Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener

Amy Doherty Jönsson


CEO hos Teenagementor samt NLP Coach

Hvem er Amy Doherty Jönsson
Amy Doherty Jönsson er uddannet folkeskolelærer i 2007 og har derudover en bachelor i interkuturelle kompetencer. Hun har undervist på TalentCamp, ungdomsskoler, frie skoler og 10. klassescenter. I 2017 blev hun nomineret til Politikens “Årets lærer” og i 2019 har hun vundet Greves Erhvervspris ”Uddannelsesprisen”. Derudover er hun uddannet NLP coach og har siden 2018 arbejdet selvstændig med virksomheden Teenagementor.

Det får du ud af et foredrag med Amy Doherty Jönsson
Amy Doherty Jönsson har en grundlæggende overbevisning om, at alle unge gerne vil  - og ikke mindst - er i stand til at udvikle sig positivt for at få den fremtid, som de fortjener. Hun ved, hvad der virker - og hvordan vi kan flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling. 
Amy er nærværende i sine foredrag og passioneret omkring at gøre en forskel for de unge. Amy kan være med til at skabe et ærligt frirum, hvor der kan tales om selv de svære emner.

Derfor skal du booke Amy Doherty Jönsson
Hun brænder for sin vision om, at flere unge mennesker skal tro mere på sig selv og bruge deres personlighed og fremtoning bedst muligt. Hun er nærværende, tydelig og passioneret for at gøre en forskel for de unge og oplever et felt, som har brug for
opmærksomhed. Teenagere har det svært – alle har travlt og iscenesættelse at eget liv er i høj kurs.

Du kan også booke Amy Doherty Jönsson til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Dit mindset præger din personlig udvikling 

Kom med ind i en ny verden og få et indblik i en teenagekultur, hvor Google, SoMe og selviscenesættelsen af eget liv er altafgørende. Amy Doherty Jönsson vil udfordre frygten for at fejle og sætte fokus på, at de unge skal blive mere bevidste om, hvad et fastlåst mindset kan betyde for deres liv. 

Amy Doherty Jönsson vil give dig et indblik i og forståelse for, hvordan du møder modstand. Du får ryddet op i dine antagelser om, hvad der begrænser dig - og du vil kunne se nye muligheder. 

Foredraget bliver formidlet på en direkte og levende form, som giver plads til refleksioner undervejs. Målet er, at du går fra foredraget med en større forståelse af dine blinde vinkler og, hvordan du reagere, når du møder udfordringer på din vej. 


Mor, styr dig og stop med at fixe alt!

Dette foredrag henvender sig til dig, som er mor til en teenager. Så kender du helt sikkert også følelsen af, at du ikke helt forstår, hvad der rør sig i teenagerens verden. 

Dette foredrag er en nærværende, åben og ærlig fortælling og indsigt i teenagernes verden. Hvad er det egentlig de beklager sig over? Og hvad savner de fra deres forældre? 

Forbered dig på nogle timer, hvor du bliver provokeret, forarget, berørt og får rørt lattermusklerne - alt sammen i en god og tryg tone. 


Pyt med perfekt

Breaking news: INGEN er perfekt! Du er faktisk god nok præcist, som du er. Ja - den er god nok. 

Mød en ung gæst som giver et indblik i, hvordan perfektionisme og stræben efter perfektion kan ende i en ren besættelse og dermed sætte markante begrænsninger. 

Historien vil gøre stort indtryk, og du vil se, hvordan sårbarhed også kan være en styrke. Du vil opleve, at du reflektere over dit eget liv og tager stilling til, hvordan du gerne vil leve det. 

Dette foredrag er et motivationsboost til alle, som gerne vil spille hinanden gode - og droppe utopien om det perfekte. 


 

Workshop

Når du booker en workshop med Amy Doherty Jönsson, så er du altid mere end velkommen til at komme med konkrete emner, som I ønsker at arbejde med hos jer. 

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af Amys workshops. Kontakt os på 22 80 60 56 og hør nærmere om, hvordan I kan få skræddersyet en workshop til netop jeres behov, ønsker og situation. 


