SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

AMY DOHERTY JÖNSSON

NLP coach & CEO i virksomheden Teenagementor 

Amy Doherty Jönsson har en grundlæggende overbevisning om, at alle unge gerne vil og ikke mindst er i stand til at udvikle sig positivt for at få den fremtid, som de fortjener. Hun brænder for sin vision om, at flere unge mennesker skal tro mere på sig selv og bruge deres personlighed og fremtoning bedst muligt. Hun er nærværende, tydelig og passioneret for at gøre en forskel for de unge og oplever et felt, som har brug for opmærksomhed. Teenagere har det svært – alle har travlt og iscenesættelse at eget liv er i høj kurs.

Amy har siden 2007 arbejdet med børn og unge mennesker. Hun er uddannet lærer med bachelor i interkulturelle kompetencer og har arbejdet i både folkeskolen og på privatskoler. Hun er certificeret NLP coach, som hun benytter til at connecte med den unge. Amy er direktør i firmaet Teenagementor - og elsker at tale om - med - og til de unge!

Hun ved hvad der virker - og hvordan kan vi flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling. Amy lider ikke af berøringsangst og tør godt tale om de svære emner - italesætte forældrenes rolle - og ikke mindst skabe et nærværende og ærligt frirum for de unge. Amy Doherty Jönsson holder diverse events - og har stor erfaring med at inddrage de unge/forældrene/lærerne i sine oplæg.

Om Amy

Amy Doherty Jönsson er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg seminarium i 2007. Undervist på TalentCamp, ungdomsskoler, frie skoler og 10. klassescenter.

Normineret i Politiken som “Årets lærer 2017”. NLP coach uddannet og selvstændig med firmaet Teenagementor siden 2018. En ildsjæl der brænder for de unge - og arbejdet med deres selvværd.  

 

 

Foredrag

Engagerende, inspirerende og relevant foredrag om, at leve det lykkelige liv.Dit mindset præger din personlig udvikling. 

Foredraget inviterer ind i en teenagekultur hvor goggle, SoME, iscensættelse af eget liv og frygten for at fejle - bliver italesat og udfordret. Foredraget er egnet til udskolingen, ungdomsskoler, sportshold, grupper af unge - og varer ca. 1,5 time. Fokus er at deltagerne bliver bevidste om de er dynamiske eller fastlåste i deres mindset. Oplægget bliver leveret i en direkte facon med plads til afbrydelser og refleksioner. Målet er at deltageren går derfra og er mere bevidst om deres blinde vinkler og hvordan de møder bump på vejen.   

Dette får deltageren med hjem

 • En bedre forståelse for hvordan du møder modstand
 • Større respekt forbundet med din indsats
 • Oprydning i dine antagelser om hvad der begrænser dig.


Talentfulde ungeGoogle generationen som udfordresMor, styr dig og stop med at fixe alt!

Foredraget henvender sig til mødre, som til tider har følelsen af, at de ikke forstår deres teen. Det er en nærværende, åben og ærlig fortælling om hvad de unge beklager sig over - og savner fra deres forældre. Foredraget varer ca 2 timer hvor der bliver provokerede, forargede, berørt, påvirkede og grint - alt i en tryg og god tone. 

Dette får deltageren med hjem

 • En befriende følelse om du ikke er alene med dine udfordringer
 • Et motto om “du behøves ikke at forstå alt - og være bedre til at acceptere det”
 • Bliv del af et upoleret fællesskab hvor du hviler i, at give lidt slip.


Pyt med perfekt

Foredraget er et passende motivationsoplæg, som varer ca. 1 time. Målet er at man forstår at INGEN er perfekte og at du er god nok som du er! Der kommer en ung gæst med som fortæller om hendes stræben efter perfektion - som ender i en besættelse for hende. 

Foredraget gør et stort indtryk og der vises hvordan sårbarhed også er en styrke.

