede, afspejler det sig på vores arbejdsmæssige resultater.

I workshoppen giver Yvonne Carlstedt deltagerne værktøjer i arbejdsglæde, trivsel og respekt for vores kolleger. Alle kan aktivt være med til at påvirke arbejdsmiljøet til det bedre.

Workshoppen giver deltagerne et brugbare værktøjer og kærligt spark bagi, fordi de tvinges til at arbejde med deres omgangsform med kolleger og andre mennesker, men humoren er også altid tilstede og slår til, når man mindst venter det.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Bøger

Yvonne Carlstedt er forfatter til e-bog succen "Karrieren Stress DNA" 

Yvonne Carlstedt, karrierens-stress-dna bog SpeakersLounge

I marts 2016 fik jeg en mail fra forlaget Bookboon. De ville høre, om jeg vil skrive en e-bog for dem. Den skulle være til kvinder og mænd i erhvervslivet og have et relevant fokus.

Hvad var mere relevant end karriere og stress. Et område jeg har arbejdet med siden 1999.

Karrierens Stress DNA giver dig en forståelig indsigt i, hvad der er årsager til den stress og angst, der spreder sig med lynets hast og rammer både den yngre generation og den mere modne generation.

I bogen går jeg tilbage til 50’erne for at finde nogle af årsagerne. Og fra mine mange års arbejde som executive coach, stress- og karriererådgiver, giver jeg dig indblik i skjulte og chokerende grunde.

Det gør jeg, fordi jeg ønsker, at sætte fokus på nogle faldgruber, du skal være opmærksom på, som nemt overses, fordi de kun italesættes bag lukkede døre.  

I bogen får du for første gang adgang til min viden – og værktøjer, som både vil udfordrer dig – og samtidig give dig indsigt i, hvordan du bedre beskytter dig selv.

Hvem har ansvaret for stress?

Stress er ikke kun et ledelsesansvar, men et samfunds- og personligt ansvar. Intentionen med min bog er, at få skabt en tiltrængt debat, så vi begynder at overveje, hvordan vi bruger / overforbruger os selv.

Hvorfor stiller vi så urealistiske krav til karrieren, efteruddannelse, succes, indtjening – samtidig med, at vi vil dyrke sport, og er i en livsfase, hvor der stiftes familie.

Bogen henvender sig til HR-ledelsen, direktionen,  ledere, medarbejdere – men også til dig som privatperson.

Linket til køb af Karrierens stress DNA finder du her.

Yvonne Carlstedt holder foredrag om Karrierens stress DNA i virksomheder.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.


 
 

SOVI (Prinsesse Marie er protektor for SOVI)

Schneider-Electric A/S

Lundbeck A/S

Kantar Gallup A/S

Millward Brown Denmark ApS

Scandic Eremitage, Lyngby

Udenrigsministeriet

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Yvonne Urban

- Du får svar inden for kort tid

  "Yvonne Urban har fingeren på pulsen!"

  Yvonne

  "I 20 år har jeg arbejdet med mænd og kvinders HEARTcore og HARDcore karriere, drømme, udfordringer og fremtidsperspektiver.

  Og jeg brænder for at dele min viden og formidle essensen af vigtige budskaber."

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Hvem er Marie LitrupMarie Litrup har mere end 15 års erfaring ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Den professionelle kundeservice & IT servicedesk - Hvad kendetegner de gode kundeopleveler JOHNNY JENSEN Johnny Jensen formår på ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Lær at være 123% dig selv - ALTID CARINA HECKSCHER Hvem er Carina HeckscherCarina Heckscher brænder for at ...
  Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

  Lars Christiansen

  "Mesterhjerne" - hvordan vi som mennesker lære på den hurtigste og mest effektive måde LARS CHRISTIANSEN Her får ...