Selvværdsboost 

Workshoppen består af 4 oplæg, som guider de unge igennem 4 overordnede emner: 

 • Er du kun god nok, hvis andre siger det?
 • Identitet i en nulfejlskultur, hvor jeg konstant bliver ratet!
 • Værdier der virker
 • Jeg er god nok!

Workshoppen varer i sin helhed ca. 8 timer, men kan tilpasses alt efter jeres behov og ønsker. Workshoppen har fokus på, at de unge skaber et nyt syn på dem selv og får deres opmærksomhed rette mod, hvordan de kan åbne øjnene for de muligheder, som hverdagen byder på. 

Amy Doherty Jönsson vil aktivt arbejde på at skabe et trygt og nærværende fællesskab, hvor der ikke er noget forkert svar eller dumme spørgsmål. 


Dynamiske drenge og pigers potentiale

Når du skal arbejde med unges trivsel, så er denne workshop et godt udgangspunkt. Her vil du modtage undervisning i begreber såsom komfortzonen, åben og låst mindset samt, hvad det vil sige at skrue ned for sin indre højtaler. 

I denne workshop vil Amy Doherty Jönsson lærer dig, hvordan du kan hjælpe unge med at slippe præstationsræset og fokusere på processen. Du vil få redskaber til, hvordan du kan hjælpe de unge med at tænke i muligheder frem for begrænsninger. Sidst men ikke mindst så vil du efter denne workshop være i stand til at hjælpe de unge med at skabe bevidsthed om deres eget potentiale og, hvordan de aktivt får det i spil i deres hverdag. 


Send en uforpligtende forespørgsel på Amy Doherty Jönsson

- Du får svar inden for kort tid

  Malene Kikkenborg

  Socialpædagog

  ”Jeg var til foredraget “Pyt med at være perfekt”, sammen med mine niecer på 14 år. Jeg oplevede oplæggene meget interessante og informative, samt det gav en god anledning til en mere personlig snak med “sin” teenager... Begge de piger jeg havde med, kunne identificere sig med de problematikker der kom op ang. skolen, karakterer, perfektion osv. Så jeg føler vi har fået en masse med på vejen, samt handlemuligheder til hvordan vi kan prøve at vende vores tankemønster…”

  Dorte Liechti Frederiksen

  Børnehaveklasseleder

  “Jeg var så heldig at få lov at opleve Amy som teenagementor. Hun er relevant, fantastisk til at få folk til at åbne øjnene og turde se sagen fra flere sider og, så har hun bare hjertet på det helt rette sted. Og så blev jeg da også tvunget til at se indad og kunne grine lidt af det. Tak for en meget inspirerende aften!”

  Klaus Espersen

  Skoleder

  "I foråret 2020 påbegyndte Roskilde private Realskole et samarbejde med Teenagementor.dk alias Amy Jönsson. Coronasituationen har synliggjort et stort behov hos vores elever og forældre, som Amy har imødekommet på bedste vis med en yderst empatisk og professionel tilgang. Amys personlige rådgivning og sparring har gjort en stor forskel for mange af vores elever og forældre."

  Senay Olgun

  Lærer, UCN 10. klassescenter, Brøndby

  "Jeg har oplevet at Amy, med sin stærke personlighed – som en superhelt for mange teenagere, som har brug for hjælp."

  Tanja Mørch

  Projektkoordinator, Greve Ungdomsskole

  "Vi har været meget glade for vores samarbejde med Amy, da effekten er tydelig hos den enkelte elev, og vi håber at kunne fortsætte samarbejdet så flere unge mennesker får gavn af hendes projekter."

  Andre spændende foredragsholdere

  Pernille Garde Abildgaard

  Styrk den kollektive produktivitet med en 4-dages arbejdsuge Pernille Garde Abildgaard CEO og stifter virksomheden "Take Back Time" ...

  Stephen Bruyant-Langer

  When you've done well - then what? Stephen Bruyant-Langer Top Executive coach, grundlægger af "The Personal Business Plan", ...

