Bliv bedre til at forstå misforståelser

Thomas Dybro

Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret

Hvem er Thomas Dybro
Thomas Dybro var blandt de overlevende, da en dødelig lavine ramte Mont Blanc den 12. juli 2012. Det var den største katastrofe i området i 15 år. Thomas Dybro bruger i dag denne fortælling, hvor kan lader sig blive inspireret af hans evne til at bruge selv den værste oplevelse som en måde at skabe mening, værdi og taknemmelighed i tilværelsen.

Det får du ud af et foredrag med Thomas Dybro
Thomas Dybro er passioneret for at inspirere dig til at skabe positive forandringer, og har coachet mennesker på mange forskellige niveauer. Thomas Dybro benytter NLP, håndgribelig coaching og mentalisering, når han arbejder med mennesker. Desuden benytter han persontypeværktøjet Enneagrammet til at arbejde med personlige styrker og uhensigtsmæssige mønstre.

Derfor skal du booke et foredrag med Thomas Dybro
Thomas Dybro har fokus på sammenspillet mellem mennesker, skabelsen af højtpræsterende teams samt opbyggelsen af empati, forståelse og rummelighed for andre mennesker. Thomas Dybro kan give dig konkrete værktøjer til at håndtere hverdagens pres, optimere din kommunikation og din mentalitet.

Foredrag

Forstå misforståelser med mentalisering

Misforståelser, fordømmelser og manglende empati fører til e konflikter, som nedbryder relationer og effektivitet. Thomas Dybro lærer dig om mentalisering, som øger din selvbevidsthed og evne til at se andres perspektiv, hvilket giver dig mulighed for at forstå misforståelser og dermed mindske konflikter. Mentalisering er din evne til at møde andre mennesker med indfølingsevne og rummelighed og samtidig være i stand til at forstå dine egne behov, tankemønstre og dybere motivation.

Når arbejdspladsen sætter fokus på en forbedret mentalisering til det betyde, at I opnår øget empati, større fælles forståelse, et mere tillidsfuldt bånd mellem kollegaer, færre misforståelser, mere rummelighed og skarpere konflikthåndtering. 

Thomas Dybro sørger for at du går fra foredraget med konkret viden og motivation til udvikling. Du får håndgribelige værktøjer, der virker i dagligdagen og, som du kan bruge med det samme. 


7 bud til mere glæde i hverdagen

Foredraget giver dig 7 bud til mere glæde, trivsel, positivitet og kreativitet i hverdagen, som serveres med humor og selvironi!
Du bliver inspireret og udfordret ift. at reflektere over dit eget liv og dine værdier. 
Thomas Dybro tager udgangspunkt i sin personlige oplevelse af at være bjergbestiger på Mont Blanc, at blive ramt af en dødelig lavine og, hvordan han efterfølgende kom styrket ud af krisen.

Vi oplever alle små og store laviner gennem livet. Spørgsmålet er hvordan vi håndterer os selv i processen.
Hvordan skaber vi en mening med de svære oplevelser? Hvordan tilføjer vi endnu mere glæde, gejst og grin i en presset hverdag?
Bevidsthed er første skridt på rejsen mod at kunne identificere og bryde negative mønstre. Thomas Dybro inspirerer til ærlighed over for dig selv,  din udvikling og din handlekraft.


Hjælp! Jeg har en teenager i hjemmet!

Dette foredrag henvender sig til dig, der er forældre til en teenager. Thomas Dybro har faciliteret Camps for teenagere gennem True North siden 2013 med personlig udvikling og sociale kompetencer som fokusområder.

Foredraget giver dig en indsigt i, hvad det vil sige at være ung i dag, så du får en bedre forståelse for de unge. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du og din teenager kommer gennem dagligdagens pres. 

Sidst men ikke mindst, så vil Thomas Dybro give dig viden om relationsdannelse og, hvordan du bedst kan støtte den unges udvikling med konkrete initiativer. 


Tør du at være den bedste udgave af dig?

Dette foredrag er særligt udviklet til dig som teenager. Verden udvikler sig som aldrig før. Er du omstillingsparat, læringsvillig og handlekraftig?

Thomas Dybro har faciliteret Camps for teenagere gennem True North siden 2013 med personlig udvikling og sociale kompetencer som fokusområder. Desuden underviser Thomas i gidseloverlevelse i Forsvaret og arbejder med udsatte unge.

