Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener

Amy Doherty Jönsson


CEO hos Teenagementor samt NLP Coach

Hvem er Amy Doherty Jönsson
Amy Doherty Jönsson er uddannet folkeskolelærer i 2007 og har derudover en bachelor i interkuturelle kompetencer. Hun har undervist på TalentCamp, ungdomsskoler, frie skoler og 10. klassescenter. I 2017 blev hun nomineret til Politikens “Årets lærer” og i 2019 har hun vundet Greves Erhvervspris ”Uddannelsesprisen”. Derudover er hun uddannet NLP coach og har siden 2018 arbejdet selvstændig med virksomheden Teenagementor.

Det får du ud af et foredrag med Amy Doherty Jönsson
Amy Doherty Jönsson har en grundlæggende overbevisning om, at alle unge gerne vil  - og ikke mindst - er i stand til at udvikle sig positivt for at få den fremtid, som de fortjener. Hun ved, hvad der virker - og hvordan vi kan flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling. 
Amy er nærværende i sine foredrag og passioneret omkring at gøre en forskel for de unge. Amy kan være med til at skabe et ærligt frirum, hvor der kan tales om selv de svære emner.

Derfor skal du booke Amy Doherty Jönsson
Hun brænder for sin vision om, at flere unge mennesker skal tro mere på sig selv og bruge deres personlighed og fremtoning bedst muligt. Hun er nærværende, tydelig og passioneret for at gøre en forskel for de unge og oplever et felt, som har brug for
opmærksomhed. Teenagere har det svært – alle har travlt og iscenesættelse at eget liv er i høj kurs.

Du kan også booke Amy Doherty Jönsson til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Dit mindset præger din personlig udvikling 

Kom med ind i en ny verden og få et indblik i en teenagekultur, hvor Google, SoMe og selviscenesættelsen af eget liv er altafgørende. Amy Doherty Jönsson vil udfordre frygten for at fejle og sætte fokus på, at de unge skal blive mere bevidste om, hvad et fastlåst mindset kan betyde for deres liv. 

Amy Doherty Jönsson vil give dig et indblik i og forståelse for, hvordan du møder modstand. Du får ryddet op i dine antagelser om, hvad der begrænser dig - og du vil kunne se nye muligheder. 

Foredraget bliver formidlet på en direkte og levende form, som giver plads til refleksioner undervejs. Målet er, at du går fra foredraget med en større forståelse af dine blinde vinkler og, hvordan du reagere, når du møder udfordringer på din vej. 


Mor, styr dig og stop med at fixe alt!

Dette foredrag henvender sig til dig, som er mor til en teenager. Så kender du helt sikkert også følelsen af, at du ikke helt forstår, hvad der rør sig i teenagerens verden. 

Dette foredrag er en nærværende, åben og ærlig fortælling og indsigt i teenagernes verden. Hvad er det egentlig de beklager sig over? Og hvad savner de fra deres forældre? 

Forbered dig på nogle timer, hvor du bliver provokeret, forarget, berørt og får rørt lattermusklerne - alt sammen i en god og tryg tone. 


Pyt med perfekt

Breaking news: INGEN er perfekt! Du er faktisk god nok præcist, som du er. Ja - den er god nok. 

Mød en ung gæst som giver et indblik i, hvordan perfektionisme og stræben efter perfektion kan ende i en ren besættelse og dermed sætte markante begrænsninger. 

Historien vil gøre stort indtryk, og du vil se, hvordan sårbarhed også kan være en styrke. Du vil opleve, at du reflektere over dit eget liv og tager stilling til, hvordan du gerne vil leve det. 

Dette foredrag er et motivationsboost til alle, som gerne vil spille hinanden gode - og droppe utopien om det perfekte. 


 

Workshop

Når du booker en workshop med Amy Doherty Jönsson, så er du altid mere end velkommen til at komme med konkrete emner, som I ønsker at arbejde med hos jer. 

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af Amys workshops. Kontakt os på 22 80 60 56 og hør nærmere om, hvordan I kan få skræddersyet en workshop til netop jeres behov, ønsker og situation. 


