Bliv bedre til at forstå misforståelser

Thomas Dybro

Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret

Hvem er Thomas Dybro
Thomas Dybro var blandt de overlevende, da en dødelig lavine ramte Mont Blanc den 12. juli 2012. Det var den største katastrofe i området i 15 år. Thomas Dybro bruger i dag denne fortælling, hvor kan lader sig blive inspireret af hans evne til at bruge selv den værste oplevelse som en måde at skabe mening, værdi og taknemmelighed i tilværelsen.

Det får du ud af et foredrag med Thomas Dybro
Thomas Dybro er passioneret for at inspirere dig til at skabe positive forandringer, og har coachet mennesker på mange forskellige niveauer. Thomas Dybro benytter NLP, håndgribelig coaching og mentalisering, når han arbejder med mennesker. Desuden benytter han persontypeværktøjet Enneagrammet til at arbejde med personlige styrker og uhensigtsmæssige mønstre.

Derfor skal du booke et foredrag med Thomas Dybro
Thomas Dybro har fokus på sammenspillet mellem mennesker, skabelsen af højtpræsterende teams samt opbyggelsen af empati, forståelse og rummelighed for andre mennesker. Thomas Dybro kan give dig konkrete værktøjer til at håndtere hverdagens pres, optimere din kommunikation og din mentalitet.

Foredrag

Forstå misforståelser med mentalisering

Misforståelser, fordømmelser og manglende empati fører til e konflikter, som nedbryder relationer og effektivitet. Thomas Dybro lærer dig om mentalisering, som øger din selvbevidsthed og evne til at se andres perspektiv, hvilket giver dig mulighed for at forstå misforståelser og dermed mindske konflikter. Mentalisering er din evne til at møde andre mennesker med indfølingsevne og rummelighed og samtidig være i stand til at forstå dine egne behov, tankemønstre og dybere motivation.

Når arbejdspladsen sætter fokus på en forbedret mentalisering til det betyde, at I opnår øget empati, større fælles forståelse, et mere tillidsfuldt bånd mellem kollegaer, færre misforståelser, mere rummelighed og skarpere konflikthåndtering. 

Thomas Dybro sørger for at du går fra foredraget med konkret viden og motivation til udvikling. Du får håndgribelige værktøjer, der virker i dagligdagen og, som du kan bruge med det samme. 


7 bud til mere glæde i hverdagen

Foredraget giver dig 7 bud til mere glæde, trivsel, positivitet og kreativitet i hverdagen, som serveres med humor og selvironi!
Du bliver inspireret og udfordret ift. at reflektere over dit eget liv og dine værdier. 
Thomas Dybro tager udgangspunkt i sin personlige oplevelse af at være bjergbestiger på Mont Blanc, at blive ramt af en dødelig lavine og, hvordan han efterfølgende kom styrket ud af krisen.

Vi oplever alle små og store laviner gennem livet. Spørgsmålet er hvordan vi håndterer os selv i processen.
Hvordan skaber vi en mening med de svære oplevelser? Hvordan tilføjer vi endnu mere glæde, gejst og grin i en presset hverdag?
Bevidsthed er første skridt på rejsen mod at kunne identificere og bryde negative mønstre. Thomas Dybro inspirerer til ærlighed over for dig selv,  din udvikling og din handlekraft.


Hjælp! Jeg har en teenager i hjemmet!

Dette foredrag henvender sig til dig, der er forældre til en teenager. Thomas Dybro har faciliteret Camps for teenagere gennem True North siden 2013 med personlig udvikling og sociale kompetencer som fokusområder.

Foredraget giver dig en indsigt i, hvad det vil sige at være ung i dag, så du får en bedre forståelse for de unge. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du og din teenager kommer gennem dagligdagens pres. 

Sidst men ikke mindst, så vil Thomas Dybro give dig viden om relationsdannelse og, hvordan du bedst kan støtte den unges udvikling med konkrete initiativer. 


Tør du at være den bedste udgave af dig?

Dette foredrag er særligt udviklet til dig som teenager. Verden udvikler sig som aldrig før. Er du omstillingsparat, læringsvillig og handlekraftig?

Thomas Dybro har faciliteret Camps for teenagere gennem True North siden 2013 med personlig udvikling og sociale kompetencer som fokusområder. Desuden underviser Thomas i gidseloverlevelse i Forsvaret og arbejder med udsatte unge.