Han har selv utallige fysiske udfordringer og bedrifter bag sig, gennem sportens verden samt i Forsvaret. Han har 4 gange gennemført ’Danmarks Hårdeste Døgn’ – HellRun, og var i 2015 med i Ninja Warrior. I 2018 har han deltaget i EM og VM i obstacle course racing – OCR.

Jagten på adrenalin endte med at Thomas var med i en bjergulykke på Mont Blanc den 12. juli 2012. Det var den største katastrofe i området i 15 år. Det er denne historie, som Thomas tager sit afsæt i.

Opskriften til succes, trivsel, glæde og kreativitet starter med DIG. Dit Mindset, din tilstand og dine valg.

Thomas gennemgår succes diamanten, som er 5 succes strategier, som du kan benytte i din uddannelse, sport, parforhold, karriere, sundhed, relationer – LIVET!

Foredraget giver dig konkrete værktøjer og perspektiver til, hvordan du kan tage det fulde ansvar for dit liv. Hvordan du kan være den bedste udgave af dig selv og, hvordan du bruger dine mål og drømme som drivkraft. 


Workshop

Workshops

En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasses netop din virksomheds ønsker, behov og muligheder.


De 9 måder at være i verden på

Værktøjet der gennemgås på dagen hedder Enneagrammet. Der foreligger mange års forskning bag dette persontypeværktøjer, som ikke blot fortæller om din typiske adfærd, men også HVORFOR du har netop de mønstre.

er er nogle bestemte værdier, overbevisninger, tanke- og kommunikationsmønstre som vi har tilfælles med andre mennesker.

Her er værktøjet, som IKKE putter dig i en kasse - men netop hjælper dig ud af kassen du bor i.

Foredraget inspirerer dig til at tage de første skridt, ud af kassen.

Værktøjet kan anvendes personligt, socialt og professionelt. Thomas gør Enneagrammet let tilgængeligt, humoristisk og relevant for DIG.
Kunne du tænke dig at…

• Blive bedre til at bryde dine dårlige vaner
• At forstå andre mennesker bedre
• Være mere kreativ
• Lære dig selv at kende på et dybere niveau
• Blive bedre til at samarbejde

Så er denne workshop noget for dig!

Du vil blive klogere på din:
• Kommunikation
• Selvledelse
• Teamwork evner
• Evne til at skabe relationer
• Daglige trivsel og sundhed

ADVARSEL: Der er fare for selv-erkendelser, indsigter og pinlige opdagelser.


Video


 

 

Rikke Sibast Uggerhøj

"Tak Thomas – du leverede klarhed efter klarhed. Vi fik fyldt inspirationsgeneratoren helt op og fik også nogle velmente spark bag i hver især. Jeg er så klar til at tage min business til nye højder og være nærværende i livet uanset hvor jeg er."

Uffe Erup Larsen

"Thomas er en rigtig inspirerende foredragsholder og han er typen, der går ind i folk med træsko på. Der går derfor ikke mange minutter før man har overgivet sig til hans gode humør og måden han inddrager publikum på. Han er dygtig — super dygtig — til at være ‘på’ og det er en fornøjelse at være i hans selskab."

Henrik Højstrøm

Ekstern lektor på Københavns Universitet

"Thomas Dybro talte bl.a. om personligt lederskab, at være den bedste udgave af sig selv samt vedligeholde højtpræsterende teams. Thomas’ personlige baggrund og historier er med til at give oplægget et praktisk indhold og perspektiv, der supplerer bøgernes teorier om ledelse rigtig godt. Thomas formår derudover med sit oplæg og personlige facon at engagere deltagerne i spørgsmål og øvelser undervejs. Jeg kan varmt anbefale Thomas Dybro som oplægsholder i fora med fokus på personlig udvikling og ledelse"

Gotfred Skjødeberg

HD(R), efterforsker og projektleder

”Jeg fik håndgribelige værktøjer til at styrke mit team via mentalisering – teknikken vil utvivlsomt bidrage til mere saglig og positiv opgaveløsning, som jeg er super spændt på at bringe i spil…” ”Jeg gik derfra med højere bevidsthed om mine og andres negative handlingsmønstre - mulige årsager og håndtering af disse. Se dig selv udefra og andre indefra og Troen på andres gode intention er blot et par livsstilsprincipper, som potentielt vil ændre mit liv…”