Brænd igennem med stærke førstehåndsindtryk og præsentationer

Mathias Bruhn

Foredragsholder, underviser og coach.

Hvem er Mathias Bruhn
Mathias Bruhn er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har en baggrund som bygningsingeniør fra DTU samt projektleder i Rambøll. Mathias er kendt for sine ​underholdende, interaktive og engagerende foredrag og workshops, hvor han ​inddrager ​de seneste videnskabelige fund og teorier inden for adfærdsstudier, psykologi og kommunikation.

Det får du ud af et foredrag med Mathias Bruhn
Har du sommetider svært ved at præsentere din viden uden at miste folks opmærksomhed? Så er du ikke alene. Tusindvis af ingeniører, ledere og dygtige specialister har det sådan. Men sådan behøves det ikke at være. Han giver dig værktøjerne til at blive en strålende, inspirerende og karismatisk formidler – også selvom det, du skal fortælle om, er kompleks. Principperne er simple, men effektive – og kræver ikke at du skal ændre på dig selv - tværtimod.

Derfor skal du booke et foredrag med Mathias Bruhn
Siden 2011 har Mathias hjulpet flere tusind fagfolk med at omsætte deres komplekse viden til inspirerende oplæg, der får mennesker til at lytte og tage handling. En dag sammen med Mathias byder på en sjov og lærende oplevelse, hvor du bliver udrustet med  lavpraktiske og jordnære teknikker, som du kan bruge selvsamme samme dag.  

Du kan også booke Mathias Bruhn til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Pitch dig selv så dine idéer bliver hørt!

Du kender måske følelsen. Du har fået en fantastisk idé, men alene tanken om at skulle pitche den overfor en kollega eller leder er angstprovokerende, og håndfladerne begynder at blive svedige. Måske er det bare bedre at lade være? Måske er idéen slet ikke så god alligevel? 

Power pitching er en særdeles værdifuld kompetence, som alle kan lære - og du vil hurtigt opnå stor nytte. For når du tror på dig selv, din idé og dit pitch, så vil andre mennesker også hurtigere få øjnene op for dig og dine løsninger. 


Præsentationer, der huske

Du kommer til - på et eller andet tidspunkt - at skulle stå og præsentere for en større eller mindre gruppe. Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og arbejde frem - men er du forberedt til den? 

Sommerfuglene melder sig straks og flyver rundt i maven. For hvad nu hvis? Meget kan gå galt og, hvad nu hvis du slet ikke kan leve op til forventningerne? Måske gider de ikke engang lytte? Hjertet banker hurtigere og håndfladerne bliver svedige. 

Mathias Bruhn kan give dig konkrette og brugbare værktøjer, så du er klar til din store chance og kan præstere, når det virkelig gælder - hver eneste gang.


Karismatisk gennemslagskraft 

I dit professionelle virke - og i privaten - kommer du ofte ud for, at du skal kommunikere et budskab klart og tydeligt, som fanger og motivere dem, som du taler til. 

Måske skal du opmuntre et demotiveret team? Måske er du nødt til at presse en medarbejder til at yde sit bedste? Eller måske skal du til at forhandle løn? 

Det du har brug for er karismatisk gennemslagskraft. Det er ikke et magisk personlighedstræk, som nogle mennesker er velsignet med. Det er noget, som alle kan lære. 

Mathias Bruhn giver dig i dette foredrag indsigt i, hvordan du kan øge din karismatiske gennemslagskraft. Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer, der indgyder varme og forståelse. Derfor er karismatisk gennemslagskraft en vigtig egenskab - både som leder og som medarbejder. 


 
Workshops

En workshop med Mathias Bruhn tager udgangspunkt i emnerne for hans foredrag. Indholdet bliver skræddersyet til jeres virksomhed, så det tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov og situation. 

Varigheden på en workshop vil typisk være 3-4 timer, men denne kan også planlægges, så det passer jer bedst muligt. 

Ring til vores konsulenter på 22 80 60 56 og hør nærmere om mulighederne for en workshop med Mathias Bruhn. 


 

Sarah Hammeken

Executive Coach & CLO for Goodtalks

“Mathias har en unik evne til at få dig til at føle dig rolig, selvsikker og egnet, og han gav mig nogle gode værktøjer. Jeg fuldførte min præsentation med fantastiske resultater, men vigtigst af alt, jeg nød virkelig at præsentere. Det jeg havde jeg aldrig troet kunne ske for mig 🙂 Og det er på grund af Mathias.” 

Mads Bjørnsen

PræRIK-koordinator på Københavns Universitet

“Mathias holdte et helt fantastisk oplæg. Indlevelse og formidlingsevner var i topklasse, hvilket gjorde, at oplægget aldrig blev kedeligt at høre på. Oplægget var skræddersyet til vores gruppe og gav os de rette værktøjer. Det var indsigtsfuldt og lærerigt med relevant inddragelse af deres publikum. Mathias var god til at svare på vores spørgsmål, og ligeledes at finde ens stærke såvel som svage sider, så man fik en optimal personlig og faglig udvikling.”