Dette får deltageren med hjem 

 • Refleksioner og en stillingtagen til eget liv
 • Perfektions begrebet bliver afmystificeret
 • Et boost til at der er plads til ALLE - og et råb om at samle på de folk som hepper på dig. 


Dynamiske drenge og pige potentialeFortidens spøgelserInsta PerfectVejen hertil


 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her →

Workshop

Med en workshop går Amy Doherty Jönsson mere i dybden. Workshoppen kan tilpasses.Selvværdsboost 

Workshoppen “Selvværdsboost” henvender sig til klasser, skoler, hold og andre fællesskaber - den består af 4 oplæg som tager udgangspunkt i et nøje tilrettelagt forløb, som guider de unge igennem 4 overordnet emner; 

 • Er du kun god nok - hvis andre siger det?
 • Identitet - i en nulfejlskultur, hvor jeg konstant bliver ratet!
 • Værdier der virker.
 • Jeg er god nok!

Workshoppen varer ca. 8 timer og har fokus på at give de unge et nyt syn på dem selv og hvordan de får øje på mulighederne i deres hverdag. Workshoppen fremlægges med humor, praksisnære opgaver og i et sprog de unge forstår. Formålet er at de unge oplever og bidrager til et godt, trygt og nærværende fællesskab - hvor man ikke kan sige noget forkert. 


Dette får deltagerne med hjem

 • Inspiration til at se mulighederne frem for begrænsningerne
 • Redskaber til at finde frem til ens sande værdier
 • Værktøjer til at fokusere på det der fungerer godt i ens liv - istedet for at søge det der ikke virker.


Dynamiske drenge og Pige potentiale

Et Workshop som passer super godt til trivselsarbejdet med unge, hvor de bliver kønsopdelt og undervist. Konceptet er afprøvede adskillige gange på forskllige skoler - med stor succes. Workshoppen varer ca 2 timer og der undervises i begreber som comfortzone, åben/låst mindset og at skrue ned for ens indre højttaler.

Dette får deltagerne med hjem

 • At kunne slippe præstationsræset og fokusere på processen.
 • Tænke i muligheder fremfor begrænsninger.
 • Bevidsthed om ens potentiale og hvordan det kommer mere i spil.

 

 

Brug for hjælp? Kontakt os her→

 

 

Referencer

“Jeg var så heldig at få lov at opleve Amy som teenagementor... hun er relevant, fantastisk til at få folk til at åbne øjnene og turde se sagen fra flere sider og så har hun bare hjertet på det helt rette sted... og så blev jeg da også tvunget til at se indad og kunne grine lidt af det... tak for en meget inspirerende aften!”

_____
Dorte Liechti Frederiksen, børnehaveklasseleder

”Min datter og jeg havde en fantastisk aften med Amy, hvor hele følelsesregistret var i brug”.

_____
Trine Hougaard, mor til to.

”Jeg var til foredraget “Pyt med at være perfekt”, sammen med mine niecer på 14 år. Jeg oplevede oplæggene meget interessante og informative, samt det gav en god anledning til en mere personlig snak med “sin” teenager... Begge de piger jeg havde med, kunne identificere sig med de problematikker der kom op ang. skolen, karakterer, perfektion osv. Så jeg føler vi har fået en masse med på vejen, samt handlemuligheder til hvordan vi kan prøve at vende vores tankemønster…”

_____
Malene Kikkenborg, social pædagog.

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Amy Doherty Jönsson

- du får svar inden for kort tid!

”Jeg var til foredraget “Pyt med at være perfekt”, sammen med mine niecer på 14 år. Jeg oplevede oplæggene meget interessante og informative, samt det gav en god anledning til en mere personlig snak med “sin” teenager... Begge de piger jeg havde med, kunne identificere sig med de problematikker der kom op ang. skolen, karakterer, perfektion osv. Så jeg føler vi har fået en masse med på vejen, samt handlemuligheder til hvordan vi kan prøve at vende vores tankemønster…”

______
Malene Kikkenborg, Social pædagog

Relaterede foredrag

Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...