Gentænk de sociale indsatser

- social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger

Steffen Lykke Rasmussen

Direktør ved Center For Social Nytænkning (CFSN) samt stifter og tidl. leder af Fundamentet

Hvem er Steffen Lykke Rasmussen
Steffen Lykke Rasmussen er social iværksætter med fokus på ønsket om helhedsorienteret tilgang til mennesket - ikke mindst nytænkning og innovation inden for det sociale område. 
Steffen er stifter af den prisvindende organisationen Fundamentet i Aarhus og indehaver af Center For Social Nytænkning samt kontorfællesskabet Social Innovators Hub. Herudover afholder han åben juleaften for ca. 50 mennesker årligt og laver en række andre mindre initiativer og events.

Det får du ud af et foredrag med Steffen Lykke Rasmussen
Steffen har skrevet en lang række bøger og vundet flere priser for hans arbejde på det sociale område. Han besidder derfor en stor faglighed og stor passion for innovation på det socialpolitiske område. Steffen Lykke Rasmussen vil hjælpe jer med at finde nye veje i jeres sociale arbejde. 

Derfor skal du booke et foredrag med Steffen Lykke Rasmussen
Foredragene handler om værdier, anekdoter, faglighed, politik, fortællinger og praktiske erfaringer. Alt sammen viden, som du kan tage med hjem og bruge allerede i morgen. Steffen Lykke Rasmussen har holdt over 200 foredrag, oplæg og debatter. Du er derfor i helt trygge hænder, hvis du er på udkig efter en foredragsholder, som kan hjælpe med at sætte nyt perspektiv på jeres daglige arbejde med det sociale område. 

Alle midler fra foredrag går til sociale initiativer og undersøgelser hos Center For Social Nytænkning.

 

Du kan også booke Steffen Lykke Rasmussen online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Udsathed, hjemløshed og nytænkningen af de sociale indsatser 

Foredraget er baseret på Steffens egen personlige fortælling om hans tid som hjemløs, hvor han frivilligt valgte ikke at have et hjem. I foredraget fortæller Steffen om, hvordan han har været med til at opbygge en række sociale initiativer og deraf deler han selvfølgelig også ud af de mange fortællinger om de mennesker, som han mødte på sin vej. 

Foredraget kombinerer humor, faglighed og fortællinger i en herlig blanding, så du kan gå fra foredraget med fornyet energi og viden om social- og beskæftigelsesområdet.


Motiveret beskæftigelse

Foredraget handler om den danske beskæftigelsesindsats og ikke mindst - om de mennesker, som har det sværest. Derudover så vil Steffen Lykke Rasmussen også præsentere en ny vej for verdens dyreste beskæftigelsesindsats. 


Erhvervslivet og socialt arbejde
Dette foredrag er rette mod virksomheden, som søger ny inspiration til CSR arbejdet.  Dette er fortællingen om, hvordan Steffen Lykke Rasmussen kunne gå fra en tid uden et hjem til at opbygge en række sociale initiativer. Undervejs i foredraget vil Steffen også fortælle om mange af de mennesker og skæbner, som han mødte på sin vej. 

I foredraget giver Steffen Lykke Rasmussen spændende eksempler på, hvordan erhvervslivet kan samarbejde på nye måder omkring samfundsforandringer som rækker udover klassisk CSR. 

I dette foredrag vil du blive inspireret til at tænke i nye baner og få nye idéer til jeres arbejde med CSR og sociale initiativer. 


Video

Steffen Lykke Rasmussen har gennem tiden modtaget en række priser og talt på TedX - “solving social benefits"   • Årets Folkehjælper 2019 (Dansk Folkehjælp)
  • Kronprinsparrets sociale pris 2018 (Fundamentet)
  • Den Personlige Hæderspris, Lars Erik Andersens FamilieFond 2017
  • Plads til Forskelle Prisen 2017
  • De Blå Stjerners pris (Social indsats), 2016.
  • Tine Bryld Prisen 2015 (Nomineret)
  • Aarhus Takker 2015 (Nomineret)

Lobna Hleihel

Specialist i muslimske familiers mentale sundhed

”Jeg har aldrig oplevet et foredrag, hvor flere hundrede mennesker gav stående bifald bagefter. Det gjorde jeg til et af Steffens foredrag afholdt på centralværkstedet. Steffen er en ildsjæl af de helt sjældne! Hans foredrag er rørende, humoristiske, motiverende, innovative og super spændende!”

Jane Østgaard Sørensen

Kommunikationsmedarbejder, Boligsocialnet.dk

”Jeg kan kun anbefale at bestille et foredrag med Steffen. Inspiration, viden, engagement - I vil ikke fortryde det!”

Bryce Johnson

TedX Speaker

”I Had the pleasure of getting to know Steffen sharing the road to "TEDx Aarhus 2019" together as speakers. I must say that the belief, passion, knowledge, and purpose rings loud and clear in this man. He has the ability to engage with his audience on a conversational level, that makes everyone feel involved and invited. I highly recommend Steffen as a Public Speaker, Consultant, and Collaborator”