Han har selv utallige fysiske udfordringer og bedrifter bag sig, gennem sportens verden samt i Forsvaret. Han har 4 gange gennemført ’Danmarks Hårdeste Døgn’ – HellRun, og var i 2015 med i Ninja Warrior. I 2018 har han deltaget i EM og VM i obstacle course racing – OCR.

Jagten på adrenalin endte med at Thomas var med i en bjergulykke på Mont Blanc den 12. juli 2012. Det var den største katastrofe i området i 15 år. Det er denne historie, som Thomas tager sit afsæt i.

Opskriften til succes, trivsel, glæde og kreativitet starter med DIG. Dit Mindset, din tilstand og dine valg.

Thomas gennemgår succes diamanten, som er 5 succes strategier, som du kan benytte i din uddannelse, sport, parforhold, karriere, sundhed, relationer – LIVET!

Foredraget giver dig konkrete værktøjer og perspektiver til, hvordan du kan tage det fulde ansvar for dit liv. Hvordan du kan være den bedste udgave af dig selv og, hvordan du bruger dine mål og drømme som drivkraft. 


Workshop

Workshops

En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasses netop din virksomheds ønsker, behov og muligheder.


De 9 måder at være i verden på

Værktøjet der gennemgås på dagen hedder Enneagrammet. Der foreligger mange års forskning bag dette persontypeværktøjer, som ikke blot fortæller om din typiske adfærd, men også HVORFOR du har netop de mønstre.

er er nogle bestemte værdier, overbevisninger, tanke- og kommunikationsmønstre som vi har tilfælles med andre mennesker.

Her er værktøjet, som IKKE putter dig i en kasse - men netop hjælper dig ud af kassen du bor i.

Foredraget inspirerer dig til at tage de første skridt, ud af kassen.

Værktøjet kan anvendes personligt, socialt og professionelt. Thomas gør Enneagrammet let tilgængeligt, humoristisk og relevant for DIG.
Kunne du tænke dig at…

• Blive bedre til at bryde dine dårlige vaner
• At forstå andre mennesker bedre
• Være mere kreativ
• Lære dig selv at kende på et dybere niveau
• Blive bedre til at samarbejde

Så er denne workshop noget for dig!

Du vil blive klogere på din:
• Kommunikation
• Selvledelse
• Teamwork evner
• Evne til at skabe relationer
• Daglige trivsel og sundhed

ADVARSEL: Der er fare for selv-erkendelser, indsigter og pinlige opdagelser.


Video


 

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Dybro

- Du får svar inden for kort tid

  Rikke Sibast Uggerhøj

  "Tak Thomas – du leverede klarhed efter klarhed. Vi fik fyldt inspirationsgeneratoren helt op og fik også nogle velmente spark bag i hver især. Jeg er så klar til at tage min business til nye højder og være nærværende i livet uanset hvor jeg er."

  Uffe Erup Larsen

  "Thomas er en rigtig inspirerende foredragsholder og han er typen, der går ind i folk med træsko på. Der går derfor ikke mange minutter før man har overgivet sig til hans gode humør og måden han inddrager publikum på. Han er dygtig — super dygtig — til at være ‘på’ og det er en fornøjelse at være i hans selskab."

  Henrik Højstrøm

  Ekstern lektor på Københavns Universitet

  "Thomas Dybro talte bl.a. om personligt lederskab, at være den bedste udgave af sig selv samt vedligeholde højtpræsterende teams. Thomas’ personlige baggrund og historier er med til at give oplægget et praktisk indhold og perspektiv, der supplerer bøgernes teorier om ledelse rigtig godt. Thomas formår derudover med sit oplæg og personlige facon at engagere deltagerne i spørgsmål og øvelser undervejs. Jeg kan varmt anbefale Thomas Dybro som oplægsholder i fora med fokus på personlig udvikling og ledelse"

  Gotfred Skjødeberg

  HD(R), efterforsker og projektleder

  ”Jeg fik håndgribelige værktøjer til at styrke mit team via mentalisering – teknikken vil utvivlsomt bidrage til mere saglig og positiv opgaveløsning, som jeg er super spændt på at bringe i spil…” ”Jeg gik derfra med højere bevidsthed om mine og andres negative handlingsmønstre - mulige årsager og håndtering af disse. Se dig selv udefra og andre indefra og Troen på andres gode intention er blot et par livsstilsprincipper, som potentielt vil ændre mit liv…”

  Relaterede foredrag

  Pernille Garde Abildgaard

  Styrk den kollektive produktivitet med en 4-dages arbejdsuge Pernille Garde Abildgaard CEO og stifter virksomheden "Take Back Time" ...

  Stephen Bruyant-Langer

  When you've done well - then what? Stephen Bruyant-Langer Top Executive coach, grundlægger af "The Personal Business Plan", ...

  Tom Johansen

  Lad ikke fortidens begrænsninger definere fremtidens muligheder Tom Johansen Hvem er Tom Johansen?Tom Johansen er mest kendt som ...

  Norby & Marcinkowski

  Træf bedre beslutninger med mindfulness Norby & Marcinkowski Hvem er Norby & MarcinkowskiCharlotte Norby og Camilla Marcinkowski underviser ...

  Ronnie Vindbjerg

  Find din motivation med selvledelse Ronnie Vindbjerg Hvem er Ronnie VindbjergRonnie Vindbjerg har en fortid som officer i ...

  Jannich Rindom

  Er du træt af at ringe kold kanvas? Jannich Rindom Hvem er Jannich RindomJannich Rindom har arbejdet i ...

  Jacob Elton

  Nå dit publikum via LinkedIn Jacob Elton Hvem er Jacob Elton LinkedIn har mere end 2 mio. brugere ...

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Skab større motivation og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris Engelund har i mere end 20 år ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...

  Laura Faurschou

  Sådan kommer du ud over scenekanten med dit budskab Laura Faurschou Foredragsholder, speakercoach & sangerinde Hvem er Laura ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...

  Jesper Bergstrøm

  Forstå kundernes kropssprog - og boost dit salg Jesper Bergstrøm Hvem er Jesper BergstrømJesper Bergstrøm er ekspert i ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums Simon & Rasmus fra GRUMS Hvem er Simon & Rasmus fra ...

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Direktør ved Center ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel Mikael Kamber Hvem er Mikael KamberMikael Kamber er uddannet journalist, ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! Motivation, ledelse og udvikling gennem storytelling Osama Salame Hvem er Osama SalameOsama Salame har fortalt ...

  SPEAKERSnetwork

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv fremtid Frederik Hansen Hvem er Frederik HansenFrederik Hansen er uddannet ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Få modet til at sige nej, stå fast og tro på dig selv Thomas Gerstrøm Hvem er Thomas ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejder arbejder med glæde Janni Bach Hvem er Janni Bach Janni Bach ...

  Yvonne Urban

  Få indsigt i karriereudvikling og fremtidens generationer på arbejdsmarkedet Yvonne Urban Hvem er Yvonne UrbanYvonne Urban er specialist, ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Styrk din modstandskraft med mentaltræning Morten Brünning Brøgger Hvem er Morten Brünning BrøggerMorten har mere end 15 års ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Kenneth Dreyer Hvem er Kenneth Dreyer Kenneth Dreyer er uddannet mentaltræner og ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Skab ekstraordinære resultater gennem kundeloyalitet og arbejdsglæde Peter Winther Hvem er Peter WintherPeter Winther har siden sin karrieres ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Brænd igennem med stærke førstehåndsindtryk og præsentationer Mathias Bruhn Hvem er Mathias BruhnMathias Bruhn er uddannet i erhvervspsykologi ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! Mads Keiser Hvem er Mads Keiser"Hvis vi ikke kan grine af det, så kan ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  Udnyt dine personlige ressourcer - og bliv en bedre udgave af dig selv Mette Mortensen Hvem er Mette ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...

  Rasmus Bagger

  Det man gør, bliver man god til - så vælg med omtanke Rasmus Bagger Hvem er Rasmus BaggerRasmus ...

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter samt CEO i virksomheden TimeWellSpent Hvem er ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Lær, hvordan du bruger kultur og værdier aktivt Dorte Krogh Hvem er Dorte KroghDorte er mentor i DTU ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Forstå dine kunder - og skab de bedste kundeoplevelser Johnny Jensen Hvem er Johnny JensenJohnny Jensen har siden ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Lær at være 123% dig selv - ALTID Carina Heckscher Hvem er Carina HeckscherCarina Heckscher brænder for at ...
  Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

  Lars Christiansen

  Få indblik i, hvordan du kan lære hurtigt og effektivt Lars Christiansen Hvem er Lars ChristiansenLars Christiansen er ...