Selvværdsboost 

Workshoppen består af 4 oplæg, som guider de unge igennem 4 overordnede emner: 

 • Er du kun god nok, hvis andre siger det?
 • Identitet i en nulfejlskultur, hvor jeg konstant bliver ratet!
 • Værdier der virker
 • Jeg er god nok!

Workshoppen varer i sin helhed ca. 8 timer, men kan tilpasses alt efter jeres behov og ønsker. Workshoppen har fokus på, at de unge skaber et nyt syn på dem selv og får deres opmærksomhed rette mod, hvordan de kan åbne øjnene for de muligheder, som hverdagen byder på. 

Amy Doherty Jönsson vil aktivt arbejde på at skabe et trygt og nærværende fællesskab, hvor der ikke er noget forkert svar eller dumme spørgsmål. 


Dynamiske drenge og pigers potentiale

Når du skal arbejde med unges trivsel, så er denne workshop et godt udgangspunkt. Her vil du modtage undervisning i begreber såsom komfortzonen, åben og låst mindset samt, hvad det vil sige at skrue ned for sin indre højtaler. 

I denne workshop vil Amy Doherty Jönsson lærer dig, hvordan du kan hjælpe unge med at slippe præstationsræset og fokusere på processen. Du vil få redskaber til, hvordan du kan hjælpe de unge med at tænke i muligheder frem for begrænsninger. Sidst men ikke mindst så vil du efter denne workshop være i stand til at hjælpe de unge med at skabe bevidsthed om deres eget potentiale og, hvordan de aktivt får det i spil i deres hverdag. 


Send en uforpligtende forespørgsel på Amy Doherty Jönsson

- Du får svar inden for kort tid

  Malene Kikkenborg

  Socialpædagog

  ”Jeg var til foredraget “Pyt med at være perfekt”, sammen med mine niecer på 14 år. Jeg oplevede oplæggene meget interessante og informative, samt det gav en god anledning til en mere personlig snak med “sin” teenager... Begge de piger jeg havde med, kunne identificere sig med de problematikker der kom op ang. skolen, karakterer, perfektion osv. Så jeg føler vi har fået en masse med på vejen, samt handlemuligheder til hvordan vi kan prøve at vende vores tankemønster…”

  Dorte Liechti Frederiksen

  Børnehaveklasseleder

  “Jeg var så heldig at få lov at opleve Amy som teenagementor. Hun er relevant, fantastisk til at få folk til at åbne øjnene og turde se sagen fra flere sider og, så har hun bare hjertet på det helt rette sted. Og så blev jeg da også tvunget til at se indad og kunne grine lidt af det. Tak for en meget inspirerende aften!”

  Klaus Espersen

  Skoleder

  "I foråret 2020 påbegyndte Roskilde private Realskole et samarbejde med Teenagementor.dk alias Amy Jönsson. Coronasituationen har synliggjort et stort behov hos vores elever og forældre, som Amy har imødekommet på bedste vis med en yderst empatisk og professionel tilgang. Amys personlige rådgivning og sparring har gjort en stor forskel for mange af vores elever og forældre."

  Senay Olgun

  Lærer, UCN 10. klassescenter, Brøndby

  "Jeg har oplevet at Amy, med sin stærke personlighed – som en superhelt for mange teenagere, som har brug for hjælp."

  Tanja Mørch

  Projektkoordinator, Greve Ungdomsskole

  "Vi har været meget glade for vores samarbejde med Amy, da effekten er tydelig hos den enkelte elev, og vi håber at kunne fortsætte samarbejdet så flere unge mennesker får gavn af hendes projekter."

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Hvem er Marie LitrupMarie Litrup har mere end 15 års erfaring ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Den professionelle kundeservice & IT servicedesk - Hvad kendetegner de gode kundeopleveler JOHNNY JENSEN Johnny Jensen formår på ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Lær at være 123% dig selv - ALTID CARINA HECKSCHER Hvem er Carina HeckscherCarina Heckscher brænder for at ...
  Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

  Lars Christiansen

  "Mesterhjerne" - hvordan vi som mennesker lære på den hurtigste og mest effektive måde LARS CHRISTIANSEN Her får ...
  Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

  Trine Egede

  Bæredygtig ledelse giver arbejdsglæde og trivsel Trine Egede Hvem er Trine EgedeTrine Egede er certificeret arbejdslystkonsulent og ledelsesrådgiver ...