Få indsigt i karriereudvikling og fremtidens generationer på arbejdsmarkedet

Yvonne Urban

Ledelsesrådgiver, forretningskvinde, innovatør, forfatter og foredragsholder

Hvem er Yvonne Urban
Yvonne Urban er specialist, når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. Yvonne Urban har mere en 20 års erfaringer fra det private og offentlige erhvervsliv, og har de sidste mange år arbejdet for topledere. 
Yvonne Urban var én af de allerførste til at arbejde med karriereudvikling. Den gang blev der rystet på hovedet af hendes ydelse. Det gør der ikke mere. I dag har hun for alvor slået sit navn fast, som en af de førende eksperter og rådgivere inden for karriererådgivning og -udvikling.

Det får du ud af et foredrag med Yvonne Urban
Yvonne Urban kan give dig stor indsigt i de kommende generationer, som er på vej ind på arbejdsmarkedet. Hun kan give dig mulighed for at få et overblik over karrierens faser - og hvad karriere egentlig betyder og, hvordan du får det til at hænge sammen med dit øvrige liv. En god karriere handler ikke om at arbejde 80 timer om ugen og stile efter direktørgangen. Det handler om meget mere end det. 

Derfor skal du booke et foredrag med Yvonne Urban
Få et fantastisk levende og berigende foredrag, hvor Yvonne Urban med sin viden, skarphed tilsat humor, nagler årtiers indsigt i karrierens og drømmelivets (u)muligheder. Alle foredrag og workshop bliver skræddersyet, så det er relevant og aktuelt ift. jeres situation og hverdag og matcher jeres ønsker og behov.

Det er også muligt at udvikle karriereudviklingsforløb, som består af foredrag, workshop og efterfølgende 1:1 rådgivning. 

Du kan også booke Yvonne Urban til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

 


Karrierens Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Urban tager os med på en gevaldig opdagelsesrejse i vores lykkedrømme. Med sine mange års skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, teknologiens og livets foranderlighed, bliver I taget med tilbage til de årtier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv. Det bliver en opdagelsesrejse udover det sædvanlige, hvor vaneprægede dogmer udfordres og lærerige, morsomme indsigter afsløres - råt for usødet.

Vi sætter den store lup på generationskultur, succes, livsstil og stressforgiftningen som slagen i paradiset.
Det bliver mægtig inspirerende, morsomt og udviklende.


Ramt af millennials feber?

Mange ledere og organisationer rammes af angsten for ledelse af millennials i øjeblikket. Det er næsten nået så vidt, at der er skabt et skræmmebillede på linje med ’visitors from space’.

Foredraget henvender sig til mellemledere og andre ledergrupper, og går bagom de påstande, der florerer omkring millennials indtræden i erhvervslivet. Er de virkelig så meget anderledes i deres adfærd og forventninger til arbejdslivet, som det antages? Yvonne Urban har senest arbejdet med rådgivning af bl.a. en gruppe millennials i de første seks måneder af 2019.

Foredraget taget fat i generation Y og Zs forhold til karriere, forventninger, selvbevidsthed, mod, motivation, purpose, titler, anerkendelse, disruption, SoMe, etik, moral og meget mere. Det er super velegnet som morgenmøde, hvor der lægges op til dialog om forestillinger versus realiteter.


Kan man elske sin arbejdsplads?

Hvem vil ikke gerne have fantastiske kolleger, der udsender god energi, og får dig til at blomstre? Hvem vil ikke gerne kunne sige til middagsselskaber med vennerne, ”jeg rå elsker simpelthen min arbejdsplads”, i stedet for det modsatte?

Yvonne Urbans foredrag sætter spot på det gode kollegaskab. Hvordan forvandler man et skræntende arbejdsmiljø til et miljø med god energi og en højre well-being faktor på kolleganiveau, så hverdagsglæden vokser og smitter af på teamets, afdelingens og virksomhedens bundlinjeresultat?

Scenen sættes med egne historier fra det virkelige liv. De negative og lærerige. De positive og glædelige. Der tages fat i on-boarding strategier. Og med et gevaldigt kærligt spark bagi, ses der på den sofistikerede mobber, bevidste og ubevidste bias, faglig viden om trivsel og det gode arbejdsmiljøs systematiske påvirkning af sygefravær og stress.

Men kan man komme til at elske sin arbejdsplads og skabe bedre trivsel? Ja, er det korte svar.

På ryggen af historierne fra det virkelige liv og fakta, der giver stof til eftertanke, bindes foredraget sammen med positive incitamenter og redskaber, der får jer ud af starthullerne og tage ansvar for en langtidsholdbar strategi og autentisk indsats, der forbedre kollegaskabet, arbejdsmiljøet og hverdagsglæden.

Foredraget er en saltvandsindsprøjtning af alvor og redskaber til at søsætte positive tiltag. Formen er bestemt ikke tandløs – og sætter også humoren i spil.


Store forventninger

Vores grandiose forventninger til karrieren, livet, kæresteforhold, ægteskab og børn tages kærligt under behandling.  

Hvilke billeder og forestillinger har du indløst til den rejse? Er du tilstede, mens tid er? Altså sådan rigtig tilstede?

I dette finurlige foredrag udfordrer Yvonne Urban deltagerne med livets store forventninger. Det skal nok sætte gang i en meget genkendelige situationer – og lattermusklerne.


 

Workshops

Med en Workshops får Yvonne mulighed for gå mere i dybden. Hun tilretter alle forløb i forhold til virksomhedens ønsker og behov.


 


 Karrieren Stress DNA

”If you can dream it, you can do it” har et mantra stålsat lydt i årtier.

Yvonne Carlstedt tager os med på en gevaldig udviklingsrejse i vores lykkedrømme. Med sine skarpe iagttagelser, viden om karrierens mange facetter, tekonologiens og livets hastige foranderlighed, bliver I taget med ind i et univers af fortidens drømmescenarier, der i dag påvirker nutidens moderne arbejdsliv, imens overrumplende og morsomme indsigter bliver afsløret råt for usødet.

Vi går tæt på og arbejde med vor tids præstationskultur, status, succes og stressforgiftningen som slagen i paradiset.Den gode kollega

Hvem vil ikke gerne være den gode kollega? Det menneske, der møder andre kolleger med varme og respekt og gør en forskel for miljøet på arbejdspladsen. Vi har sikkert alle mødt mindst én af dem. Men vi har også alle været ude for dem, som har tolket os forkert - og gjort os forkerte. Alle har et ansvar for at skabe trivsel på arbejdspladsen. For når tillid og trivsel er tilstede, afspejler det sig på vores arbejdsmæssige resultater.

I workshoppen giver Yvonne Carlstedt deltagerne værktøjer i arbejdsglæde, trivsel og respekt for vores kolleger. Alle kan aktivt være med til at påvirke arbejdsmiljøet til det bedre.

Workshoppen giver deltagerne et brugbare værktøjer og kærligt spark bagi, fordi de tvinges til at arbejde med deres omgangsform med kolleger og andre mennesker, men humoren er også altid tilstede og slår til, når man mindst venter det.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

"Yvonne Urban har fingeren på pulsen!"

Yvonne

"I 20 år har jeg arbejdet med mænd og kvinders HEARTcore og HARDcore karriere, drømme, udfordringer og fremtidsperspektiver.

Og jeg brænder for at dele min viden og formidle essensen af vigtige budskaber."