  Tom Johansen

  Lad ikke fortidens begrænsninger definere fremtidens muligheder Tom Johansen Hvem er Tom Johansen?Tom Johansen er mest kendt som ...

  Norby & Marcinkowski

  Træf bedre beslutninger med mindfulness Norby & Marcinkowski Hvem er Norby & MarcinkowskiCharlotte Norby og Camilla Marcinkowski underviser ...

  Ronnie Vindbjerg

  Find din motivation med selvledelse Ronnie Vindbjerg Hvem er Ronnie VindbjergRonnie Vindbjerg har en fortid som officer i ...

  Jannich Rindom

  Er du træt af at ringe kold kanvas? Jannich Rindom Hvem er Jannich RindomJannich Rindom har arbejdet i ...

  Jacob Elton

  Nå dit publikum via LinkedIn Jacob Elton Hvem er Jacob Elton LinkedIn har mere end 2 mio. brugere ...

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Skab større motivation og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris Engelund har i mere end 20 år ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...

  Jesper Bergstrøm

  Forstå kundernes kropssprog - og boost dit salg Jesper Bergstrøm Hvem er Jesper BergstrømJesper Bergstrøm er ekspert i ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Få indblik i moderne etik og træf bedre beslutninger Christina Busk Hvem er Christina BuskChristina Busk har mange ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums Simon & Rasmus fra GRUMS Hvem er Simon & Rasmus fra ...

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Direktør ved Center ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel Mikael Kamber Hvem er Mikael KamberMikael Kamber er uddannet journalist, ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! Motivation, ledelse og udvikling gennem storytelling Osama Salame Hvem er Osama SalameOsama Salame har fortalt ...

  SPEAKERSnetwork

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...

  Thomas Gerstrøm

  Få modet til at sige nej, stå fast og tro på dig selv Thomas Gerstrøm Hvem er Thomas ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejder arbejder med glæde Janni Bach Hvem er Janni Bach Janni Bach ...

  Yvonne Urban

  Få indsigt i karriereudvikling og fremtidens generationer på arbejdsmarkedet Yvonne Urban Hvem er Yvonne UrbanYvonne Urban er specialist, ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Styrk din modstandskraft med mentaltræning Morten Brünning Brøgger Hvem er Morten Brünning BrøggerMorten har mere end 15 års ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Kenneth Dreyer Hvem er Kenneth Dreyer Kenneth Dreyer er uddannet mentaltræner og ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Skab ekstraordinære resultater gennem kundeloyalitet og arbejdsglæde Peter Winther Hvem er Peter WintherPeter Winther har siden sin karrieres ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Brænd igennem med stærke førstehåndsindtryk og præsentationer Mathias Bruhn Hvem er Mathias BruhnMathias Bruhn er uddannet i erhvervspsykologi ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  Udnyt dine personlige ressourcer - og bliv en bedre udgave af dig selv Mette Mortensen Hvem er Mette ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Bliv bedre til at forstå misforståelser Thomas Dybro Hvem er Thomas DybroThomas Dybro var blandt de overlevende, da ...

  Rasmus Bagger

  Det man gør, bliver man god til - så vælg med omtanke Rasmus Bagger Hvem er Rasmus BaggerRasmus ...

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter samt CEO i virksomheden TimeWellSpent Hvem er ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Lær, hvordan du bruger kultur og værdier aktivt Dorte Krogh Hvem er Dorte KroghDorte er mentor i DTU ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Forstå dine kunder - og skab de bedste kundeoplevelser Johnny Jensen Hvem er Johnny JensenJohnny Jensen har siden ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Lær at være 123% dig selv - ALTID Carina Heckscher Hvem er Carina HeckscherCarina Heckscher brænder for at ...
  Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

  Lars Christiansen

  Få indblik i, hvordan du kan lære hurtigt og effektivt Lars Christiansen Hvem er Lars ChristiansenLars Christiansen er ...
  Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

  Trine Egede

  Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel Trine Egede Hvem er Trine EgedeTrine Egede er certificeret arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver ...