Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere

Victor Fedderesn

Foredragsholder, OL-guldvinder og ekspert i vinderteams og vinderkulture

Hvem er Victor Feddersen
Victor Feddersen er tidligere dansk roer, hvor han bl.a. har vundet guld ved OL i 1996. Victor Feddersen var aktiv som roer i perioden fra 1985-2000, hvor han også blev internationalt anerkendt som en del af den danske letvægtsfirer "Guldfireren" fra 1993-2000. I dag driver Victor Feddersen firmaet "Winning Team", som har fokus på at skabe Danmarks bedste netværkshold for direktører, talenter og internationale professionelle (expats & repats).

Det får du ud af et foredrag med Victor Feddersen
Vil du og din virksomhed skabe et vinderteam og nå øverste trin på "podiet"? Så er du kommet til rette sted. Med Victor Feddersen får du et af landets bedste foredrag om at etablere og vedligeholde vinderteams og dermed skabe en vinderkultur i organisationen.

Derfor skal du booke et foredrag med Victor Feddersen
Når Victor går på scenen får du konkret og brugbar viden og erfaring omkring det at skabe et vinderteam, der er engageret og passioneret - alt sammen leveret med god humoristisk sans. 

Du kan også booke Victor Feddersen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Vinderteams har det sjovest

Victor Feddersen tager dig med ind i en verden, som er præget af konkurrence og den rette mentalitet for at nå i mål. Er det mon sportens verden? Nej - det er faktisk lige præcis DIN hverdag. Det handler om, hvordan vi skaber de bedste teams, som præstere godt i en konkurrencesituation. 

For hvad er det egentlig, der påvirker, hvem der klarer sig bedst? Hvad er det, der adskiller vindere fra resten af flokken? Dette og mange andre inspirerende spørgsmål giver Victor Feddersen dig indsigt i dette humoristiske foredrag, som vil sætte din hverdag i perspektiv, give dig inspiration til, hvordan du kan skabe vinderteam og nå dine mål samt give dig masser af stof til eftertanke. 

Workshops

En vinder justerer sin retning

 

At skabe et vinderteam er ikke en fast opskrift, som du bare kan føle fra A-Z og bum - så er du færdig. At være et vinderteam - og forblive et - kræver, at du konstant laver justeringer, forholder dig til markedsændringer, optimere produkter og dermed er i konstant forandring. 

Den opskrift som virkede sidste år, er måske ikke den rigtige at følge i år. Fordi verden omkring os også er i konstant forandring. 

Nøgleordet til at skabe en vinderkultur er nysgerrighed. En naturlig trang til at undersøge, hvordan man kan gøre tingene bedre end man gjorde i går. 

I denne workshop vil Victor Feddersen guide jer igennem en proces, hvor I sammen udvikler jeres egen opskrift på et vinderteam og en vinderkultur. 

Workshoppen bliver tilrettelagt i samarbejde med jer, hvor Victor tager udgangspunkt i jeres situation, ønsker og behov. 

Har du spørgsmål eller brug for sparring, så er du altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på 22 80 60 56 og høre nærmere om mulighederne. 

Podcast

Lyt til vores podcast med Victor Feddersen

Abonnér på vores podcast "SPEAKERSlounge Podcast" og få masser af inspiration fra vores dygtige foredragsholdere

Jacob Hald

Novo Nordisk, Diabetes, NBEs and Obesity Biology

"Det absolut bedste jeg har hørt af den slags! Der var rigtig meget, som jeg kan tage med mig og bruge konkret og konstruktivt både på arbejde og privat. Det har virkelig sat noget i gang hos mig! Tak!"

 

Kim Vejlby Hansen

CEO, FOSS
"Victor Feddersen's foredrag var en meget stor succes, der efterfølgende har været genstand for megen konstruktiv diskussion. På en dybt engageret måde fortæller Victor Feddersen med udgangspunkt i sine sportslige erfaringer om en lang række fundamentale forhold omkring det at sætte mål og lykkes med nå disse mål. Foredraget er meget inspirerende og universelt, og så alligevel også specifikt - helt afhængigt af ørerne der lytter. Et rigtig godt foredrag med stof til tanker langt ind i de fleste virksomheder i erhvervslivet."

 

 

 

Elizabeth Fjellerup

Marketing Director, Nordea

"Da vi netop har etableret et nyt team med ny nordisk struktur, var vi på udkig efter den helt rigtige person til at inspirere os. Victor fik som inspirator virkelig gang i os. Selvom min branche og sport er meget langt fra hinanden (skulle man tro) kunne alt let overføres til vores præcise forretningssituation og udfordring. Når alt kom til alt, handler det grundlæggende om, at vi skal sætte holdet og bevæge os i samme retning – og i sidste ende vinde ved at nå det definerede mål. Super godt! Præcis hvad vi havde behov for. Victors troværdige karakter og interessante og sjove anekdoter, skabte stor glæde og forståelse. Mange tak."

Nicolai Gradman

Logistikdirektør, Dansk Supermarked

“A highly motivating and engaging speech from Victor Feddersen about what it takes to move both yourself and the team the extra mile to achieve success. The reflections behind the successes Victor has achieved in his sports career was easily adapted to common business challenges, when striving to deliver top performance on a continuous basis. The speech was delivered in a very down to earth and humoristic way, without compromising the important messages. We were all very energized by Victors speech and he left the room buzzing with discussion and reflections afterwards. Highly recommendable to any organization who wish to be inspired on what it takes to be ahead.” 

Lars Buch

CEO, Startupbootcamp Mobile

""Vinderteamet" er de vigtigste læringer fra GULDFIRERENS mangeårige succes som DE bedste. Ekstremt relevant og inspirerende for vores iværksættere, og klart den bedste speak i årets program"

Kenneth Jensen

Salgschef, TRYG

"Victor Feddersen var verdensklasse - jeg har stadig gåsehud, det virkede vildt stærkt på mig. Det var utroligt sagligt og med gode paralleller til erhvervslivet. Han får mine allervarmeste anbefalinger. Han har virkelig sat gang i team-tanken og har der udover også påvirket folk positivt, på det personlige plan"